Να στείλετε μήνυμα
Τηλ.::
China World Technology Medical Equipment Service Group
China World Technology Medical Equipment Service Group

Ομάδα υπηρεσιών ιατρικού εξοπλισμού παγκόσμιας τεχνολογίας της Κίνας

Win-win από κοινού!

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΧρησιμοποιημένο υπομονετικό όργανο ελέγχου

Χρησιμοποιημένο X2 υπομονετικό όργανο ελέγχου της Philip

Χρησιμοποιημένο X2 υπομονετικό όργανο ελέγχου της Philip

  • Χρησιμοποιημένο X2 υπομονετικό όργανο ελέγχου της Philip
  • Χρησιμοποιημένο X2 υπομονετικό όργανο ελέγχου της Philip
  • Χρησιμοποιημένο X2 υπομονετικό όργανο ελέγχου της Philip
  • Χρησιμοποιημένο X2 υπομονετικό όργανο ελέγχου της Philip
Χρησιμοποιημένο X2 υπομονετικό όργανο ελέγχου της Philip
Λεπτομέρειες:
Μάρκα: Philip
Αριθμό μοντέλου: X2
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Χρόνος παράδοσης: 3-5 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, Paypal
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα προϊόντων: Υπομονετική επισκευή ενότητας οργάνων ελέγχου της Philip X2 Τύπος: X2
Εφαρμογή: ιατρικός εξοπλισμός, ICU, συσκευή νοσοκομείων Εξουσιοδότηση: 90days
χρώμα: άσπρος Όροι δεικτών: Αναλώσιμα στοιχεία, υπομονετικές ενότητες οργάνων ελέγχου
Χρήση: Sickroom, θάλαμος, κρεβάτι-θάλαμος, θάλαμος ασθενών Δύναμη: Επαγγελματική τεχνική ομάδα
Προστασία πώλησης: Εάν υπάρχουν οποιαδήποτε προβλήματα που προκαλούνται από μας, θα είμαστε ελεύθεροι για σας να επισκε Όρος προϊόντων: Εργασία καλά
Μεταφορά: Εκφράστε την παράδοση Ποσότητα παραγγελίας min: 1pcs
Παράμετροι: ECG, TEMP, RESP, NIBP, SPO2 Εκτίμηση τάσης: 110V-240v
χαρακτηριστικό γνώρισμα: Εύκολος να εγκαταστήσει, ανθεκτικός
Υψηλό φως:

Χρησιμοποιημένο X2 υπομονετικό όργανο ελέγχου της Philip

,

Υπομονετική επισκευή ενότητας οργάνων ελέγχου της Philip X2

Υπομονετική επισκευή ενότητας οργάνων ελέγχου της Philipilip X2 συσκευών νοσοκομείων ιατρικού εξοπλισμού ICU

Συνοπτική εισαγωγή

Το υπομονετικό όργανο ελέγχου πρέπει συνεχώς να ελέγξει τις φυσιολογικές παραμέτρους του ασθενή για 24 ώρες, να ανιχνεύσουν την τάση της αλλαγής, να επισημάνει την κρίσιμη κατάσταση, και να παρέχει τη βάση για τη θεραπεία έκτακτης ανάγκης του γιατρού και τη θεραπεία, ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι περιπλοκές και να επιτύχει το σκοπό και τον όρο.

Εκτός από τη μέτρηση και τον έλεγχο των φυσιολογικών παραμέτρων, η χρήση των οργάνων ελέγχου περιλαμβάνει επίσης τον έλεγχο και την επεξεργασία των φαρμάκων και των όρων πριν και μετά από τη χειρουργική επέμβαση.

Ομάδα υπηρεσιών ιατρικού εξοπλισμού παγκόσμιας τεχνολογίας της Κίνας, ως εμπειρογνώμονα στους ιατρικούς εξοπλισμούς, έχουμε ήδη τα έτη εμπειρίας στην κατασκευή και την πώληση των ιατρικών συσκευών και των οργάνων. είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή της ανάπτυξης της πιό προηγμένοτης όλα τα είδη των ιατρικών εξοπλισμών και των εξαρτημάτων προκειμένου να παρασχεθεί η ανώτερη υπηρεσία για τους πελάτες και ολόκληρη την κοινωνία

Γρήγορες λεπτομέρειες

Εμπορικό σήμα

Philipilip

Τύπος X2
Εξουσιοδότηση 90 ημέρες
Ημερομηνία ναυτιλίας 3-5 εργάσιμες ημέρες
Εφαρμογή Συσκευές νοσοκομείων Ιατρική φροντίδα ICU Ιατρικοί εξοπλισμοί και εξαρτήματα

Ακαθάριστο βάρος 0.75KG
Διάσταση συσκευών 18*20*25cm
Δραστηριότητα

100~240V εναλλασσόμενο ρεύμα, 50/60 Hz

SpO2, σειρά μέτρησης 0 ~ 100%

• Η κύρια επιχείρηση μας

Πωλούμε κυρίως όλα τα είδη ιατρικού εξοπλισμού, εξαρτημάτων και μερών επισκευής, συμπεριλαμβανομένων των υπομονετικών οργάνων ελέγχου, των defibrillators, των υπομονετικών εκτυπωτών ελέγχου, των ηλεκτροκαρδιογράφων, των ηλεκτροκαρδιογράφων, των μητρικών καρτών, των μπαταριών, κ.λπ. Μετά από τα έτη μάρκετινγκ και ανάπτυξης, είμαστε πολύ ικανοί στην τεχνολογία ιατρικών συσκευών. Τα προϊόντα μας γίνονται όλο και περισσότερο δημοφιλή και απολαμβάνουν μια καλή φήμη στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Με την άριστη ποιότητα των προϊόντων και τις λογικές τιμές, οι πωλήσεις μας έχουν αυξηθεί σταθερά χρόνο με το χρόνο. Είμαστε ένας εμπιστευμένος κατασκευαστής, που παρέχει τα καλύτερες προϊόντα και τις υπηρεσίες στους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες των πελατών είναι η αιώνια αναζήτησή μας.

• Οι άλλες υπηρεσίες μας

Εκτός από τη συμμετοχή στις ιατρικές συσκευές, επιχείρηση πωλήσεων εξαρτημάτων και μερών επισκευής, ειδικευόμαστε επίσης στην επισκευή εκείνου του είδους μηχανών και ενοτήτων. Δεδομένου ότι είμαστε ικανοί στην τεχνολογία συντήρησης εξοπλισμών νοσοκομείων, είμαστε ειδικευμένοι στην ανανέωση των χαλασμένων μηχανών και των εξαρτημάτων.

Έτσι εάν έχετε οποιους δήποτε που είδος της μηχανής ή των ενοτήτων που που έχει ανάγκη από επισκευή, παρακαλώ αισθάνονται ελεύθερες να μας έρθουν σε επαφή με ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, ποια ανάγκη να δοθεί προσοχή είναι ότι πρέπει να σιγουρευτείτε ότι το στοιχείο επισκευής είναι κλειστό και δεν έχει επισκευαστεί ποτέ πριν. Και η έλλειψη στοιχείων συστατικού είναι απαράδεκτη. Συνεπώς, ελέγξτε έξω το στοιχείο σας πρίν στέλνει.

Χρησιμοποιημένο X2 υπομονετικό όργανο ελέγχου της Philip 0

Περίπου εξουσιοδότηση

Αγαπητέ Κύριε ή κυρία, παρακαλώ σημειώστε ότι οι παλαιές και νέες ιατρικές συσκευές παραδίδονται με μια περίοδο εξουσιοδότησης τουλάχιστον 90 ημερών και δεν θα επιτραπούν για να αποχωρήσουν από το εργαστήριο παραγωγής μας έως ότου εξετάζονται πλήρως από τους μηχανικούς μας, οι οποίοι θα χειριστούν κάθε ιατρική συσκευή και εξοπλισμό. Να είστε προσεκτικός για να σιγουρευτεί ότι είναι αποδοτικές συσκευές 100%.

Φυσικά, είμαστε βέβαιοι ότι θα ικανοποιήσετε με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Εντούτοις, εάν όχι, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με το συντομότερο δυνατό αφότου βρίσκονται οποιαδήποτε προβλήματα. Ο τελικός σκοπός μας είναι να αναπτύξουμε και να πωλήσουμε τα καλύτερα προϊόντα στους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Η ικανοποίηση πελατών είναι η μεγαλύτερη αναζήτησή μας.

• Συσκευασία και παράδοση

Όλες οι μηχανές και οι μονάδες παραδίδονται στις παλέτες ή το χαρτοκιβώτιο ώστε να σιγουρευτεί η ασφάλεια στην πλήρη έκταση κατά τη διάρκεια της μετάδοσης. Σαν διεθνή κατασκευαστή, παραδίδουμε το ιατρικό εξοπλισμό σε όλο τον κόσμο, ασφαλισμένοι και ακολουθημένος ως πρότυπα χρησιμοποιώντας τους εμπιστευμένους αγγελιαφόρους. Είναι ζωτικώς σημαντικό για μας στην παράδοση τα στοιχεία σας σε σας ακριβώς, γρήγορα και ακίνδυνα.

Έχουμε κάνει πάντα τις μεγάλες προσπάθειες να παρέχουμε την καλύτερη υπηρεσία αποστολών. Το φορτίο κόστισε κατά ένα μεγάλο μέρος στη θέση σας, τι έχετε διατάξει και πόσο γρήγορα θα επιθυμούσατε τη συσκευασία σας για να παραδοθείτε. Εάν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με ανά πάσα στιγμή. Είμαστε ευτυχείς να σας εξυπηρετήσουμε.

• Μερικές προσοχές

Προκειμένου να αποφύγετε το περιττό πρόβλημα, παρακαλώ διαβάστε τον ακόλουθο προσεκτικά.

Παρακαλώ κοιτάξτε μέσω όλων των εικόνων με την υπομονή πρίν τοποθετεί τις διαταγές να επιβεβαιώσει ότι το προϊόν είναι ακριβώς εσείς θέλει ή όχι όπως αυτοί είναι επίσης ένα σημαντικό μέρος της περιγραφής προϊόντων.

Αυτό που είναι περισσότερος, αυτό είναι ευθύνη του αγοραστή να πληρώσει για όλες τις τελωνειακές αμοιβές συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και των δασμών. Έτσι είναι μεγάλης ανάγκης για σας να επιβεβαιώσετε ότι ο εξοπλισμός που διατάζετε μπορεί να εισαχθεί μέσα στη χώρα σας. Μόλις αφήσει η συσκευασία το εργοστάσιό μας, ο ναυλωτής δεν είναι αρμόδιος για οποιεσδήποτε καθυστερήσεις άλλα. Παρακαλώ το λάβετε υπόψη που είναι σίγουρη να ελέγξει έξω όλη τη σχετική πληροφορία πρίν τοποθετεί τις διαταγές σας.

• FAQ

Q1 Πόσο σύντομα μπορούμε να αναμείνουμε την παράδοση μετά από την πληρωμή;
Α1

Συνήθως 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες.

Q2

Ποιος είναι ο όρος των μηχανών σας;

A2 Όλα τα προϊόντα στην πώληση είναι σε καλή λειτουργία.
Q3

Ποια είναι τα κύρια εμπορικά σήματά σας;

A3 Philipilip, Mindray, Γερμανία, NIHON KOHDEN, Goldway, κ.λπ.
Q4 Είναι τα προϊόντα σας νέα ή μεταχειρισμένα;
A4 Και οι δύο.

Εάν θέλετε να ερευνήσετε περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλώ μας ενημερώστε. Να ανυπομονήσει να παραληφθεί η πρόωρη έρευνά σας. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Στοιχεία επικοινωνίας
China World Technology Medical Equipment Service Group

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Rita

Τηλ.:: 8618279091952

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
China World Technology Medical Equipment Service Group
Περιοχή TianHe, GuangZhou, GuangDong
Τηλ.::86-198-5481-5217
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | ΚΙΝΑ καλός ποιότητας Χρησιμοποιημένο υπομονετικό όργανο ελέγχου προμηθευτής. © 2021 - 2024 patients-monitor.com. All Rights Reserved.