Να στείλετε μήνυμα
Τηλ.::
China World Technology Medical Equipment Service Group
China World Technology Medical Equipment Service Group

Ομάδα υπηρεσιών ιατρικού εξοπλισμού παγκόσμιας τεχνολογίας της Κίνας

Win-win από κοινού!

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΥπομονετικά μέρη οργάνων ελέγχου

Mindray Τ σειράς πολυ ενότητα 115-010757-001 οργάνων ελέγχου MPM παραμέτρου υπομονετική

Mindray Τ σειράς πολυ ενότητα 115-010757-001 οργάνων ελέγχου MPM παραμέτρου υπομονετική

  • Mindray Τ σειράς πολυ ενότητα 115-010757-001 οργάνων ελέγχου MPM παραμέτρου υπομονετική
  • Mindray Τ σειράς πολυ ενότητα 115-010757-001 οργάνων ελέγχου MPM παραμέτρου υπομονετική
  • Mindray Τ σειράς πολυ ενότητα 115-010757-001 οργάνων ελέγχου MPM παραμέτρου υπομονετική
  • Mindray Τ σειράς πολυ ενότητα 115-010757-001 οργάνων ελέγχου MPM παραμέτρου υπομονετική
Mindray Τ σειράς πολυ ενότητα 115-010757-001 οργάνων ελέγχου MPM παραμέτρου υπομονετική
Λεπτομέρειες:
Μάρκα: Mindray
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: 115010757-001
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1pcs
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 3-5 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T (μεταφορά καλωδίων), Western Union, Paypal
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα προϊόντων: Υπομονετική ενότητα 115-010757-001 οργάνων ελέγχου MPM σειράς Mindray Τ Εμπορικό σήμα: Mindray
Τύπος: 115010757-001 Μηχανή Applicated: Σειρά Mindray Τ
MOQ: 1 κομμάτι Μετρημένη παράμετρος: CO2, EEG, PiCCO, IBP, TEMP, SpO2, NIBP, ECG, BRI, κοβάλτιο
Εφαρμογή: Νοσοκομείο, κλινική, κ.λπ. Μέθοδος πληρωμής: T/T, Paypal, Δυτική Ένωση
Υψηλό φως:

Υπομονετική ενότητα οργάνων ελέγχου MPM Mindray

,

115-010757-001 υπομονετική ενότητα οργάνων ελέγχου MPM

Υπομονετική ενότητα 115-010757-001 οργάνων ελέγχου MPM σειράς Mindray Τ

Περίπου εμείς

CWT η τεχνολογία HK που περιορίστηκε μια επιχείρηση συμμετείχε κυρίως στην επισκευή οργάνων ελέγχου, defibrillator επισκευή υπερηχητικές πωλήσεις επισκευής ελέγχων , χρησιμοποιημένη μηχανή ECG Τα εμπορικά σήματα είναι η Philipilip, Γερμανία Mindray, Goldway, Nihon Konden, Zoll, Medtroic, Masima, Drage, Spacelab, ect. Οι μηχανικοί μας έχουν περισσότερο από 12 έτη εμπειρίας επισκευής και έχουν περάσει Mindray, τη Philipilip, το τεχνικό προσωπικό κ.λπ. που εκπαιδεύονται από τον κατασκευαστή. Τα ενσωματώνοντας διεθνή κανάλια, που ενώνουν τους εσωτερικούς και ξένους μηχανικούς, στο πνεύμα «της ακεραιότητας και της ποιότητας», η επιχείρηση θα παράσχουν ολόψυχα στους πελάτες τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και τις υπηρεσίες, την υγιή συνεργασία, το αμοιβαίο όφελος, τη win-win και κοινή ανάπτυξη!

Όνομα στοιχείων Υπομονετική ενότητα 115-010757-001 οργάνων ελέγχου MPM σειράς Mindray Τ
Εμπορικό σήμα Mindray
Πρότυπο 115-010757-001
Θέση χρήσης Συσκευές νοσοκομείων Ιατρική φροντίδα ICU Ιατρικοί εξοπλισμοί και εξαρτήματα
Παραδώστε το χρόνο 3-5 ημέρες
Εξουσιοδότηση 90 ημέρες

Υπομονετικό όργανο ελέγχου

Το όργανο ελέγχου αποτελείται γενικά από μια φυσική ενότητα που περιέχει τους διάφορους αισθητήρες και ένα ενσωματωμένο συγκρότημα ηλεκτρονικών υπολογιστών. Τα διάφορα φυσιολογικά σήματα μετατρέπονται στα ηλεκτρικά σήματα από τους αισθητήρες, και στέλνονται έπειτα στον υπολογιστή για την επίδειξη, την αποθήκευση και τη διαχείριση των αποτελεσμάτων μετά από την επεξεργασία προ-ενίσχυσης. Το multi-parameter όργανο ελέγχου μπορεί να ελέγξει ECG, την αναπνοή, τη θερμοκρασία σωμάτων, τη πίεση του αίματος, το οξυγόνο αίματος και άλλες παραμέτρους συγχρόνως. Οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν τις διαφορετικές βυσματωτές ενότητες σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους να διαμορφώσουν ένα όργανο ελέγχου που ταιριάζει τις ειδικές απαιτήσεις τους.

Mindray Τ σειράς πολυ ενότητα 115-010757-001 οργάνων ελέγχου MPM παραμέτρου υπομονετική 0

Της εισβολής πίεση του αίματος (IBP) που ελέγχει

Σε μερικές αυστηρές διαδικασίες, ο έλεγχος των σε πραγματικό χρόνο αλλαγών στη πίεση του αίματος έχει τη σημαντική κλινική αξία, και η της εισβολής τεχνολογία ελέγχου πίεσης του αίματος απαιτείται για να επιτύχει αυτό. Η αρχή είναι: Κατ' αρχάς, ο καθετήρας είναι τρυπημένος και εμφυτευμένος στο αιμοφόρο αγγείο του δοκιμασμένου μέρους, ο εξωτερικός λιμένας του καθετήρα συνδέεται άμεσα με τον αισθητήρα πίεσης, και φυσιολογικός αλατούχος εγχέεται στον καθετήρα.

Επειδή το ρευστό έχει μια επίδραση μετάδοσης πίεσης, η πίεση στο αιμοφόρο αγγείο θα διαβιβαστεί στον αισθητήρα εξωτερικής πίεσης μέσω του υγρού στον καθετήρα. Κατά αυτόν τον τρόπο, το δυναμικό κυματοειδές της αλλαγής πίεσης στο αιμοφόρο αγγείο μπορεί να ληφθεί, και η συστολική πίεση του αίματος, η διαστολική πίεση του αίματος και η μέση πίεση μπορούν να ληφθούν μέσω μιας συγκεκριμένης μεθόδου υπολογισμού.

Δώστε προσοχή στην της εισβολής μέτρηση πίεσης του αίματος: όταν ο έλεγχος αρχίζει, το όργανο πρέπει να μηδενιστεί πρώτα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ελέγχου, ο αισθητήρας πίεσης πρέπει να κρατηθεί στο ίδιο επίπεδο με την καρδιά ανά πάσα στιγμή προκειμένου να αποτραπεί ο καθετήρας από το φράξιμο από το αίμα που σβολιάζει, εγχύσετε συνεχώς την ηπαρίνη αλατούχο για να ξεπλύνετε τον καθετήρα, ο οποίος μπορεί να κινηθεί ή να αποσύρει λόγω της μετακίνησης. Επομένως, είναι απαραίτητο να καθοριστεί σταθερά ο καθετήρας, να δοθεί προσοχή στην επιθεώρηση, και να ρυθμίσει εάν είναι απαραίτητο.

Συσκευασία και παράδοση

Πωλούμε κυρίως τις χρησιμοποιημένες μηχανές. Κάθε μηχανή θα καθαριστεί πολύ πριν από την αποστολή. Θα είναι επίσης εξετάζεται καλά. Μόνο κάτω από τη καλή συνθήκη, τα προϊόντα μπορούν να σταλούν έξω. Παρακαλώ να είστε σίγουρος στην αγορά.

Ο χρόνος προετοιμασιών είναι 3-5 εργάσιμες ημέρες. Και ο χρόνος παράδοσης είναι περίπου 5 εργάσιμες ημέρες για να φθάσει στην πλευρά σας. Εάν επείγων, pls μας ελάτε σε επαφή με και θα δοκιμάσουμε το καλύτερό μας στην παράδοση εγκαίρως. Η αποστολέας στην Κίνα θα είναι καλύτερη. Μπορούμε να στείλουμε στην αποστολέα των πελατών άμεσα. Εάν καμία αποστολέας στην Κίνα, θα σας χρεώσουμε σύμφωνα με το πραγματικό κόστος, καμία χρέωση περισσότεροι.

Εάν είναι απαραίτητο, οι εικόνες ή τα βίντεο μπορούν να σταλούν στο διπλάσιο επιβεβαιώνουν και στέλνουν έξω χωρίς κανένα πρόβλημα. Ο αριθμός καταδίωξης θα είναι ενημερωμένη σύντομα μιά φορά ναυτιλία έξω. Και θα ενημερώσουμε τις πληροφορίες καταδίωξης μέχρι την άφιξη στο χέρι των πελατών.

Στοιχεία επικοινωνίας
China World Technology Medical Equipment Service Group

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Kiara

Τηλ.:: 8619854815217

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
China World Technology Medical Equipment Service Group
Περιοχή TianHe, GuangZhou, GuangDong
Τηλ.::86-198-5481-5217
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | ΚΙΝΑ καλός ποιότητας Χρησιμοποιημένο υπομονετικό όργανο ελέγχου προμηθευτής. © 2021 - 2024 patients-monitor.com. All Rights Reserved.