Να στείλετε μήνυμα
Τηλ.::
China World Technology Medical Equipment Service Group
China World Technology Medical Equipment Service Group

Ομάδα υπηρεσιών ιατρικού εξοπλισμού παγκόσμιας τεχνολογίας της Κίνας

Win-win από κοινού!

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΥπομονετικά εξαρτήματα οργάνων ελέγχου

TEMP Spo2 νοσοκομείων ECG έλεγχος δάχτυλων, μίας χρήσης Spo2 έλεγχος M2734a

TEMP Spo2 νοσοκομείων ECG έλεγχος δάχτυλων, μίας χρήσης Spo2 έλεγχος M2734a

  • TEMP Spo2 νοσοκομείων ECG έλεγχος δάχτυλων, μίας χρήσης Spo2 έλεγχος M2734a
  • TEMP Spo2 νοσοκομείων ECG έλεγχος δάχτυλων, μίας χρήσης Spo2 έλεγχος M2734a
  • TEMP Spo2 νοσοκομείων ECG έλεγχος δάχτυλων, μίας χρήσης Spo2 έλεγχος M2734a
  • TEMP Spo2 νοσοκομείων ECG έλεγχος δάχτυλων, μίας χρήσης Spo2 έλεγχος M2734a
TEMP Spo2 νοσοκομείων ECG έλεγχος δάχτυλων, μίας χρήσης Spo2 έλεγχος M2734a
Λεπτομέρειες:
Μάρκα: Philip
Αριθμό μοντέλου: M2734A
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Χρόνος παράδοσης: 3-5 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, Paypal
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα προϊόντων: Συσκευή νοσοκομείων ελέγχων της Philip M2734A Τύπος: M2734A
Εφαρμογή: ιατρικός εξοπλισμός, ICU, συσκευή νοσοκομείων Εξουσιοδότηση: 90days
χρώμα: άσπρος Υλικό: Πλαστικό
Σενάρια εφαρμογών προϊόντων: Λειτουργούν δωμάτιο εξωτερικών ασθενών, χειρουργικό λειτουργούν δωμάτιο, δωμάτιο επείγουσας επιχείρη Υπεροχή: Αρχικό συναρμολογημένο πραγματικό προϊόν
Προστασία πώλησης: Πάθος στην εξυπηρέτηση του πελάτη μας με την καλύτερη υπηρεσία Γλώσσες: Πολλαπλάσια γλωσσική υποστήριξη
Κράτος προϊόντων: Εργασία καλά εκτιμημένη σειρά τάσης: 110V-240v
Πηγή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος: Ηλεκτρικός χαρακτηριστικό γνώρισμα: Φιλικός προς το χρήστη, ανθεκτικός
Κατάσταση καταλόγων: Διαθέσιμος τώρα
Υψηλό φως:

Έλεγχος δάχτυλων ECG spo2

,

έλεγχος δάχτυλων m2734a spo2

,

Μίας χρήσης spo2 έλεγχος ECG

Συσκευή νοσοκομείων ελέγχων της Philipilip M2734A ιατρικού εξοπλισμού νοσοκομείων

Συνοπτική εισαγωγή

Όλος ο ιατρικός εξοπλισμός, νέος και χρησιμοποιημένος, επιθεωρείται λεπτομερώς από τους μηχανικούς μας για να εξασφαλίσει πλήρη λειτουργία.
Οι συμβάσεις υπηρεσιών για κάθε συσκευή είναι επίσης διαθέσιμες και θα συζητηθούν πριν από την αγορά.

Η ομάδα υπηρεσιών ιατρικού εξοπλισμού παγκόσμιας τεχνολογίας της Κίνας είναι ιατρικοί εξοπλισμοί νέων ή από δεύτερο χέρι ανεφοδιασμού, εξαρτήματα και μέρη επισκευής συμπεριλαμβανομένου του υπομονετικού οργάνου ελέγχου, defibrillator μηχανή, ECG, μηχανή EKG. Επιθεωρήσαμε τον εξοπλισμό και τα μέρη από τους μηχανικούς μας για να το σιγουρευτούμε πλήρες και σε καλή κατάσταση.

Είμαστε σιγουρευόμαστε ότι όλοι ανανεώνουν τον εξοπλισμό ή τα μέρη θα αντιμετωπιστούν από τους επικυρωμένους μηχανικούς μας που μονάδα κειμένων ώστε η εξασφάλιση ότι ο εξοπλισμός ή τα μέρη θα είναι σε καλή λειτουργία. Μόνο μετά από την κατάλληλη προετοιμασία και δοκιμή όλων των λειτουργιών η συσκευή πηγαίνει στην πώληση. Τελικά λαμβανόμενος πλήρως ανανεωμένος και έτοιμος να χρησιμοποιήσετε το ιατρικό εξοπλισμό.

Εμπορικό σήμα Μηχανή Σειρά
Philipilip υπομονετικό όργανο ελέγχου MP20 MP30 MP40 MP50 MP60 MP70 MP80 MP90
MX400 MX450 MX500 MX600 MX700 MX800
VM4 VM6 VM8
VS2+ VS3 VS4
MP2 X2 MP5
Εμβρυϊκό όργανο ελέγχου FM20 FM30
difibrillator M4735A XL
XL+
M3535A/M3536A MRX
ECG TC10 TC20 TC30

Διάσταση συσκευών 10*15*20cm
Ακαθάριστο βάρος 0.13KG
Αναλογία ψηφίσματος 2560×1440
Παράμετροι

ECG, TEMP, RESP, NIBP, SPO2, Κ.ΛΠ.

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Είμαστε αξιόπιστος προμηθευτής του ιατρικού εξοπλισμού επειδή ήμαστε σε αυτήν την βιομηχανία για πολλά χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών μάρκετινγκ και επέκτασης, έχουμε συσσωρεύσει την πλούσια εμπειρία στη διανομή και τη εξυπηρέτηση πελατών προϊόντων.

Επομένως, παρακαλώ να είστε σίγουρος ότι εάν επιλέξετε τα προϊόντα μας, θα λάβετε τα ικανοποιητικά προϊόντα. Έχουμε εστιάσει πάντα στην παραγωγή και την παροχή των καλύτερων ποιοτικών προϊόντων και της πρώτης τάξεως υπηρεσίας. Εμμένουμε στην πεποίθηση του πελάτη πρώτα και της φήμης πρώτα. Εάν θέλετε να εξερευνήσετε περισσότερων ή να έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις για μας, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με.

Ποιοτική εγγύηση

Πρίν αγοράζει, παρακαλώ σκεφτείτε προσεκτικά για τι είδους το προϊόν που θέλετε πραγματικά, νέο προϊόν ή χρησιμοποιημένο προϊόν. Να είστε σίγουρος ότι οι επικυρωμένοι μηχανικοί μας θα διευθύνουν μια λεπτομερή επιθεώρηση του νέου και χρησιμοποιημένου ιατρικού εξοπλισμού για να εξασφαλίσουν τη λειτουργική ακεραιότητά του, παρακαλώ αισθάνεται ελεύθερος να αγοράσει. Όλα τα προϊόντα μας για την πώληση είναι σε καλή λειτουργία.

Στο τέλος της ημέρας, ο πελάτης θα πάρει υψηλός - ποιότητα που ανανεώνεται ή ολοκαίνουργιος ιατρικός εξοπλισμός που μπορούν να χρησιμοποιηθούν αμέσως, που είναι πολύ κατάλληλο και μπορούν να βελτιώσουν την παραγωγικότητά σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες για την ποιότητα των προϊόντων, παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με.

TEMP Spo2 νοσοκομείων ECG έλεγχος δάχτυλων, μίας χρήσης Spo2 έλεγχος M2734a 0

Στέλνοντας ζητήματα

Όσον αφορά το χρόνο παράδοσης, θα κάνουμε το καλύτερό μας για να επεξεργαστούμε την παραγγελία και να την στείλουμε το συντομότερο δυνατό. Παρακαλώ να είστε υπομονετικός και διατηρήστε επαφή με μας. Κατά γενική ομολογία, οι περισσότερες διαταγές στέλνονται μέσα σε 3-5 εργάσιμες ημέρες και μπορούν να φθάσουν εγκαίρως. Εντούτοις, τις πολυάσχολες ημέρες, την αποστολή μπορεί να καθυστερήσουν μέχρι περισσότερο από 5 εργάσιμες ημέρες.

Εάν χρειάζεστε τα προϊόντα σας επειγόντως, παρακαλώ επιβεβαιώστε με μας πρίν τοποθετεί μια διαταγή. Προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή πρόοδος της επιχείρησης, παρακαλώ πληρώστε τη ειδική προσοχή στην επιχείρησή σας και τακτοποιήστε προσεκτικά το χρόνο διαταγής σύμφωνα με τις προσωπικές ανάγκες σας. Εάν η διαταγή σας είναι πιό μακροχρόνια από το αναμενόμενο, ή θέλετε να ξέρετε πότε θα φθάσει, παρακαλώ να αισθανθεί ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με. Πρόκειται πάντα εδώ να σας βοηθήσουμε.

Πολιτική εξουσιοδότησης

Υπό κανονικές συνθήκες, κανένα θέμα τα νέα προϊόντα μας ή μεταχειρισμένα προϊόντα, έχουμε συνήθως μια τρίμηνη εξουσιοδότηση. Δηλαδή, εάν βρίσκετε οποιαδήποτε προβλήματα με τα προϊόντα έχετε αγοράσει, μπορείτε να αντικαταστήσετε ή να επισκευάσετε τη μηχανή με μια εγγύηση. Αλλά χαλαρώστε.

Ελπίζουμε ότι ικανοποιείτε με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Εκτός αυτού, δεδομένου ότι η ποιότητα των αγαθών μας είναι πολύ υψηλή, είμαστε βέβαιοι ότι θα σας δώσουμε την ικανοποίηση. Τα έτη εμπειρίας πωλήσεων έχουν επιτρέψει σε μας για να εξετάσουν τέτοια προβλήματα skillfully. Η ικανοποίηση πελατών είναι ο στόχος που έχουμε ακολουθήσει.

Προσοχές

Προκειμένου να αποφευχθεί το περιττό πρόβλημα, παρακαλώ διαβάστε τον ακόλουθο προσεκτικά.


Παρακαλώ να είστε υπομονετικός για να κοιτάξει βιαστικά όλες τις εικόνες πρίν τοποθετεί μια διαταγή να επιβεβαιωθεί εάν το προϊόν είναι αυτό που θέλετε, επειδή είναι επίσης ένα σημαντικό μέρος της περιγραφής προϊόντων. Επιπλέον, ο αγοραστής είναι αρμόδιος για την καταβολή όλων των τελωνειακών αμοιβών συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και των αμοιβών.

Έτσι πρέπει να εξασφαλίσετε ότι ο εξοπλισμός που διατάξατε μπορεί να εισαχθεί στη χώρα σας. Μόλις αφήσει η συσκευασία το εργοστάσιό μας, ο ναυλωτής δεν είναι πλέον αρμόδιος για οποιεσδήποτε καθυστερήσεις. Παρακαλώ θυμηθείτε να ελέγξετε όλη τη σχετική πληροφορία πρίν τοποθετεί μια διαταγή. Σε μια το λέξη, μην ξεχάστε να ελέγξετε έξω όλες τις σχετικές πληροφορίες κατά τοποθέτηση των διαταγών σας.

FAQ

Q1 Πόσο καιρό θα πάρει για να λάβει τα αγαθά;
Α1

Εξαρτάται από τη στέλνοντας διεύθυνσή σας.

Q2

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των προϊόντων σας;

A2

Τα προϊόντα μας καλά-κατασκευάζονται και χτίζονται για να διαρκέσουν.

Q3 Πώς ξέρω την τιμή του προϊόντος;
A3 Η τιμή είναι διαπραγματεύσιμη. Το μπορεί να αλλάξουν σύμφωνα με την ποσότητά σας.
Q4

Πώς να σας έρθει σε επαφή με για περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες;

A4

Η Nicole θα είναι ευτυχής να σας βοηθήσει σε WhatAPP/το τηλέφωνο/Skype/WeChat: +86 18279091952

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας! Εάν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας, καλωσορίστε για να τοποθετήσετε τις διαταγές σας. Πρόωρη πρόωρη αποστολή διαταγής! Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με ανά πάσα στιγμή, είμαστε ευτυχείς να απαντήσουμε σε τους.

Στοιχεία επικοινωνίας
China World Technology Medical Equipment Service Group

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Rita

Τηλ.:: 8618279091952

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
China World Technology Medical Equipment Service Group
Περιοχή TianHe, GuangZhou, GuangDong
Τηλ.::86-198-5481-5217
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | ΚΙΝΑ καλός ποιότητας Χρησιμοποιημένο υπομονετικό όργανο ελέγχου προμηθευτής. © 2021 - 2024 patients-monitor.com. All Rights Reserved.