Να στείλετε μήνυμα
Τηλ.::
China World Technology Medical Equipment Service Group
China World Technology Medical Equipment Service Group

Ομάδα υπηρεσιών ιατρικού εξοπλισμού παγκόσμιας τεχνολογίας της Κίνας

Win-win από κοινού!

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΥπομονετική επίδειξη οργάνων ελέγχου

Υπομονετική επίδειξη οργάνων ελέγχου Icu οργάνων ελέγχου, μέρη ιατρικού εξοπλισμού 2560×1440 100-240V

Υπομονετική επίδειξη οργάνων ελέγχου Icu οργάνων ελέγχου, μέρη ιατρικού εξοπλισμού 2560×1440 100-240V

  • Υπομονετική επίδειξη οργάνων ελέγχου Icu οργάνων ελέγχου, μέρη ιατρικού εξοπλισμού 2560×1440 100-240V
  • Υπομονετική επίδειξη οργάνων ελέγχου Icu οργάνων ελέγχου, μέρη ιατρικού εξοπλισμού 2560×1440 100-240V
  • Υπομονετική επίδειξη οργάνων ελέγχου Icu οργάνων ελέγχου, μέρη ιατρικού εξοπλισμού 2560×1440 100-240V
  • Υπομονετική επίδειξη οργάνων ελέγχου Icu οργάνων ελέγχου, μέρη ιατρικού εξοπλισμού 2560×1440 100-240V
Υπομονετική επίδειξη οργάνων ελέγχου Icu οργάνων ελέγχου, μέρη ιατρικού εξοπλισμού 2560×1440 100-240V
Λεπτομέρειες:
Μάρκα: Philip
Αριθμό μοντέλου: MP70
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Χρόνος παράδοσης: 3-5 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, Paypal
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα προϊόντων: Υπομονετικό μέρος NO.D60370-000 οθόνης αφής οργάνων ελέγχου της Philip MP70 ELO Τύπος: MP70
Εφαρμογή: ιατρικός εξοπλισμός, ICU, συσκευή νοσοκομείων Εξουσιοδότηση: 90days
χρώμα: άσπρος Υπηρεσία: Πάθος στην εξυπηρέτηση του πελάτη μας με την καλύτερη υπηρεσία
Ετικέττες προϊόντων: υπομονετική επίδειξη οθόνης αφής οργάνων ελέγχου Δύναμη: Αρχικός
Ισχύστε για: Υπομονετικό όργανο ελέγχου Όροι προϊόντων: Στην καλή διαταγή
Επιχειρησιακός σκοπός: Ποιότητα πρώτα, αποδοτικότητα πρώτα, φήμη πρώτα, υπηρεσία πρώτα Ελάχιστη σύμβαση αγορών: 1 μονάδα
Χαρακτηριστικό: Εύκολος να εγκαταστήσει, πρακτικός, ανθεκτικός σε λειτουργία Θέση αποθεμάτων: Ικανοποιητικός κατάλογος
Όρος παράδοσης: Εκφράστε
Υψηλό φως:

επίδειξη οργάνων ελέγχου icu 240V

,

επίδειξη οργάνων ελέγχου icu 2560×1440

,

2560×1440 μέρη ιατρικού εξοπλισμού

Υπομονετικό μέρος NO.D60370-000 οθόνης αφής οργάνων ελέγχου της Philipilip MP70 ιατρικού εξοπλισμού νοσοκομείων ELO

Συνοπτική εισαγωγή

Νέο και αρχικό μέρος NO.D60370-000 οθόνης αφής ELO για τον υπομονετικό εξοπλισμό οργάνων ελέγχου της Philipilip MP70. Είναι εύκολο για την εγκατάσταση, πρακτικό, ανθεκτικό σε λειτουργία, και τη Philipilip που τα υπομονετικά μέρη οργάνων ελέγχου για πωλούν. Όλα ο ιατρικός εξοπλισμός ή τα μέρη, νέος ή χρησιμοποιημένος, επιθεωρείται λεπτομερώς από τους μηχανικούς μας για να εξασφαλίσει πλήρη λειτουργία.

Πωλούμε κυρίως τα διαφορετικά είδη ιατρικών εξοπλισμών, εξαρτημάτων και μερών επισκευής συμπεριλαμβανομένου, defibrillator μηχανή, του υπομονετικού οργάνου ελέγχου, μηχανή ECG, μηχανή EKG, κύριος πίνακας, μπαταρίες και ούτω καθεξής.

Ομάδα υπηρεσιών ιατρικού εξοπλισμού παγκόσμιας τεχνολογίας της Κίνας, αποδείξαμε τα ικανοποιητικές αγαθά και τις υπηρεσίες για σας. Δεσμευόμαστε να προστατεύσουμε την αγορά ιατρικού εξοπλισμού, προσφέροντας τέλεια την ευνοϊκή τιμή, άριστη ποιότητα, αξιόπιστη υπηρεσία.

Γρήγορες λεπτομέρειες

Εμπορικό σήμα

Philipilip

Τύπος MP70
Εξουσιοδότηση 90 ημέρες
Ημερομηνία ναυτιλίας 3-5 εργάσιμες ημέρες
Εφαρμογή Συσκευές νοσοκομείων Ιατρική φροντίδα ICU Ιατρικοί εξοπλισμοί και εξαρτήματα

Μέγιστο ψήφισμα

2560×1440
Ικανότητα 100~240V
Στέλνοντας σημάδι

Μην ρίξτε κάτω

Βάρος προϊόντων 0.64kg

Προσοχή ανάγκης θεμάτων

Οι αγαπητοί πελάτες, προκειμένου να αποφύγουν το περιττό πρόβλημα, παρακαλώ διαβάζουν τον ακόλουθο προσεκτικά. Υπάρχουν κυρίως δύο σημαντικά πράγματα που πρέπει να ξέρετε καλά.

Αρχικά, παρακαλώ κοιτάξτε μέσω όλων των εικόνων με την υπομονή πρίν τοποθετεί τις διαταγές να επιβεβαιώσει ότι το προϊόν είναι ακριβώς εσείς θέλει ή όχι όπως αυτοί είναι επίσης ένα σημαντικό μέρος της περιγραφής προϊόντων.

Αφετέρου, ο αγοραστής είναι αρμόδιος για όλες τις τελωνειακές αμοιβές συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και των δασμών. Επομένως, πρέπει να σιγουρευτείτε η μηχανή διατάζετε μπορεί να εισαχθεί στη χώρα σας. Σε μια το λέξη, μην ξεχάστε να ελέγξετε έξω όλες τις σχετικές πληροφορίες κατά τοποθέτηση των διαταγών σας.

Προτάσεις συσκευασίας και παράδοσης

Όλες οι μηχανές και οι μονάδες παραδίδονται στις παλέτες ή το χαρτοκιβώτιο ώστε να σιγουρευτεί η ασφάλεια στην πλήρη έκταση κατά τη διάρκεια της μετάδοσης. Σαν διεθνή κατασκευαστή, παραδίδουμε το ιατρικό εξοπλισμό σε όλο τον κόσμο, ασφαλισμένοι και ακολουθημένος ως πρότυπα χρησιμοποιώντας τους εμπιστευμένους αγγελιαφόρους. Είναι ζωτικώς σημαντικό για μας στην παράδοση τα στοιχεία σας σε σας ακριβώς, γρήγορα και ακίνδυνα.

Έχουμε κάνει πάντα τις μεγάλες προσπάθειες να παρέχουμε την καλύτερη υπηρεσία αποστολών. Το φορτίο κόστισε κατά ένα μεγάλο μέρος στη θέση σας, τι έχετε διατάξει και πόσο γρήγορα θα επιθυμούσατε τη συσκευασία σας για να παραδοθείτε. Εάν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με ανά πάσα στιγμή. Είμαστε ευτυχείς να σας εξυπηρετήσουμε.

Κατά γενικό κανόνα, όλες οι διαταγές πρόκειται να σταλούν μέσα σε 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες και να παραδοθούν εγκαίρως. Φυσικά μερικές φορές υπάρχουν μερικές ειδικές περιστάσεις. Για παράδειγμα, τις πολυάσχολες ημέρες η αποστολή θα αναβληθεί.

Αλλά καμία ανησυχία, όλες οι διαταγές δεν θα αποσταλεί τελικά. Θα κάνουμε τις μεγάλες προσπάθειες να επεξεργαστούμε τις παραγγελίες και να τις στείλουμε έξω το συντομότερο δυνατό. Παρακαλώ μείνετε υπομονετικός και διατηρήστε επαφή με μας. Εάν χρειάζεστε το προϊόν που στέλνεται επειγόντως, παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι μιλάτε σε μας εκ των προτέρων πρίν τοποθετείτε τις διαταγές σας.

Υπομονετική επίδειξη οργάνων ελέγχου Icu οργάνων ελέγχου, μέρη ιατρικού εξοπλισμού 2560×1440 100-240V 0

Σημειώσεις αγορών

Πριν από την αγορά, το εξετάστε προσεκτικά ότι ποια είδη προϊόντων θέλετε ακριβώς, νέος ή χρησιμοποιημένος. Παρακαλώ βεβαιώνεται ότι και οι νέοι και χρησιμοποιημένοι ιατρικοί εξοπλισμοί θα επιθεωρηθούν λεπτομερώς από τους επικυρωμένους μηχανικούς μας για να εξασφαλίσουν πλήρη λειτουργία, παρακαλώ να είναι σίγουροι για να αγοράσουν.

Η επιχείρησή μας έχει ένα τμήμα της εργασίας βάσει της ειδίκευσης, ιδιαίτερα συνεταιριστική ομάδα, πλούσια τεχνική δύναμη της ιατρικής ανάπτυξης μηχανών. Η ειδική ομάδα μας παρέχει τις γρήγορες, αξιόπιστες λύσεις για τις πωλήσεις και τις επισκευές στο υπομονετικό όργανο ελέγχου, τη defibrillator μηχανή, τη μηχανή ECG/EKG και άλλα εξαρτήματα ή μέρη επισκευής. Έχουμε εστιάσει πάντα στην παραγωγή των ανώτερων προϊόντων και την παροχή της πρώτης τάξεως εξυπηρέτησης πελατών.

Αυτό που απαιτεί τη ειδική προσοχή είναι ότι υπάρχουν και ολοκαίνουργια και μεταχειρισμένα προϊόντα για πωλούν. Παρακαλώ θυμηθείτε να τους διακρίνετε προσεκτικά κατά την τοποθέτηση των διαταγών σας. Διαφορετικά, θα προκαλέσει τα περιττά προβλήματα. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις για την ποιότητα των προϊόντων, παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με.

Πολιτική εξουσιοδότησης

Αγαπητή Κυρία, Αγαπητέ Κύριε, παρακαλώ ευγενικά σημειώστε ότι και η νέα και μεταχειρισμένη ιατρική μηχανή αποστέλλεται με τουλάχιστον την περίοδο εξουσιοδότησης 90 ημερών και δεν επιτρέπονται για να αποχωρήσουν από τα εργαστήριά μας πριν από εντελώς να εξεταστούν από τους μηχανικούς μας που θα μεταχειριστούν κάθε μηχανή και η μονάδα με την περισσότερη προσοχή που εξασφαλίζει αυτές είναι όλος ο αποδοτικός εξοπλισμός 100%.

Φυσικά, είμαστε βέβαιοι για να σας αφήσουμε να ικανοποιήσετε με τα προϊόντα και την υπηρεσία μας. Αλλά εάν δεν είστε, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με μόλις βρίσκετε οποιοδήποτε πρόβλημα. Ο τελικός σκοπός μας είναι να προσπαθήσει να αναπτύξει και να πωλήσει τα καλύτερα προϊόντα στους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Η ικανοποίηση του πελάτη είναι η μέγιστη αναζήτησή μας.

Πληροφορίες επιχείρησης

Πωλούμε τα διαφορετικά είδη ιατρικών εξοπλισμών, εξαρτημάτων και μερών επισκευής συμπεριλαμβανομένου του υπομονετικού οργάνου ελέγχου, defibrillator μηχανή, υπομονετικός εκτυπωτής οργάνων ελέγχου, μηχανή ECG, μηχανή EKG, κύριος πίνακας, μπαταρίες και ούτω καθεξής. Μετά από πολλά έτη μάρκετινγκ και να αναπτυχθούμε, είμαστε ήρεμος ειδικός στην ιατρική τεχνολογία μηχανών. Τα προϊόντα μας είναι όλο και περισσότερο δημοφιλή και απολαμβάνουν την καλή φήμη στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Στηργμένος στην ανώτερη ποιότητα των προϊόντων και τη λογική τιμή, οι πωλήσεις μας έχουν αυξηθεί σταθερά με κάθε περνώντας έτος.

Είμαστε ένας αξιόπιστος κατασκευαστής που παρέχουν τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες για τους σφαιρικούς πελάτες. Εμμείνετε στην έννοια της win-win συνεργασίας, δεσμευόμαστε να προστατεύσουμε την αγορά ιατρικού εξοπλισμού, προσφέροντας τέλεια την ευνοϊκή τιμή, άριστη ποιότητα, αξιόπιστη υπηρεσία. Εάν θέλετε να εξερευνήσετε περισσότερων ή να έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις για μας, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με.

FAQ

Q1

Πώς πληρώνω;

Α1

T/T, Western Union, PayPal είναι όλα διαθέσιμος.

Q2

Είναι τα προϊόντα σας νέα ή χρησιμοποιημένα;

A2 Και οι δύο έχουν.
Q3

Ποια εμπορικά σήματα έχετε;

A3

Philipilip, Mindray, Γερμανία, NIHON KOHDEN, Goldway, κ.λπ.

Q4

Πώς στέλνετε τα προϊόντα σας;

A4

Εκφράστε τη μεταφορά.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας! Εάν θέλετε να ερευνήσετε περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλώ μας ενημερώστε. Να ανυπομονήσει να παραληφθεί η πρόωρη έρευνά σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
China World Technology Medical Equipment Service Group

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Rita

Τηλ.:: 8618279091952

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
China World Technology Medical Equipment Service Group
Περιοχή TianHe, GuangZhou, GuangDong
Τηλ.::86-198-5481-5217
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | ΚΙΝΑ καλός ποιότητας Χρησιμοποιημένο υπομονετικό όργανο ελέγχου προμηθευτής. © 2021 - 2024 patients-monitor.com. All Rights Reserved.