Να στείλετε μήνυμα
Τηλ.::
China World Technology Medical Equipment Service Group
China World Technology Medical Equipment Service Group

Ομάδα υπηρεσιών ιατρικού εξοπλισμού παγκόσμιας τεχνολογίας της Κίνας

Win-win από κοινού!

Αρχική Σελίδα

China World Technology Medical Equipment Service Group

Μερικές λέξεις για μας
ΚΙΝΑ China World Technology Medical Equipment Service Group Εταιρικό Προφίλ
China World Technology Medical Equipment Service Group
ΚΙΝΑ China World Technology Medical Equipment Service Group Εταιρικό Προφίλ
ΚΙΝΑ China World Technology Medical Equipment Service Group Εταιρικό Προφίλ
ΚΙΝΑ China World Technology Medical Equipment Service Group Εταιρικό Προφίλ
ΚΙΝΑ China World Technology Medical Equipment Service Group Εταιρικό Προφίλ
ΚΙΝΑ China World Technology Medical Equipment Service Group Εταιρικό Προφίλ
1 2 3 4 5 6

China World Technology Medical Equipment Service Group

Η ομάδα υπηρεσιών ιατρικού εξοπλισμού παγκόσμιας τεχνολογίας της Κίνας είναι μια επιχείρηση που συμμετέχεται στους ιατρικά εξοπλισμούς/τα μέρη επισκευής και τα προϊόντα εξαρτημάτων που ανταλλάσσει την επιχείρηση. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 2005, έχει πολλές διάσημες επιχειρήσεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό (όπως η επιχείρηση της Αμερικής USCO) για να καθιερώσει μια μακροπρόθεσμη φιλική επιχειρησιακή σχέση. Η επιχείρηση δέσμευσε κυρίως το όργανο ελέγχου ασθενών και άλλα ιατρικά προϊόντα μηχανών. Δεδομένου ότι η έναρξή της συνεχίζει να απορροφά ποικίλα ταλέντα, βελτιώστε την ποιότητα των προϊόντων, βελτιώνοντας την ποιότητα προσωπικού, προκειμένου να αυξηθούν οι επιχειρήσεις τους. Το ακριβές σύστημα ποιοτικής εγγύησης και το τέλειο σύστημα διαχείρισης, υψηλής ποιότητας υπηρεσία μεταπωλήσεων προϊόντων είναι η βάση μας σε αυτό, η επιχείρησή μου «ποιότητα πρώτα, αρχής φήμης πρώτα», παρέχουν στους πελάτες την ποιότητα και την ποσότητα διάφορων τύπων προϊόντων. Πάντα υποστηρίξτε τη «ποιότητα, την ακεραιότητα και την πραγματική, παρακινημένη, προσανατολισμένη προς τις υπηρεσίες» επιχειρησιακή φιλοσοφία, και εφαρμόζει τη διαχείριση και τη λειτουργία της επιχείρησης μεταξύ. Το πρόσωπο του άγριου ανταγωνισμού, το σύστημα επιχείρησης βελτιώνεται συνεχώς, στηργμένος στην επιστήμη και η τεχνολογία, βελτιώνει συνεχώς το περιεχόμενο τεχνολογίας των προϊόντων που πωλούνται, για την κοινωνία, πελάτες και επιχειρήσεις για να δημιουργήσουν μια υψηλότερη τιμή εμπορίου. Η επιχείρησή μας επρόκειτο καλόπιστα να δημιουργήσει τις επιχειρήσεις, για να πιστώσει τη διοικητική αγορά, έχει κερδίσει μια καλή φήμη, κέρδισε επίσης το σεβασμό των εσωτερικών αντίστοιχών τους.
Η επιχείρηση αυστηρά σύμφωνα με τους σχετικούς κρατικούς νόμους, τους κανονισμούς και τους κανόνες της διαχείρισης απαιτήσεων του ΠΟΕ σύμφωνα με το νόμο, συμμετέχει ενεργά περιφερειακό σε οικονομικό. Οι επιχειρησιακές προοπτικές και καλός, την επόμενη φορά, η επιχείρησή μας θα επεκτείνουν την κλίμακα της λειτουργίας και τη σταθερή ανάπτυξη εταιρικού οικονομικού, ειλικρινά επιδιώκων τους συνεργάτες, συνεργασία καλής πίστης και θα επιδιώξουν την κοινή ανάπτυξη, γράφοντας ένα νέο κεφάλαιο στον τομέα ιατρικού εξοπλισμού.

αποστολή

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Παράγοντας

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : PHILIPS Γερμανία Mindray NIHON KOHDEN Spacelabs

Αριθμός Υπαλλήλων : 20~50

Ιδρύθηκε Έτος : 2015

Εξαγωγή pc : < 10%

ιστορία της εταιρίας

Η ομάδα υπηρεσιών ιατρικού εξοπλισμού παγκόσμιας τεχνολογίας της Κίνας είναι μια επιχείρηση που συμμετέχεται στους ιατρικά εξοπλισμούς/τα μέρη επισκευής και τα προϊόντα εξαρτημάτων που ανταλλάσσει την επιχείρηση. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 2015, έχει πολλές διάσημες επιχειρήσεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό (όπως η επιχείρηση της Αμερικής USCO) για να καθιερώσει μια μακροπρόθεσμη φιλική επιχειρησιακή σχέση. Η επιχείρηση δέσμευσε κυρίως το όργανο ελέγχου ασθενών και άλλα ιατρικά προϊόντα μηχανών. Δεδομένου ότι η έναρξή της συνεχίζει να απορροφά ποικίλα ταλέντα, βελτιώστε την ποιότητα των προϊόντων, βελτιώνοντας την ποιότητα προσωπικού, προκειμένου να αυξηθούν οι επιχειρήσεις τους.

Η κύρια επιχείρησή μας επισκευάζει το υπομονετικό όργανο ελέγχου και άλλο ιατρικό εξοπλισμό. Η επιχείρηση επιχείρησής μας πολύ καλά στην Κίνα, έτσι χρησιμοποιούμε την επιχείρηση σε όλο τον κόσμο. Win-win είναι ο κανόνας επιχείρησής μας, και η ευτυχής συνεργασία με τους πελάτες είναι ο τρόπος μας. Έτσι εάν είχατε προσέξει αυτήν την πρόταση παρακαλώ απευθυνθείτε με με μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ή αφήστε τον αριθμό επαφών σας στον ιστοχώρο μας. Θα έχει το πρόσωπο που θα επικοινωνήσει με σας το συντομότερο δυνατό.

Μπορούμε να είμαστε καλός φίλος στη ζωή και να κάνουμε επιχειρήσεις στο κοντινό μέλλον!

ΚΙΝΑ China World Technology Medical Equipment Service Group Εταιρικό Προφίλ 0

υπηρεσία της εταιρίας

Η επιχείρηση δέσμευσε κυρίως το όργανο ελέγχου ασθενών και άλλα ιατρικά προϊόντα μηχανών. Δεδομένου ότι η έναρξή της συνεχίζει να απορροφά ποικίλα ταλέντα, βελτιώστε την ποιότητα των προϊόντων, βελτιώνοντας την ποιότητα προσωπικού, προκειμένου να αυξηθούν οι επιχειρήσεις τους. Το ακριβές σύστημα ποιοτικής εγγύησης και το τέλειο σύστημα διαχείρισης, υψηλής ποιότητας υπηρεσία μεταπωλήσεων προϊόντων είναι η βάση μας σε αυτό, η επιχείρησή μου «ποιότητα πρώτα, αρχής φήμης πρώτα», παρέχουν στους πελάτες την ποιότητα και την ποσότητα διάφορων τύπων προϊόντων. Πάντα υποστηρίξτε τη «ποιότητα, την ακεραιότητα και την πραγματική, παρακινημένη, προσανατολισμένη προς τις υπηρεσίες» επιχειρησιακή φιλοσοφία, και εφαρμόζει τη διαχείριση και τη λειτουργία της επιχείρησης μεταξύ. Το πρόσωπο του άγριου ανταγωνισμού, το σύστημα επιχείρησης βελτιώνεται συνεχώς, στηργμένος στην επιστήμη και η τεχνολογία, βελτιώνει συνεχώς το περιεχόμενο τεχνολογίας των προϊόντων που πωλούνται, για την κοινωνία, πελάτες και επιχειρήσεις για να δημιουργήσουν μια υψηλότερη τιμή εμπορίου. Η επιχείρησή μας επρόκειτο καλόπιστα να δημιουργήσει τις επιχειρήσεις, για να πιστώσει τη διοικητική αγορά, έχει κερδίσει μια καλή φήμη, κέρδισε επίσης το σεβασμό των εσωτερικών αντίστοιχών τους.

επιχείρηση σε όλο τον κόσμο

Ομάδα επιχείρησης

Η εστίαση ομάδας υπηρεσιών ιατρικού εξοπλισμού παγκόσμιας τεχνολογίας της Κίνας επάνω και οι υποσχέσεις να προστατευθεί η αγορά ιατρικού εξοπλισμού, η έννοια «κερδίζουν μαζί» γίνοντας μια μελέτη ανάπτυξης της ιδέας. Οι επιχειρήσεις με την αξιόπιστη ποιότητα, λογική τιμή, καλή φήμη, τέλεια υπηρεσία, έχουν αναγνωριστεί από την πλειοψηφία των πελατών και της υποστήριξης.
Υπάρχον κτίριο της επιχείρησής μας στην πόλη Guangzhou, το προσωπικό περισσότεροι από 20 άνθρωποι, το μηχανικό επισκευής ιατρικού εξοπλισμού για 5 ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των ανώτερων μηχανικών 3, αντίστοιχα της κύριας τεχνολογίας στην ανάπτυξη, του σχεδίου, της παραγωγής, της ανάθεσης, κ.λπ. Εμείς προσπάθεια να γίνει η καλύτερη υπηρεσία για κάθε πελάτες.

Ομάδα

Η ενότητα και η φιλία, το αμοιβαίο όφελος και η βοήθεια είναι η πολιτική όλων των υπαλλήλων στην επιχείρησή μας. Είμαστε οικογένεια και τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει.

Η εργασία, μαθαίνει και αυξάνεται, και προσπαθεί να βελτιωθεί μαζί σε αυτήν την μεγάλη οικογένεια της επιχείρησης.

Δραστηριότητα επιχείρησης

Το παιχνίδι μαζί, έχει τη διασκέδαση μερών με τους συναδέλφους.

ΚΙΝΑ China World Technology Medical Equipment Service Group Εταιρικό Προφίλ 2

China World Technology Medical Equipment Service Group
Περιοχή TianHe, GuangZhou, GuangDong
Τηλ.::86-198-5481-5217
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | ΚΙΝΑ καλός ποιότητας Χρησιμοποιημένο υπομονετικό όργανο ελέγχου προμηθευτής. © 2021 - 2024 patients-monitor.com. All Rights Reserved.