Να στείλετε μήνυμα
Τηλ.::
China World Technology Medical Equipment Service Group
China World Technology Medical Equipment Service Group

Ομάδα υπηρεσιών ιατρικού εξοπλισμού παγκόσμιας τεχνολογίας της Κίνας

Win-win από κοινού!

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΧρησιμοποιημένος μετατροπέας υπερήχου

Υπέρηχος c5-2 της Philip κυρτός κυρτός μετατροπέας σειράς

Υπέρηχος c5-2 της Philip κυρτός κυρτός μετατροπέας σειράς

  • Υπέρηχος c5-2 της Philip κυρτός κυρτός μετατροπέας σειράς
  • Υπέρηχος c5-2 της Philip κυρτός κυρτός μετατροπέας σειράς
  • Υπέρηχος c5-2 της Philip κυρτός κυρτός μετατροπέας σειράς
  • Υπέρηχος c5-2 της Philip κυρτός κυρτός μετατροπέας σειράς
Υπέρηχος c5-2 της Philip κυρτός κυρτός μετατροπέας σειράς
Λεπτομέρειες:
Μάρκα: Philip
Αριθμό μοντέλου: C5-2
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Minimum Order Quantity: 1
Delivery Time: 3-5 working days
Payment Terms: T/T, Western Union,PayPal
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα προϊόντων: Υπέρηχος c5-2 της Philip κυρτός έλεγχος Τύπος: C5-2
Εφαρμογή: ιατρικός εξοπλισμός, ICU, συσκευή νοσοκομείων Εξουσιοδότηση: 90days
Χρώμα: Άσπρος ετικέτα προϊόντων: Μετατροπέας υπερήχου
Ισχύστε για: Υπέρηχος Σενάρια εφαρμογών: ICU, έκτακτη ανάγκη, υπομονετικό όργανο ελέγχου, δωμάτιο ICU και λειτουργούν δωμάτιο
Υλικά: PCB, πλαστικό, κ.λπ. Ανταγωνιστικότητα: Αρχικός
Κράτος προϊόντων: Σε καλή κατάσταση Η εκτιμημένη τάση σφυρηλατεί: 110V-240v
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: Ηλεκτρικός Εισαγωγή χαρακτηριστικών γνωρισμάτων: Χρήσιμος, ανθεκτικός, αξιόπιστος
Ελάχιστη υποχρέωση αγορών: 1 μονάδα
Υψηλό φως:

C5-2 κυρτός κυρτός μετατροπέας σειράς

,

Κυρτός κυρτός μετατροπέας σειράς υπερήχου

,

Υπέρηχος c5-2 της Philip κυρτός έλεγχος

Υπέρηχος c5-2 της Philipilip ιατρικού εξοπλισμού νοσοκομείων κυρτός κυρτός μετατροπέας σειράς για ClearVue 350, ClearVue 550, ClearVue 850

Συνοπτική εισαγωγή

Η Philipilip ClearVue 550 είναι μια οικονομική κοινή μηχανή υπερήχου υπηρεσιών με τα πλεονεκτήματα της άριστων ποιότητας εικόνας και της αποτελεσματικότητας ροής της δουλειάς. Το ClearVue 550 προωθήθηκε το 2012 ως αντικατάσταση για το HD7xe, μεταξύ του ClearVue 350 χωρίς αρθρωμένο βραχίονα και του ClearVue 650, το οποίο προσφέρει περισσότερα τυποποιημένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Το ClearVue 550 υπερείχε στη μαιευτική, τη γυναικολογία, την κοιλιακές απεικόνιση και την ακτινολογία, με τα πλεονεκτήματα ροής της δουλειάς που επισπεύδουν τις κοινές εξετάσεις. Η Philipilip ClearVue 550 επίσης έχει την καλύτερη καρδιαγγειακή απεικόνιση στον κόσμο σε αυτήν την τιμή.
Αυτή η Philipilip c5-2 κυρτός έλεγχος υπερήχου λειτουργεί για ClearVue 350, ClearVue 550, ClearVue 850

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

Εύρος ζώνης: 2 – 5 MHZ
Εφαρμογές: Κοιλιακός, μαιευτική, γυναικολογία, παιδιατρική, Neonatal, αγγειακός, προστατική, αντίθεση
Τρόποι απεικόνισης: Β-τρόπος, μ-τρόπος, πηδαλιουχούμενα παλόμενα κύμα και χρώμα Doppler, αρμονική απεικόνιση ιστού, δύναμη Angio, υψηλός-PRF Doppler, SonoCT, XRES, πανοραμικός, ελεύθερος τρισδιάστατος χρώματος
Οπτικό πεδίο: 75°
Συμβατότητα: ClearVue 350, ClearVue 550, ClearVue 850
Οδηγός βιοψιών: Διαθέσιμος

Προδιαγραφές
Τύπος σειράς Κυρτός
Βιοψία ικανή Ναι
Εφαρμογές Υψηλής ευκρίνειας απεικόνιση για τις κοιλιακές και εφαρμογές OB/Gyn
Ναυσιπλοΐα τήξης εικόνας ικανή Αριθ.
Τεχνολογία Ευρεία ζώνη
Φάσμα συχνότητας 5 - 2 MHZ
Τρόποι Υποστηρίζει το 2$ο, τον μ-τρόπο, την απεικόνιση Doppler ιστού, το χρώμα, PW Doppler, την αρμονική απεικόνιση ιστού, την πανοραμική απεικόνιση και την απεικόνιση Angio δύναμης χρώματος

Υπέρηχος c5-2 της Philip κυρτός κυρτός μετατροπέας σειράς 0

Εισαγωγή επιχείρησης

Σαν εμπειρογνώμονα των ιατρικών συσκευών, έχουμε πολλά έτη εμπειρίας στην κατασκευή και τις πωλήσεις των ιατρικών συσκευών. Τα προϊόντα της επιχείρησης είναι υψηλού - ποιότητα, και συχνά ιδιαίτερα εγκωμιάζονται από τους πελάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Είμαστε ικανοί στην τεχνολογία συντήρησης των ιατρικών συσκευών, παρέχουμε τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για τους πελάτες και ολόκληρη την κοινωνία, και πάντα τη στάση στην πρώτη γραμμή της ανάπτυξης των πιό προηγμένων ιατρικών συσκευών και των εξαρτημάτων. Με βάση την έννοια του αμοιβαίου οφέλους και της win-win συνεργασίας, υποσχόμαστε να προστατεύσουμε την αγορά ιατρικών συσκευών και να παρέχουμε τη λογική τιμή, την άριστη ποιότητα και την αξιόπιστη υπηρεσία.

Ζητήματα παράδοσης

Όσον αφορά στο χρόνο παράδοσης, θα δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να επεξεργαστούμε την παραγγελία και να την στείλουμε το συντομότερο δυνατό. Παρακαλώ να είστε υπομονετικός και διατηρήστε επαφή με μας. Κατά γενική ομολογία, οι περισσότερες διαταγές θα σταλούν μέσα σε 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες και θα φθάσουν εγκαίρως. Εντούτοις, τις πολυάσχολες ημέρες, την αποστολή μπορεί να καθυστερήσουν μέχρι περισσότερο από 5 εργάσιμες ημέρες. Εάν χρειάζεστε τα αγαθά σας επειγόντως, παρακαλώ να είστε βέβαιος να επιβεβαιώσει με μας πρίν τοποθετεί μια διαταγή. Προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή πρόοδος της επιχείρησης, παρακαλώ πληρώστε τη ειδική προσοχή και τακτοποιήστε προσεκτικά το χρόνο διαταγής σύμφωνα με τις προσωπικές ανάγκες σας. Εάν η διαταγή σας πάρει περισσότερο από το αναμενόμενο, ή θέλετε να ξέρετε πότε θα φθάσει, παρακαλώ να αισθανθεί ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με. Πρόκειται πάντα εδώ να σας βοηθήσουμε.

Εξασφάλιση ποιότητας

Πρίν αγοράζει, παρακαλώ σκεφτείτε προσεκτικά για τι είδους το προϊόν που θέλετε πραγματικά, νέο προϊόν ή χρησιμοποιημένο προϊόν. Να είστε σίγουρος ότι οι επικυρωμένοι μηχανικοί μας θα διευθύνουν μια λεπτομερή επιθεώρηση του νέου και χρησιμοποιημένου ιατρικού εξοπλισμού για να εξασφαλίσουν τη λειτουργική ακεραιότητά του, παρακαλώ αισθάνεται ελεύθερος να αγοράσει. Όλα τα προϊόντα μας για την πώληση είναι σε καλή λειτουργία. Στο τέλος της ημέρας, οι πελάτες θα πάρουν τον υψηλής ποιότητας ανανεωμένο ή ολοκαίνουργιο ιατρικό εξοπλισμό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως, που είναι πολύ κατάλληλο και μπορεί να βελτιώσει την παραγωγικότητά σας.

Πολιτική εξουσιοδότησης

Παρακαλώ ευγενικά σημειώστε ότι και η νέα και μεταχειρισμένη ιατρική μηχανή αποστέλλεται με τουλάχιστον την περίοδο εξουσιοδότησης 90 ημερών και δεν επιτρέπονται για να αποχωρήσουν από τα εργαστήριά μας πριν από εντελώς να εξεταστούν από τους μηχανικούς μας που θα μεταχειριστούν κάθε μηχανή και η μονάδα με την περισσότερη προσοχή που εξασφαλίζει αυτές είναι όλος ο αποδοτικός εξοπλισμός 100%. Φυσικά, είμαστε βέβαιοι για να σας αφήσουμε να ικανοποιήσετε με τα προϊόντα και την υπηρεσία μας. Αλλά εάν δεν είστε, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με μόλις βρίσκετε οποιοδήποτε πρόβλημα. Ο τελικός σκοπός μας είναι να προσπαθήσει να αναπτύξει και να πωλήσει τα καλύτερα προϊόντα στους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Η ικανοποίηση του πελάτη είναι η μέγιστη αναζήτησή μας.

Προσοχές

Προκειμένου να αποφύγετε το περιττό πρόβλημα, παρακαλώ διαβάστε τον ακόλουθο προσεκτικά.
Πρίν τοποθετεί μια διαταγή, παρακαλώ υπομονετικά κοιτάξτε βιαστικά όλες τις εικόνες για να επιβεβαιώσετε ότι τα προϊόντα ικανοποιούν πραγματικά τις ανάγκες σας, επειδή είναι επίσης ένα σημαντικό μέρος της περιγραφής προϊόντων. Επιπλέον, ο αγοραστής είναι αρμόδιος για την καταβολή όλων των τελωνειακών αμοιβών, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και των δασμών. Επομένως, είναι πολύ απαραίτητο να εξασφαλιστεί ότι ο εξοπλισμός που διατάζεται μπορεί να εισαχθεί στη χώρα/την περιοχή σας. Μόλις αφήσει η συσκευασία το εργοστάσιό μας, ο ναυλωτής δεν θα είναι αρμόδιος για οποιαδήποτε καθυστέρηση. Επομένως, παρακαλώ θυμηθείτε να ελέγξετε όλη τη σχετική πληροφορία πρίν τοποθετεί μια διαταγή.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας! Εάν ενδιαφέρεστε για τον υπέρηχο c5-2 της Philipilip κυρτός κυρτός μετατροπέας σειράς, καλωσορίστε για να τοποθετήσετε τις διαταγές σας. Πρόωρη πρόωρη αποστολή διαταγής! Εάν θέλετε να ερευνήσετε περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλώ μας ενημερώστε.

Στοιχεία επικοινωνίας
China World Technology Medical Equipment Service Group

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Rita

Τηλ.:: 8618279091952

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
China World Technology Medical Equipment Service Group
Περιοχή TianHe, GuangZhou, GuangDong
Τηλ.::86-198-5481-5217
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | ΚΙΝΑ καλός ποιότητας Χρησιμοποιημένο υπομονετικό όργανο ελέγχου προμηθευτής. © 2021 - 2024 patients-monitor.com. All Rights Reserved.