Να στείλετε μήνυμα
Τηλ.::
China World Technology Medical Equipment Service Group
China World Technology Medical Equipment Service Group

Ομάδα υπηρεσιών ιατρικού εξοπλισμού παγκόσμιας τεχνολογίας της Κίνας

Win-win από κοινού!

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταDefibrillator μέρη μηχανών

Νοσοκομείων Defibrillator εξοπλισμού μπαταρία 12V 4.5Ah 54Wh λίθιου Lifepak LP1000 Non-Rechargeable για τις ιατρικές συσκευές

Νοσοκομείων Defibrillator εξοπλισμού μπαταρία 12V 4.5Ah 54Wh λίθιου Lifepak LP1000 Non-Rechargeable για τις ιατρικές συσκευές

  • Νοσοκομείων Defibrillator εξοπλισμού μπαταρία 12V 4.5Ah 54Wh λίθιου Lifepak LP1000 Non-Rechargeable για τις ιατρικές συσκευές
  • Νοσοκομείων Defibrillator εξοπλισμού μπαταρία 12V 4.5Ah 54Wh λίθιου Lifepak LP1000 Non-Rechargeable για τις ιατρικές συσκευές
  • Νοσοκομείων Defibrillator εξοπλισμού μπαταρία 12V 4.5Ah 54Wh λίθιου Lifepak LP1000 Non-Rechargeable για τις ιατρικές συσκευές
  • Νοσοκομείων Defibrillator εξοπλισμού μπαταρία 12V 4.5Ah 54Wh λίθιου Lifepak LP1000 Non-Rechargeable για τις ιατρικές συσκευές
Νοσοκομείων Defibrillator εξοπλισμού μπαταρία 12V 4.5Ah 54Wh λίθιου Lifepak LP1000 Non-Rechargeable για τις ιατρικές συσκευές
Λεπτομέρειες:
Μάρκα: Lifepak
Αριθμό μοντέλου: LP1000
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Minimum Order Quantity: 1
Delivery Time: 3-5 working days
Payment Terms: T/T, Western Union,PayPal
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα προϊόντων: Non-Rechargeable μπαταρία λίθιου Lifepak LP1000 Τύπος: LP1000
Εφαρμογή: Defibrillator Εξουσιοδότηση: 90days
χρώμα: κίτρινος Όροι δεικτών: Μπαταρία
Λειτουργία: Προβλέψτε την εξουσία για Defibrillator Δύναμη: προηγμένος εξοπλισμός
Υποστηριγμένη γλώσσα: Αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, ισπανικά, ιαπωνικά, κ.λπ. Κράτος: Πρόστιμο εργασίας
Ονομαστική τάση: 110V-240v12V 4.5Ah 54Wh Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Ανθεκτικός
Κατάλογος: Στο απόθεμα Ελάχιστη σύμβαση αγορών: 1pcs
Τρόπος μεταφοράς: Expressage
Υψηλό φως:

LP1000 μη επαναφορτιζόμενη μπαταρία λίθιου

,

Μη επαναφορτιζόμενη μπαταρία 12V λίθιου

,

Defibrillator μη επαναφορτιζόμενη μπαταρία λίθιου

Non-rechargeable μπαταρία 12V 4.5Ah 54Wh παρ. 11141-000156 PN λίθιου Lifepak LP1000 ιατρικού εξοπλισμού νοσοκομείων. 3205379-005

Συνοπτική εισαγωγή

Το LIFEPAK 1000 defibrillator έχει τις non-rechargeable μπαταρίες
Οι Non-rechargeable μπαταρίες δεν πρέπει ποτέ να επαναφορτιστούν. Η κατά προσέγγιση δύναμη της μπαταρίας υποδεικνύεται από το μετρητή στην μπαταρία, την έτοιμη επίδειξη όταν είναι κλειστός defibrillator, ή την οθόνη όταν είναι σε λειτουργία defibrillator.
Ένας μετρητής σε μια non-rechargeable μπαταρία παρέχει έναν εύκολο τρόπο να καθοριστεί η διαθέσιμη ικανότητα μπαταριών, η οποία αντιστοιχεί στο επίπεδο φόρτισης μπαταριών μιας τέτοιας μπαταρίας. Οι Non-rechargeable μπαταρίες στέλνονται πλήρως φορτισμένος στους πελάτες. Πρίν εγκαθιστά μια νέα non-rechargeable μπαταρία defibrillator, πιέστε το γκρίζο κουμπί κάτω από το σύμβολο μπαταριών για να ελέγξετε τη δαπάνη του. Και τα τέσσερα leds πρέπει να είναι λιτ.
Εάν διατηρείται στο μέγιστο όρο, το νέο non-rechargeable πακέτο μπαταριών μπορεί να παρέχει περίπου 17 ώρες «» σε χρόνο ή 440 200 απαλλαγές τζάουλ. Ανοίξτε defibrillator (» «στο χρόνο) για να χρησιμοποιήσετε την ικανότητα μπαταριών. Λόγω του κανονικού self-discharge ποσοστού της μπαταρίας και του ποσού ενέργειας που χρησιμοποιούνται στη defibrillator αυτοματοποιημένη δοκιμή, η ισχύς της μπαταρίας μειώνεται όταν είναι η μπαταρία defibrillator. Εάν εγκαθίσταται αχρησιμοποίητος defibrillator, η μπαταρία έχει μια εφεδρική ζωή πέντε ετών. Οποιαδήποτε χρήση ασθενών ή κατάρτισης defibrillator, συμπεριλαμβανομένου «» στο χρόνο και τον κλονισμό, θα κοντύνει τη ζωή χρόνου αναμονής και υπηρεσιών της μπαταρίας.
Οι νέες non-rechargeable μπαταρίες έχουν μια ζωή του προϊόντος στο ράφι πέντε ετών εάν αποθηκεύονται στη σωστή θερμοκρασία. Η μπαταρία (που αποθηκεύεται έξω από defibrillator) απαλλάσσεται με τον καιρό Κατά συνέπεια, όταν τοποθετείται τελικά η μπαταρία defibrillator, τη ζωή της θα κοντύνουν ανάλογα με πόσο καιρό ήταν στην αποθήκευση.

Προδιαγραφές

Βάρος: 0,45 κλ (1,0 λίβρες)
Τύπος: Διοξείδιο μαγγάνιου λίθιου (Li/MnO2), 12,0 Β, 4,5 Ah
Εφεδρική ζωή: Μια νέα μπαταρία προβλέπει την εξουσία συσκευών για 5 έτη.
Ζωή του προϊόντος στο ράφι: (πριν από την εγκατάσταση) αφότου αποθηκεύεται η μπαταρία για 5 έτη σε 20° σε 30°C, η συσκευή θα παράσχει 48 μήνες της εφεδρικής ζωής.
Χαμηλός δείκτης μπαταριών: Τουλάχιστον 30 200 κλονισμοί τζάουλ ή 75 λεπτά του λειτουργούντος χρόνου παραμένουν πότε η χαμηλή μπαταρία είναι πρώτα υποδειγμένη.
Ικανότητα: Χαρακτηριστικά θα παράσχει σε 440 200 απαλλαγές τζάουλ ή 1030 λεπτά του λειτουργούντος χρόνου μια νέα μπαταρία (370 200 κλονισμοί τζάουλ ή 900 λεπτά του λειτουργούντος χρόνου σε 0°C (32°F).

Νοσοκομείων Defibrillator εξοπλισμού μπαταρία 12V 4.5Ah 54Wh λίθιου Lifepak LP1000 Non-Rechargeable για τις ιατρικές συσκευές 0

Περίληψη επιχείρησης

Είμαστε αξιόπιστος ιατρικός προμηθευτής εξοπλισμών δεδομένου ότι έχουμε ασχοληθεί με αυτήν την βιομηχανία για πολλά χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών μάρκετινγκ και να επεκταθούμε, έχουμε συσσωρεύσει έναν μεγάλο πλούτο της εμπειρίας και στη διανομή και τη εξυπηρέτηση πελατών προϊόντων.

Επομένως, παρακαλώ στηριχτείτε άνετα, θα λάβετε τα ικανοποιητικά αγαθά εάν επιλέξετε τα προϊόντα μας. Έχουμε επικεντρωθεί στην παραγωγή και την παροχή των στοιχείων κορυφαίας ποιότητας και της πρώτης τάξεως υπηρεσίας. Συμμορφωνόμαστε σταθερά με την πεποίθηση εκείνοι οι πελάτες και γόητρο πρώτα. Εάν θέλετε να εξερευνήσετε περισσότερων ή να έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις για μας, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με.

Ποιοτική εγγύηση

Η επιχείρησή μας έχει ένα τμήμα της εργασίας βάσει της ειδίκευσης, ιδιαίτερα συνεταιριστική ομάδα, πλούσια τεχνική δύναμη της ιατρικής ανάπτυξης μηχανών. Η ειδική ομάδα μας παρέχει τις γρήγορες, αξιόπιστες λύσεις για τις πωλήσεις και τις επισκευές στο υπομονετικό όργανο ελέγχου, τη defibrillator μηχανή, τη μηχανή ECG/EKG και άλλα εξαρτήματα ή μέρη επισκευής. Έχουμε εστιάσει πάντα στην παραγωγή των ανώτερων προϊόντων και την παροχή της πρώτης τάξεως εξυπηρέτησης πελατών.

Αυτό που απαιτεί τη ειδική προσοχή είναι ότι υπάρχουν και ολοκαίνουργια και μεταχειρισμένα προϊόντα για πωλούν. Παρακαλώ θυμηθείτε να τους διακρίνετε προσεκτικά κατά την τοποθέτηση των διαταγών σας. Διαφορετικά, θα προκαλέσει τα περιττά προβλήματα. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες για την ποιότητα των προϊόντων, παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με.

Ρυθμίσεις αποστολών

Όσον αφορά στο χρόνο παράδοσης, θα δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να επεξεργαστούμε τις παραγγελίες και να τις στείλουμε έξω το συντομότερο δυνατό. Παρακαλώ να είστε υπομονετικός και κρατήστε την επαφή με μας. Κατά γενική ομολογία, οι περισσότερες διαταγές θα σταλούν σε 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες και μπορούν να φθάσουν εγκαίρως. Εντούτοις, κατά τη διάρκεια των πολυάσχολων ημερών την αποστολή μπορεί να καθυστερήσουν πάνω από 5 εργάσιμες ημέρες. Εάν είστε στη επείγουσα ανάγκη του στοιχείου σας, παρακαλώ να είστε βέβαιος να επιβεβαιώσει με μας πρίν τοποθετεί τις διαταγές σας.

Να σιγουρευτεί την επιχείρηση πηγαίνει ομαλά, παρακαλώ πληρώστε τη ειδική προσοχή σε την και τακτοποιήστε προσεκτικά το χρόνο σας τοποθέτησης των διαταγών σύμφωνα με τις προσωπικές ανάγκες σας. Εάν η διαταγή σας παίρνει περισσότερο από το αναμενόμενο ή θέλετε να το καταστήσετε σαφές ότι όταν θα φθάσει, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με. Πρόκειται πάντα εδώ να σας βοηθήσουμε.

Ειδοποιήσεις

Προκειμένου να αποφύγετε το περιττό πρόβλημα, παρακαλώ διαβάστε τον ακόλουθο προσεκτικά.

Παρακαλώ κοιτάξτε μέσω όλων των εικόνων με την υπομονή πρίν τοποθετεί τις διαταγές να επιβεβαιώσει ότι το προϊόν είναι ακριβώς εσείς θέλει ή όχι όπως αυτοί είναι επίσης ένα σημαντικό μέρος της περιγραφής προϊόντων.

Αυτό που είναι περισσότερος, αυτό είναι ευθύνη του αγοραστή να πληρώσει για όλες τις τελωνειακές αμοιβές συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και των δασμών. Έτσι είναι μεγάλης ανάγκης για σας να επιβεβαιώσετε ότι ο εξοπλισμός που διατάζετε μπορεί να εισαχθεί μέσα στη χώρα σας. Μόλις αφήσει η συσκευασία το εργοστάσιό μας, ο ναυλωτής δεν είναι αρμόδιος για οποιεσδήποτε καθυστερήσεις άλλα. Παρακαλώ το λάβετε υπόψη που είναι σίγουρη να ελέγξει έξω όλη τη σχετική πληροφορία πρίν τοποθετεί τις διαταγές σας.

Εγγύηση υπηρεσιών μεταπωλήσεων

Υπό τους κανονικούς όρους, εάν τα νέα ή χρησιμοποιημένα στοιχεία μας έρχονται συνήθως με μια τρίμηνη περίοδο εξουσιοδότησης. Δηλαδή έχετε την άδεια για να αλλάξετε ή να πάρετε τις μηχανές επισκευασμένες κάτω από την εγγύηση εάν βρίσκετε υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα για το προϊόν αγοράσατε. Εντούτοις, το πάρτε εύκολο παρακαλώ.

Ελπίζουμε ότι θα είστε ευτυχείς με τα προϊόντα και την υπηρεσία μας κάτω στο έδαφος. Επιπλέον, έχουμε πολλή εμπιστοσύνη για να σας ικανοποιήσουμε δεδομένου ότι τα αγαθά μας είναι όλα μέσα τέλεια υψηλά - ποιότητα. Τα έτη εμπειρίας πωλήσεων μας κάνουν να χειριστούμε αυτό το είδος των ζητημάτων skillfully. Η ικανοποίηση των πελατών είναι ο στόχος που ακολουθούμε πάντα.

FAQ

Q1

Πού είναι η θέση αποστολής;

Α1

Guangzhou, Κίνα.

Q2

Πόσο περίπου η ποιότητα των προϊόντων σας;

A2

Η ποιότητα των προϊόντων είναι πολύ υψηλή.

Q3 Τι εάν βρίσκουμε οποιαδήποτε ζημία στη μηχανή λαμβάνουμε;
A3

3 μήνες εξουσιοδότησης παρέχονται.

Q4

Τι θα κάνετε εάν βρείτε οποιαδήποτε ποιοτικά προβλήματα εντός της περιόδου εξουσιοδότησης;

A4 Η επισκευή ή αντικαθιστά σύμφωνα με την πραγματική κατάσταση.

Η κατώτατη γραμμή

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις για τη Non-Rechargeable μπαταρία 12V 4.5Ah 54Wh λίθιου Lifepak LP1000, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με ανά πάσα στιγμή, είμαστε ευτυχείς να απαντήσουμε σε τους.

Στοιχεία επικοινωνίας
China World Technology Medical Equipment Service Group

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Rita

Τηλ.:: 8618279091952

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
China World Technology Medical Equipment Service Group
Περιοχή TianHe, GuangZhou, GuangDong
Τηλ.::86-198-5481-5217
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | ΚΙΝΑ καλός ποιότητας Χρησιμοποιημένο υπομονετικό όργανο ελέγχου προμηθευτής. © 2021 - 2024 patients-monitor.com. All Rights Reserved.