Να στείλετε μήνυμα
Τηλ.::
China World Technology Medical Equipment Service Group
China World Technology Medical Equipment Service Group

Ομάδα υπηρεσιών ιατρικού εξοπλισμού παγκόσμιας τεχνολογίας της Κίνας

Win-win από κοινού!

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΧρησιμοποιημένο υπομονετικό όργανο ελέγχου

Χρησιμοποιημένο υπομονετικό Multiparameter της Philip MP20 όργανο ελέγχου, ιατρικές συσκευές ελέγχου νοσοκομείων

Χρησιμοποιημένο υπομονετικό Multiparameter της Philip MP20 όργανο ελέγχου, ιατρικές συσκευές ελέγχου νοσοκομείων

  • Χρησιμοποιημένο υπομονετικό Multiparameter της Philip MP20 όργανο ελέγχου, ιατρικές συσκευές ελέγχου νοσοκομείων
  • Χρησιμοποιημένο υπομονετικό Multiparameter της Philip MP20 όργανο ελέγχου, ιατρικές συσκευές ελέγχου νοσοκομείων
  • Χρησιμοποιημένο υπομονετικό Multiparameter της Philip MP20 όργανο ελέγχου, ιατρικές συσκευές ελέγχου νοσοκομείων
  • Χρησιμοποιημένο υπομονετικό Multiparameter της Philip MP20 όργανο ελέγχου, ιατρικές συσκευές ελέγχου νοσοκομείων
Χρησιμοποιημένο υπομονετικό Multiparameter της Philip MP20 όργανο ελέγχου, ιατρικές συσκευές ελέγχου νοσοκομείων
Λεπτομέρειες:
Μάρκα: Philip
Αριθμό μοντέλου: MP20
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Χρόνος παράδοσης: 3-5 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, Paypal
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα προϊόντων: Υπομονετικό όργανο ελέγχου της Philip MP20 Τύπος: MP20
Εφαρμογή: ιατρικός εξοπλισμός, ICU, συσκευή νοσοκομείων Εξουσιοδότηση: 90days
χρώμα: άσπρος Σημαντικό υλικό: Πλαστικό, αλεξίπυρα υλικά ABS+PC
Σκηνή εφαρμογών: Λειτουργούν θέατρο κλινικών, χειρουργική επέμβαση εξωτερικών ασθενών, νοσοκομείο, κλινική, δωμάτιο ν Λειτουργικότητα: Συνθήκη υγιεινής του ασθενή ελέγχου
Όρος: Σε καλή λειτουργία Γλώσσα: Αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, ισπανικά, ιαπωνικά, Hindi, πορτογαλικά, ρωσικά, Αραβικά, γερμανικά και όλ
Ανωτερότητα: Επαγγελματικοί μηχανικοί με 12 έτη εμπειρίας Μέθοδος μεταφοράς: Εκφράστε την παράδοση
Ποσότητα παραγγελίας min: 1UNIT Παράμετροι: ECG, TEMP, RESP, NIBP, SPO2
Τύπος μηχανών: Εξοπλισμοί θεραπείας εξέτασης
Υψηλό φως:

Υπομονετικό multiparameter όργανο ελέγχου

,

Multiparameter της Philip MP20 όργανο ελέγχου

,

Ιατρικές συσκευές ελέγχου της Philip MP20

Υπομονετικό όργανο ελέγχου της Philipilip MP20 ιατρικού εξοπλισμού νοσοκομείων

Ιατρική συσκευή σε καλή κατάσταση


Συνοπτική εισαγωγή

Αυτό το όργανο ελέγχου είναι ένα όργανο που τίθεται εκτός από το κρεβάτι και που συνδέεται με τον ασθενή. Μπορεί συνεχώς να ελέγξει τις διάφορες φυσιολογικές παραμέτρους ή μερικές καταστάσεις του ασθενή, και να δώσει έναν συναγερμό ή ένα αρχείο.

Το υπομονετικό όργανο ελέγχου πρέπει συνεχώς να ελέγξει τις φυσιολογικές παραμέτρους του ασθενή για 24 ώρες, να ανιχνεύσουν την τάση της αλλαγής, να επισημάνει την κρίσιμη κατάσταση, και να παρέχει τη βάση για τη θεραπεία έκτακτης ανάγκης του γιατρού και τη θεραπεία, ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι περιπλοκές και να επιτύχει το σκοπό και τον όρο.

Εκτός από τη μέτρηση και τον έλεγχο των φυσιολογικών παραμέτρων, η χρήση των οργάνων ελέγχου περιλαμβάνει επίσης τον έλεγχο και την επεξεργασία των φαρμάκων και των όρων πριν και μετά από τη χειρουργική επέμβαση.

Γρήγορες λεπτομέρειες

Εμπορικό σήμα

Philipilip

ΤύποςMP20
Εξουσιοδότηση90 ημέρες
Ημερομηνία ναυτιλίας3-5 εργάσιμες ημέρες
ΕφαρμογήΣυσκευές νοσοκομείων Ιατρική φροντίδα ICU Ιατρικοί εξοπλισμοί και εξαρτήματα

Παράμετροι

ECG, TEMP, RESP, NIBP, SPO2, Κ.ΛΠ.

Βάρος προϊόντων5.2KG
Ανάλυση εικόνας1920x1080
ΔύναμηΔύναμη εναλλασσόμενου ρεύματος: 100~240V εναλλασσόμενο ρεύμα, 50/60 Hz


Εγγύηση εξουσιοδότησης
Αγαπητή Κυρία, Αγαπητέ Κύριε, παρακαλώ ευγενικά σημειώστε ότι και η νέα και μεταχειρισμένη ιατρική μηχανή αποστέλλεται με τουλάχιστον την περίοδο εξουσιοδότησης 90 ημερών και δεν επιτρέπονται για να αποχωρήσουν από τα εργαστήριά μας πριν από εντελώς να εξεταστούν από τους μηχανικούς μας που θα μεταχειριστούν κάθε μηχανή και η μονάδα με την περισσότερη προσοχή που εξασφαλίζει αυτές είναι όλος ο αποδοτικός εξοπλισμός 100%.

Φυσικά, είμαστε βέβαιοι για να σας αφήσουμε να ικανοποιήσετε με τα προϊόντα και την υπηρεσία μας. Αλλά εάν δεν είστε, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με μόλις βρίσκετε οποιοδήποτε πρόβλημα. Ο τελικός σκοπός μας είναι να προσπαθήσει να αναπτύξει και να πωλήσει τα καλύτερα προϊόντα στους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Η ικανοποίηση του πελάτη είναι η μέγιστη αναζήτησή μας.

Αποκήρυξη
Για να σιγουρεύεστε τα τρεξίματα διαπραγμάτευσης επιτυχώς και αποτελεσματικά, παρακαλώ μάθετε για και συμφωνήστε με τις ακόλουθους προτάσεις και τους όρους πρίν τοποθετεί τις διαταγές. Υπάρχουν κυρίως δύο σημαντικά πράγματα που πρέπει να ξέρετε καλά.

Το πρώτο πράγμα είναι ότι πρέπει να σημειώσετε για να κοιτάξετε μέσω όλων των εικόνων προϊόντων με την υπομονή όταν η αγορά έτσι ώστε μπορείτε να επιβεβαιώσετε το στοιχείο που βλέπετε είναι ακριβώς τι ψάχνετε και πρέπει να αγοράσετε. Είναι απολύτως απαραίτητο να κάνει έτσι δεδομένου ότι οι εικόνες προϊόντων διαδραματίζουν επίσης τους ουσιαστικούς ρόλους στην περιγραφή προϊόντων, η οποία σας βοηθά να καταλάβετε το προϊόν πιό διαισθητικά και detailedly.

Το δεύτερο πράγμα έρχεται στις τελωνειακές αμοιβές. Παρακαλώ ευγενικά ξέρτε ότι ο αγοραστής είναι αρμόδιος για τις τελωνειακές αμοιβές όπως όλοι οι φόροι και οι δασμοί. Συνεπώς, πρίν πληρώνετε για τις διαταγές πρέπει να ελέγξετε έξω ότι ο εξοπλισμός σας διατάζει επιτρέπεται εισαγόμενος στη χώρα σας. Δηλαδή, θυμηθείτε να διαβάσετε όλη τη σχετική πληροφορία πρίν διατάζει.


Χρησιμοποιημένο υπομονετικό Multiparameter της Philip MP20 όργανο ελέγχου, ιατρικές συσκευές ελέγχου νοσοκομείων 0


Προτάσεις συσκευασίας και παράδοσης
Όλες οι μηχανές και οι μονάδες παραδίδονται στις παλέτες ή το χαρτοκιβώτιο ώστε να σιγουρευτεί η ασφάλεια στην πλήρη έκταση κατά τη διάρκεια της μετάδοσης. Σαν διεθνή κατασκευαστή, παραδίδουμε το ιατρικό εξοπλισμό σε όλο τον κόσμο, ασφαλισμένοι και ακολουθημένος ως πρότυπα χρησιμοποιώντας τους εμπιστευμένους αγγελιαφόρους. Είναι ζωτικώς σημαντικό για μας στην παράδοση τα στοιχεία σας σε σας ακριβώς, γρήγορα και ακίνδυνα. Έχουμε κάνει πάντα τις μεγάλες προσπάθειες να παρέχουμε την καλύτερη υπηρεσία αποστολών.

Το φορτίο κόστισε κατά ένα μεγάλο μέρος στη θέση σας, τι έχετε διατάξει και πόσο γρήγορα θα επιθυμούσατε τη συσκευασία σας για να παραδοθείτε. Εάν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με ανά πάσα στιγμή. οι περισσότερες διαταγές θα σταλούν σε 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες και μπορούν να φθάσουν εγκαίρως.

Εντούτοις, κατά τη διάρκεια των πολυάσχολων ημερών την αποστολή μπορεί να καθυστερήσουν πάνω από 5 εργάσιμες ημέρες. θα δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να επεξεργαστούμε τις παραγγελίες και να τις στείλουμε έξω το συντομότερο δυνατό. Παρακαλώ να είστε υπομονετικός και κρατήστε την επαφή με μας.

Εάν χρειάζεστε το προϊόν που στέλνεται επειγόντως, παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι μιλάτε σε μας εκ των προτέρων πρίν τοποθετείτε τις διαταγές σας.

Θερμές άκρες

Προκειμένου να αποφύγετε το περιττό πρόβλημα, παρακαλώ διαβάστε τον ακόλουθο προσεκτικά.

Παρακαλώ κοιτάξτε μέσω όλων των εικόνων με την υπομονή πρίν τοποθετεί τις διαταγές να επιβεβαιώσει ότι το προϊόν είναι ακριβώς εσείς θέλει ή όχι όπως αυτοί είναι επίσης ένα σημαντικό μέρος της περιγραφής προϊόντων.

Αυτό που είναι περισσότερος, αυτό είναι ευθύνη του αγοραστή να πληρώσει για όλες τις τελωνειακές αμοιβές συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και των δασμών. Έτσι είναι μεγάλης ανάγκης για σας να επιβεβαιώσετε ότι ο εξοπλισμός που διατάζετε μπορεί να εισαχθεί μέσα στη χώρα σας. Μόλις αφήσει η συσκευασία το εργοστάσιό μας, ο ναυλωτής δεν είναι αρμόδιος για οποιεσδήποτε καθυστερήσεις άλλα.

Παρακαλώ το λάβετε υπόψη που είναι σίγουρη να ελέγξει έξω όλη τη σχετική πληροφορία πρίν τοποθετεί τις διαταγές σας.


Εξασφάλιση ποιότητας
Η επιχείρησή μας έχει ένα τμήμα της εργασίας βάσει της ειδίκευσης, ιδιαίτερα συνεταιριστική ομάδα, πλούσια τεχνική δύναμη της ιατρικής ανάπτυξης μηχανών. Η ειδική ομάδα μας παρέχει τις γρήγορες, αξιόπιστες λύσεις για τις πωλήσεις και τις επισκευές στο υπομονετικό όργανο ελέγχου, τη defibrillator μηχανή, τη μηχανή ECG/EKG και άλλα εξαρτήματα ή μέρη επισκευής.

Έχουμε εστιάσει πάντα στην παραγωγή των ανώτερων προϊόντων και την παροχή της πρώτης τάξεως εξυπηρέτησης πελατών. Αυτό που απαιτεί τη ειδική προσοχή είναι ότι υπάρχουν και ολοκαίνουργια και μεταχειρισμένα προϊόντα για πωλούν. Παρακαλώ θυμηθείτε να τους διακρίνετε προσεκτικά κατά την τοποθέτηση των διαταγών σας. Διαφορετικά, θα προκαλέσει τα περιττά προβλήματα.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες για την ποιότητα των προϊόντων, παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με. Θα απαντήσουμε σε σας το γρηγορότερο δυνατό.

FAQ

Q1Πώς μπορώ να πληρώσω για το;
Α1

T/T, Western Union, PayPal είναι όλα αποδεκτός.

Q2Ποια είναι τα κύρια εμπορικά σήματά σας;
A2

Philipilip, Mindray, Γερμανία, NIHON KOHDEN, Goldway, κ.λπ.

Q3Πόσο καιρό θα πάρει για να λάβει τα αγαθά;
A3

Εξαρτάται από τη στέλνοντας διεύθυνσή σας.

Q4

Τι θα κάνετε εάν βρείτε οποιαδήποτε ποιοτικά προβλήματα εντός της περιόδου εξουσιοδότησης;

A4

Η επισκευή ή αντικαθιστά σύμφωνα με την πραγματική κατάσταση.


Σας ευχαριστώ για το χρόνο και το ενδιαφέρον σας. Οποιαδήποτε έρευνα θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα και ευχαριστίες για την υποστήριξή σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
China World Technology Medical Equipment Service Group

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Rita

Τηλ.:: 8618279091952

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
China World Technology Medical Equipment Service Group
Περιοχή TianHe, GuangZhou, GuangDong
Τηλ.::86-198-5481-5217
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | ΚΙΝΑ καλός ποιότητας Χρησιμοποιημένο υπομονετικό όργανο ελέγχου προμηθευτής. © 2021 - 2024 patients-monitor.com. All Rights Reserved.