Να στείλετε μήνυμα
Τηλ.::
China World Technology Medical Equipment Service Group
China World Technology Medical Equipment Service Group

Ομάδα υπηρεσιών ιατρικού εξοπλισμού παγκόσμιας τεχνολογίας της Κίνας

Win-win από κοινού!

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΥπομονετική ενότητα οργάνων ελέγχου

Άσπρο ράφι MP60 MP70 MX600 MX700 MX800 ενότητας οργάνων ελέγχου πλευρών υπομονετικό

Άσπρο ράφι MP60 MP70 MX600 MX700 MX800 ενότητας οργάνων ελέγχου πλευρών υπομονετικό

  • Άσπρο ράφι MP60 MP70 MX600 MX700 MX800 ενότητας οργάνων ελέγχου πλευρών υπομονετικό
  • Άσπρο ράφι MP60 MP70 MX600 MX700 MX800 ενότητας οργάνων ελέγχου πλευρών υπομονετικό
  • Άσπρο ράφι MP60 MP70 MX600 MX700 MX800 ενότητας οργάνων ελέγχου πλευρών υπομονετικό
  • Άσπρο ράφι MP60 MP70 MX600 MX700 MX800 ενότητας οργάνων ελέγχου πλευρών υπομονετικό
Άσπρο ράφι MP60 MP70 MX600 MX700 MX800 ενότητας οργάνων ελέγχου πλευρών υπομονετικό
Λεπτομέρειες:
Μάρκα: Philip
Αριθμό μοντέλου: MP60 MP70 MX600 MX700 MX800
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Χρόνος παράδοσης: 3-5 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, Paypal
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα προϊόντων: Υπομονετικό ράφι ενότητας οργάνων ελέγχου της Philip MP60 MP70 MX600 MX700 MX800 Τύπος: MP60 MP70 MX600 MX700 MX800
Εφαρμογή: ιατρικός εξοπλισμός, ICU, συσκευή νοσοκομείων Εξουσιοδότηση: 90days
χρώμα: άσπρος Σενάρια εφαρμογών προϊόντων: Νοσοκομείο, κλινική, δωμάτιο νοσοκομείων, ICU, κ.λπ.
Πλεονεκτήματα προϊόντων: Επαγγελματική τεχνική ομάδα Υπηρεσίες: Σε απευθείας σύνδεση υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης
Γλώσσες: Πολύγλωσση υποστήριξη Κατάσταση προϊόντων: Αγαθό στη λειτουργία
Εκτίμηση τάσης: 110V-240v Ειδικότητα προϊόντων: Επαγγελματικός, αξιόπιστος, χρησιμότητα
Μέσα μεταφορών: Expressage Κατάλογος: Στην πώληση
MOQ: 1UNIT
Υψηλό φως:

MX700 υπομονετικό ράφι ενότητας οργάνων ελέγχου

,

MX800 υπομονετικό ράφι ενότητας οργάνων ελέγχου

,

MX600 υπομονετικό ράφι ενότητας οργάνων ελέγχου πλευρών

Υπομονετικό ράφι ενότητας οργάνων ελέγχου της Philipilip MP60 MP70 MX600 MX700 MX800 ιατρικού εξοπλισμού νοσοκομείων

Συνοπτική εισαγωγή

Το υπομονετικό ράφι ενότητας οργάνων ελέγχου είναι για τον εξοπλισμό οργάνων ελέγχου της Philipilip MP60 MP70 MX600 MX700 MX800, με το άσπρο χρώμα.

Η ομάδα υπηρεσιών ιατρικού εξοπλισμού παγκόσμιας τεχνολογίας της Κίνας είναι ιατρικοί εξοπλισμοί νέων ή από δεύτερο χέρι ανεφοδιασμού, εξαρτήματα και μέρη επισκευής συμπεριλαμβανομένου του υπομονετικού οργάνου ελέγχου, defibrillator μηχανή, ECG, μηχανή EKG. Όλος ο ιατρικός εξοπλισμός από δεύτερο χέρι θα επιθεωρηθεί από τους επικυρωμένους μηχανικούς μας για να χαρακτηρίσει βέβαιο αυτό πλήρες και σε καλή κατάσταση. Είμαστε αντάξιος ιατρικός προμηθευτής εξοπλισμών εμπιστοσύνης δεδομένου ότι έχουμε ασχοληθεί με αυτήν την βιομηχανία για πολλά χρόνια. Ο πελάτης λαμβανόμενα ικανοποιητικά αγαθά.

Να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις όλων των πελατών είναι η μόνιμη αναζήτησή μας. Εάν θέλετε να εξερευνήσετε περισσότερων ή να έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις για μας, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με.

Γρήγορες λεπτομέρειες

Εμπορικό σήμα

Philipilip

Τύπος MP60 MP70 MX600 MX700 MX800
Εξουσιοδότηση 90 ημέρες
Ημερομηνία ναυτιλίας 3-5 εργάσιμες ημέρες
Εφαρμογή Συσκευές νοσοκομείων Ιατρική φροντίδα ICU Ιατρικοί εξοπλισμοί και εξαρτήματα

Καθαρό βάρος 0.27kg
Παράμετρος 3 παράμετροι
Στέλνοντας σημάδι

Λαβή με προσοχή

Μέγεθος προϊόντων 25*30*38cm

Εισαγωγή επιχείρησης

Είμαστε αξιόπιστος ιατρικός προμηθευτής εξοπλισμών δεδομένου ότι έχουμε ασχοληθεί με αυτήν την βιομηχανία για πολλά χρόνια. Πωλούμε τα διαφορετικά είδη ιατρικών εξοπλισμών, εξαρτημάτων και μερών επισκευής συμπεριλαμβανομένου του υπομονετικού οργάνου ελέγχου, defibrillator μηχανή, υπομονετικός εκτυπωτής οργάνων ελέγχου, μηχανή ECG, μηχανή EKG, κύριος πίνακας, μπαταρίες και ούτω καθεξής.

Σαν εμπειρογνώμονα στους ιατρικούς εξοπλισμούς, έχουμε ήδη τα έτη εμπειρίας στην κατασκευή και την πώληση των ιατρικών συσκευών και των οργάνων. Μετά από πολλά έτη μάρκετινγκ και να αναπτυχθούμε, είμαστε ήρεμος ειδικός στην ιατρική τεχνολογία μηχανών. Τα προϊόντα μας είναι όλο και περισσότερο δημοφιλή και απολαμβάνουν την καλή φήμη στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Στηργμένος στην ανώτερη ποιότητα των προϊόντων και τη λογική τιμή, οι πωλήσεις μας έχουν αυξηθεί σταθερά με κάθε περνώντας έτος.

Εμμείνετε στην έννοια της win-win συνεργασίας, δεσμευόμαστε να προστατεύσουμε την αγορά ιατρικού εξοπλισμού, προσφέροντας τέλεια την ευνοϊκή τιμή, άριστη ποιότητα, αξιόπιστη υπηρεσία. Έχουμε επικεντρωθεί στην παραγωγή και την παροχή των στοιχείων κορυφαίας ποιότητας και της πρώτης τάξεως υπηρεσίας. Συμμορφωνόμαστε σταθερά με την πεποίθηση εκείνοι οι πελάτες και γόητρο πρώτα. Εάν θέλετε να εξερευνήσετε περισσότερων ή να έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις για μας, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με.

Επιχείρηση συντήρησης

Σαν πεπειραμένο εμπειρογνώμονα στη βιομηχανία ιατρικών συσκευών, εκτός από τις εξειδικευμένες πωλήσεις των υπομονετικών οργάνων ελέγχου, των defibrillators, των υπομονετικών εκτυπωτών οργάνων ελέγχου, των μηχανών ECG, των μηχανών ECG, των μητρικών καρτών, των μπαταριών και άλλων ιατρικού εξοπλισμού, εξαρτημάτων και εξαρτημάτων επισκευής, παρέχουμε επίσης τις υπηρεσίες επισκευής ιατρικού εξοπλισμού ή ενότητας.

Επομένως, εάν έχετε οποιων δήποτε από αυτές τις μηχανές ή ενότητες που έχουν ανάγκη από επισκευή, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με. Επίσης, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι πρέπει να εξασφαλίσετε ότι το στοιχείο επισκευής δεν ανοίγουν και δεν επισκευάζεται ποτέ. Ένα πρόγραμμα χωρίς συστατικά δεν είναι αποδεκτό. Επομένως, παρακαλώ ελέγξτε τα αγαθά σας πρίν στέλνει.

Άσπρο ράφι MP60 MP70 MX600 MX700 MX800 ενότητας οργάνων ελέγχου πλευρών υπομονετικό 0

Αποκήρυξη

Ο αγαπητός πελάτης, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή και αποτελεσματική συναλλαγή, παρακαλώ καταλαβαίνει και συμφωνεί με τους ακόλουθους όρους. Υπάρχουν δύο σημαντικά πράγματα που πρέπει να καταλάβετε σαφώς. Το πρώτο πράγμα είναι ότι πρέπει να θυμηθείτε να κοιτάξετε βιαστικά υπομονετικά όλες τις εικόνες προϊόντων κατά το παραγωγή μιας αγοράς, έτσι ώστε μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι το προϊόν που εξετάζετε είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε και πρέπει να αγοράσετε.

Αυτό είναι απολύτως απαραίτητο, επειδή οι εικόνες προϊόντων διαδραματίζουν επίσης έναν ζωτικής σημασίας ρόλο στην περιγραφή προϊόντων, η οποία σας βοηθά να καταλάβετε το προϊόν πιό διαισθητικά και με περισσότερες λεπτομέρειες. Το δεύτερο πράγμα είναι δασμολόγια. Παρακαλώ σημειώστε ότι ο αγοραστής είναι αρμόδιος για όλες τις τελωνειακές αμοιβές όπως οι φόροι και τις αμοιβές.

Επομένως, πρίν πληρώνετε για τη διαταγή, πρέπει να ελέγξετε εάν ο εξοπλισμός που διατάξατε επιτρέπεται για να εισαχθεί στη χώρα σας. Με άλλα λόγια, παρακαλώ θυμηθείτε να διαβάσετε όλη τη σχετική πληροφορία πρίν διατάζει.

Περιγραφή παράδοσης

Γενικά, όλες οι διαταγές θα παραδοθούν μέσα σε 3-5 εργάσιμες ημέρες και θα παραδοθούν εγκαίρως. Φυσικά, μερικές φορές υπάρχουν ειδικές περιστάσεις. Παραδείγματος χάριν, τις πολυάσχολες ημέρες, την αποστολή θα καθυστερήσουν. Αλλά μην ανησυχήστε, όλες οι διαταγές θα σταλούν τελικά. Θα δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να επεξεργαστούμε την παραγγελία και να την παραδώσουμε το συντομότερο δυνατό. Παρακαλώ να είστε υπομονετικός και διατηρήστε επαφή με μας. Εάν χρειάζεστε την επείγουσα παράδοση, παρακαλώ σιγουρευτείτε για να μας έρθετε σε επαφή με πρίν τοποθετεί τη διαταγή σας.

Προκειμένου να κατασταθεί η συναλλαγή επιτυχής, παρακαλώ διευκρινίστε τα σημεία κλειδί και διαχειριστείτε το χρόνο της τοποθέτησης της διαταγής σύμφωνα με τις επιχειρησιακές ανάγκες σας. Εάν να έχοντας οποιεσδήποτε ερωτήσεις, όπως η διαταγή παίρνει τον πολύ περισσότερο χρόνο από το αναμενόμενο, ή πρέπει να ξέρετε πότε η διαταγή θα φθάσει, παρακαλώ να αισθανθεί ελεύθερη να μας έρθει σε επαφή με. Θα επιστρέψουμε σε σας το συντομότερο δυνατό. Η ικανοποίησή σας είναι η μέγιστη επιθυμία μας.

Περισσότεροι για σας

Υπό κανονικές συνθήκες, και τα νέα και παλαιά προϊόντα μας έχουν συνήθως μια τρίμηνη εξουσιοδότηση. Με άλλα λόγια, εάν βρίσκετε οποιαδήποτε προβλήματα με το προϊόν αγοράσατε, μπορείτε να αντικαταστήσετε ή να επισκευάσετε τη μηχανή κατά τη διάρκεια της περιόδου εξουσιοδότησης. Αλλά παρακαλώ χαλαρώστε. Ελπίζουμε ότι ικανοποιείτε με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Επιπλέον, έχουμε τη μεγάλη εμπιστοσύνη για να σας ικανοποιήσουμε επειδή τα αγαθά μας είναι υψηλού - ποιότητα. Τα έτη εμπειρίας πωλήσεων επιτρέπουν σε μας για να εξετάσουν τέτοια προβλήματα proficiently. Η ικανοποίηση πελατών είναι ο στόχος που έχουμε ακολουθήσει.

FAQ

Q1

Ποιος είναι ο όρος των μηχανών σας;

Α1

Όλα τα προϊόντα στην πώληση είναι σε καλή λειτουργία.

Q2

Ποιος είναι ο τρόπος μεταφοράς σας;

A2

Εκφράστε τη μεταφορά.

Q3

Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητά σας της διαταγής;

A3

Μια μονάδα.

Q4

Τι εάν βρίσκουμε οποιαδήποτε ζημία στη μηχανή λαμβάνουμε;

A4

η εξουσιοδότηση 90 ημερών παρέχεται.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με ανά πάσα στιγμή, είμαστε ευτυχείς να απαντήσουμε σε τους. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Στοιχεία επικοινωνίας
China World Technology Medical Equipment Service Group

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Rita

Τηλ.:: 8618279091952

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
China World Technology Medical Equipment Service Group
Περιοχή TianHe, GuangZhou, GuangDong
Τηλ.::86-198-5481-5217
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | ΚΙΝΑ καλός ποιότητας Χρησιμοποιημένο υπομονετικό όργανο ελέγχου προμηθευτής. © 2021 - 2024 patients-monitor.com. All Rights Reserved.