Να στείλετε μήνυμα
Τηλ.::
China World Technology Medical Equipment Service Group
China World Technology Medical Equipment Service Group

Ομάδα υπηρεσιών ιατρικού εξοπλισμού παγκόσμιας τεχνολογίας της Κίνας

Win-win από κοινού!

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΥπομονετική ενότητα οργάνων ελέγχου

Ιατρική υπομονετική ενότητα οργάνων ελέγχου 3840×2160 M3012A για το λειτουργούν δωμάτιο έκτακτης ανάγκης

Ιατρική υπομονετική ενότητα οργάνων ελέγχου 3840×2160 M3012A για το λειτουργούν δωμάτιο έκτακτης ανάγκης

  • Ιατρική υπομονετική ενότητα οργάνων ελέγχου 3840×2160 M3012A για το λειτουργούν δωμάτιο έκτακτης ανάγκης
  • Ιατρική υπομονετική ενότητα οργάνων ελέγχου 3840×2160 M3012A για το λειτουργούν δωμάτιο έκτακτης ανάγκης
  • Ιατρική υπομονετική ενότητα οργάνων ελέγχου 3840×2160 M3012A για το λειτουργούν δωμάτιο έκτακτης ανάγκης
  • Ιατρική υπομονετική ενότητα οργάνων ελέγχου 3840×2160 M3012A για το λειτουργούν δωμάτιο έκτακτης ανάγκης
Ιατρική υπομονετική ενότητα οργάνων ελέγχου 3840×2160 M3012A για το λειτουργούν δωμάτιο έκτακτης ανάγκης
Λεπτομέρειες:
Μάρκα: Philip
Αριθμό μοντέλου: M3012A
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Χρόνος παράδοσης: 3-5 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, Paypal
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα προϊόντων: Υπομονετική ενότητα σειράς M3012A βουλευτή οργάνων ελέγχου της Philip Τύπος: M3012A
Εφαρμογή: ιατρικός εξοπλισμός, ICU, συσκευή νοσοκομείων Εξουσιοδότηση: 90days
χρώμα: άσπρος Ανωτερότητα: Αρχικό συναρμολογημένο πραγματικό προϊόν
Προστασία πώλησης: Θα ήμαστε αρμόδιοι για οποιεσδήποτε ες ανθρώπινος ζημίες κατά τη διάρκεια της περιόδου εξουσιοδότηση Όρος προϊόντων: καλή απόδοση
Παράμετροι: ECG, TEMP, RESP, NIBP, SPO2 Υποστηριγμένη γλώσσα: Αγγλικά, γαλλικά, Hindi, πορτογαλικά, κ.λπ.
Σκηνή εφαρμογών: Λειτουργούν δωμάτιο έκτακτης ανάγκης, νοσοκομείο, κλινική, δωμάτιο νοσοκομείων, ICU, Μέσα συγκοινωνίας: Expressage
Ποσότητα παραγγελίας min: 1UNIT Πηγή ενέργειας: Ηλεκτρικός
Κατανάλωση ισχύος: 110V-240v
Υψηλό φως:

m3012a υπομονετική ενότητα οργάνων ελέγχου

,

ενότητα 3840×2160 m3012a

,

ενότητα 3840×2160 m3012a

Υπομονετική ενότητα σειράς M3012A βουλευτή οργάνων ελέγχου της Philipilip ιατρικού εξοπλισμού νοσοκομείων

Συνοπτική εισαγωγή

Ενότητα για τον υπομονετικό ιατρικό εξοπλισμό σειράς βουλευτή οργάνων ελέγχου της Philipilip σε καλή λειτουργία

Ομάδα υπηρεσιών ιατρικού εξοπλισμού παγκόσμιας τεχνολογίας της Κίνας, εστιάζουμε στην παροχή του υψηλότερων ποιοτικών νέων ή ανανεωμένων ιατρικού εξοπλισμού και των μερών στη βιομηχανία. Προσφέρουμε το νέους, χρησιμοποιημένους και ανανεωμένους εξοπλισμό, τα μέρη & την υπηρεσία. Ειδικευόμαστε στην αναισθησία, τον έλεγχο, και τον εξοπλισμό καρδιολογίας -- όλοι στις καλύτερες τιμές. Παρέχουμε τα νοσοκομεία και τις ιατρικές εγκαταστάσεις παγκοσμίως μια αξιόπιστη πηγή για νέο και την αποκατάσταση του υπομονετικού εξοπλισμού ελέγχου, καθώς επίσης και τα συμβατά εξαρτήματα και τα μέρη.

Να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις όλων των πελατών είναι η μόνιμη αναζήτησή μας. Είμαστε ένας αξιόπιστος κατασκευαστής που παρέχουν τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες για τους σφαιρικούς πελάτες. Εάν θέλετε να εξερευνήσετε περισσότερων ή να έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις για μας, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με.

Γρήγορες λεπτομέρειες

Εμπορικό σήμα

Philipilip

Τύπος M3012A
Εξουσιοδότηση 90 ημέρες
Ημερομηνία ναυτιλίας 3-5 εργάσιμες ημέρες
Εφαρμογή Συσκευές νοσοκομείων Ιατρική φροντίδα ICU Ιατρικοί εξοπλισμοί και εξαρτήματα

Παράμετρος 4 παράμετροι
Σειρά ελέγχου Σειρά μέτρου: -2.0 ~ +2,0 MV, σειρά συναγερμών: -2.0 ~ +2,0 MV
Αναλογία ψηφίσματος 3840×2160
Παράγοντας ικανότητας

100~240V εναλλασσόμενο ρεύμα, 50/60 Hz

Ρυθμίσεις παράδοσης

Κατά γενικό κανόνα, όλες οι διαταγές πρόκειται να σταλούν μέσα σε 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες και να παραδοθούν εγκαίρως. Φυσικά μερικές φορές υπάρχουν μερικές ειδικές περιστάσεις. Για παράδειγμα, τις πολυάσχολες ημέρες η αποστολή θα αναβληθεί. Αλλά καμία ανησυχία, όλες οι διαταγές δεν θα αποσταλεί τελικά. Θα κάνουμε τις μεγάλες προσπάθειες να επεξεργαστούμε τις παραγγελίες και να τις στείλουμε έξω το συντομότερο δυνατό. Παρακαλώ μείνετε υπομονετικός και διατηρήστε επαφή με μας.

Εάν χρειάζεστε το προϊόν που στέλνεται επειγόντως, παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι μιλάτε σε μας εκ των προτέρων πρίν τοποθετείτε τις διαταγές σας. Προκειμένου να γίνουν τα τρεξίματα διαπραγμάτευσης επιτυχώς, παρακαλώ το κάνετε ένα σημείο και διαχειριστείτε το χρόνο σας τοποθέτησης των διαταγών βάσει των επιχειρησιακών αναγκών σας.

Εάν να έχοντας οποιεσδήποτε ερωτήσεις όπως η διαταγή σας παίρνουν τον πολύ περισσότερο χρόνο από το αναμενόμενο ή πρέπει να ξέρετε πότε η διαταγή σας θα φθάσει, μπορείτε να μας έρθετε σε επαφή με οποιαδήποτε στιγμή. Θα απαντήσουμε εσείς το συντομότερο δυνατό. Η ικανοποίησή σας είναι η μεγαλύτερη επιθυμία μας.

Πληροφορίες επιχείρησης

Είμαστε αξιόπιστος ιατρικός προμηθευτής εξοπλισμών δεδομένου ότι έχουμε ασχοληθεί με αυτήν την βιομηχανία για πολλά χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών μάρκετινγκ και να επεκταθούμε, έχουμε συσσωρεύσει έναν μεγάλο πλούτο της εμπειρίας και στη διανομή και τη εξυπηρέτηση πελατών προϊόντων. Επομένως, παρακαλώ στηριχτείτε άνετα, θα λάβετε τα ικανοποιητικά αγαθά εάν επιλέξετε τα προϊόντα μας.

Έχουμε επικεντρωθεί στην παραγωγή και την παροχή των στοιχείων κορυφαίας ποιότητας και της πρώτης τάξεως υπηρεσίας. Συμμορφωνόμαστε σταθερά με την πεποίθηση εκείνοι οι πελάτες και γόητρο πρώτα. Εάν θέλετε να εξερευνήσετε περισσότερων ή να έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις για μας, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με.

Ιατρική υπομονετική ενότητα οργάνων ελέγχου 3840×2160 M3012A για το λειτουργούν δωμάτιο έκτακτης ανάγκης 0

Προσοχές

Για να σιγουρεύεστε τα τρεξίματα διαπραγμάτευσης επιτυχώς και αποτελεσματικά, παρακαλώ μάθετε για και συμφωνήστε με τις ακόλουθους προτάσεις και τους όρους. Υπάρχουν δύο πράγματα που πρέπει να ξέρετε καλά.

Το πρώτο πράγμα είναι ότι πρέπει να σημειώσετε για να κοιτάξετε μέσω όλων των εικόνων προϊόντων με την υπομονή όταν η αγορά έτσι ώστε μπορείτε να επιβεβαιώσετε το στοιχείο που βλέπετε είναι ακριβώς τι ψάχνετε και πρέπει να αγοράσετε. Είναι απολύτως απαραίτητο να κάνει έτσι δεδομένου ότι οι εικόνες προϊόντων διαδραματίζουν επίσης τους ουσιαστικούς ρόλους στην περιγραφή προϊόντων, η οποία σας βοηθά να καταλάβετε το προϊόν πιό διαισθητικά και detailedly.

Το δεύτερο πράγμα έρχεται στις τελωνειακές αμοιβές. Παρακαλώ ευγενικά ξέρτε ότι ο αγοραστής είναι αρμόδιος για τις τελωνειακές αμοιβές όπως όλοι οι φόροι και οι δασμοί. Συνεπώς, πρίν πληρώνετε για τις διαταγές πρέπει να ελέγξετε έξω ότι ο εξοπλισμός σας διατάζει επιτρέπεται εισαγόμενος στη χώρα σας. Δηλαδή, θυμηθείτε να διαβάσετε όλη τη σχετική πληροφορία πρίν διατάζει.

Υπηρεσία μεταπωλήσεων

Παρακαλώ ευγενικά σημειώστε ότι και η νέα και μεταχειρισμένη ιατρική μηχανή αποστέλλεται με τουλάχιστον την περίοδο εξουσιοδότησης 90 ημερών και δεν επιτρέπονται για να αποχωρήσουν από τα εργαστήριά μας πριν από εντελώς να εξεταστούν από τους μηχανικούς μας που θα μεταχειριστούν κάθε μηχανή και η μονάδα με την περισσότερη προσοχή που εξασφαλίζει αυτές είναι όλος ο αποδοτικός εξοπλισμός 100%.

Φυσικά, είμαστε βέβαιοι για να σας αφήσουμε να ικανοποιήσετε με τα προϊόντα και την υπηρεσία μας. Αλλά εάν δεν είστε, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με μόλις βρίσκετε οποιοδήποτε πρόβλημα. Ο τελικός σκοπός μας είναι να προσπαθήσει να αναπτύξει και να πωλήσει τα καλύτερα προϊόντα στους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Η ικανοποίηση του πελάτη είναι η μέγιστη αναζήτησή μας.

Ποιοτική περιγραφή

Η επιχείρησή μας έχει ένα τμήμα της εργασίας βάσει της ειδίκευσης, ιδιαίτερα συνεταιριστική ομάδα, πλούσια τεχνική δύναμη της ιατρικής ανάπτυξης μηχανών. Η ειδική ομάδα μας παρέχει τις γρήγορες, αξιόπιστες λύσεις για τις πωλήσεις και τις επισκευές στο υπομονετικό όργανο ελέγχου, τη defibrillator μηχανή, τη μηχανή ECG/EKG και άλλα εξαρτήματα ή μέρη επισκευής.

Έχουμε εστιάσει πάντα στην παραγωγή των ανώτερων προϊόντων και την παροχή της πρώτης τάξεως εξυπηρέτησης πελατών. Αυτό που απαιτεί τη ειδική προσοχή είναι ότι υπάρχουν και ολοκαίνουργια και μεταχειρισμένα προϊόντα για πωλούν. Παρακαλώ θυμηθείτε να τους διακρίνετε προσεκτικά κατά την τοποθέτηση των διαταγών σας. Διαφορετικά, θα προκαλέσει τα περιττά προβλήματα. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες για την ποιότητα των προϊόντων, παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με.

FAQ

Q1 Πού είναι το εργοστάσιό σας;
Α1

Επαρχία Γκουαγκντόνγκ, Κίνα.

Q2 Τι εάν βρίσκουμε οποιαδήποτε ζημία στη μηχανή λαμβάνουμε;
A2

3 μήνες εξουσιοδότησης παρέχονται.

Q3

Πόσα έτη εργασιακής πείρας οι μηχανικοί σας έχουν;

A3 Οι μηχανικοί μας είναι πολύ επαγγελματικοί και έχουν 12 έτη εργασιακής πείρας.
Q4 Ποιος είναι ο όρος των μηχανών σας;
A4

Όλα τα προϊόντα στην πώληση είναι σε καλή λειτουργία.

Ευχαριστίες για το χρόνο και το ενδιαφέρον σας. Εάν θέλετε να ερευνήσετε περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλώ μας ενημερώστε.

Στοιχεία επικοινωνίας
China World Technology Medical Equipment Service Group

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Rita

Τηλ.:: 8618279091952

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
China World Technology Medical Equipment Service Group
Περιοχή TianHe, GuangZhou, GuangDong
Τηλ.::86-198-5481-5217
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | ΚΙΝΑ καλός ποιότητας Χρησιμοποιημένο υπομονετικό όργανο ελέγχου προμηθευτής. © 2021 - 2024 patients-monitor.com. All Rights Reserved.