Να στείλετε μήνυμα
Τηλ.::
China World Technology Medical Equipment Service Group
China World Technology Medical Equipment Service Group

Ομάδα υπηρεσιών ιατρικού εξοπλισμού παγκόσμιας τεχνολογίας της Κίνας

Win-win από κοινού!

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΥπομονετικά μέρη οργάνων ελέγχου

Ενότητα 453564196911 αντλιών NBP οργάνων ελέγχου της Philip VS2+ ιατρικού εξοπλισμού νοσοκομείων

Ενότητα 453564196911 αντλιών NBP οργάνων ελέγχου της Philip VS2+ ιατρικού εξοπλισμού νοσοκομείων

  • Ενότητα 453564196911 αντλιών NBP οργάνων ελέγχου της Philip VS2+ ιατρικού εξοπλισμού νοσοκομείων
  • Ενότητα 453564196911 αντλιών NBP οργάνων ελέγχου της Philip VS2+ ιατρικού εξοπλισμού νοσοκομείων
  • Ενότητα 453564196911 αντλιών NBP οργάνων ελέγχου της Philip VS2+ ιατρικού εξοπλισμού νοσοκομείων
  • Ενότητα 453564196911 αντλιών NBP οργάνων ελέγχου της Philip VS2+ ιατρικού εξοπλισμού νοσοκομείων
Ενότητα 453564196911 αντλιών NBP οργάνων ελέγχου της Philip VS2+ ιατρικού εξοπλισμού νοσοκομείων
Λεπτομέρειες:
Μάρκα: Philip
Αριθμό μοντέλου: VS2+
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Minimum Order Quantity: 1
Delivery Time: 3-5 working days
Payment Terms: T/T, Western Union,PayPal
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα προϊόντων: Ενότητα αντλιών NBP οργάνων ελέγχου της Philip VS2+ Τύπος: 453564196911
Εφαρμογή: Όργανο ελέγχου της Philip VS2+ Εξουσιοδότηση: 90days
Χρώμα: Άσπρος Όρος προϊόντων: Σε καλή λειτουργία
Λέξεις κλειδιά: υπομονετική αντλία οργάνων ελέγχου Ελάχιστη σύμβαση αγορών: 1pcs
Σκηνές εφαρμογών: Νοσοκομείο, κλινική, δωμάτιο νοσοκομείων, ICU, κ.λπ. Καλοσύνη: Πρωτότυπη, επαγγελματική τεχνική ομάδα
Προστασία πώλησης: Εάν υπάρχουν οποιαδήποτε προβλήματα που προκαλούνται από μας, θα είμαστε ελεύθεροι για σας να επισκε Διοικητικοί στόχοι: Προηγμένη τεχνολογία, υψηλής ποιότητας προϊόντα, προσεκτική υπηρεσία
Βιβλιοθήκη γλωσσικής υποστήριξης: Αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, ισπανικά, ρωσικά, αραβικά, γερμανικά, κ.λπ. Κατάλογος: Ικανοποιητικός κατάλογος
Μέθοδος μεταφοράς: Εκφράστε την παράδοση

Ενότητα 453564196911 αντλιών NBP οργάνων ελέγχου της Philipilip VS2+ ιατρικού εξοπλισμού νοσοκομείων

Συνοπτική εισαγωγή

Η ενότητα 453564196911 αντλιών NBP οργάνων ελέγχου της Philipilip VS2+ που επεξεργάζεται χρησιμοποιεί το oscillograPhilipilipy για να παρέχει τις απαραίτητες μετρήσεις σε επιλεγμένα χρονικά διαστήματα. Η τεχνολογία χρησιμοποιεί τη διογκώσιμη μανσέτα sPhilipilipygmomanometer, παρόμοια με τη μανσέτα που οι νοσοκομειακοί γιατροί χρησιμοποιούν συνήθως
Οι μετρημένες τιμές. Η ηλεκτρική αντλία διογκώνει αρχικά τη μανσέτα σε περίπου 160 mmHg (ενήλικος τρόπος) στην αρχική διογκώνοντας πίεση προεπιλογής, σε ποιο σημείο η πίεση εμποδίζει αποτελεσματικά τη ροή αίματος. Κατόπιν, υπό έλεγχο του οργάνου ελέγχου, η πίεση στη μανσέτα μειώνεται βαθμιαία ενώ ο αισθητήρας πίεσης ανιχνεύει την πίεση και διαβιβάζει το σήμα παραμέτρου στο κύκλωμα εισαγωγής NBP. Όπως οι μειώσεις πίεσης, ροές αίματος μέσω της προηγουμένως παρεμποδισμένης αρτηρίας και αλλαγές οι μετρήσεις μετατροπέων. Το σημείο στο οποίο οι αυξήσεις ταλάντωσης αισθητά ορίζονται ως η συστολική πίεση. Δεδομένου ότι η μανσέτα συνεχίζει να ξεφουσκώνει, το εύρος ταλάντωσης αυξάνεται σε ένα μέγιστο και έπειτα τις μειώσεις. Το μέγιστο εύρος ταλάντωσης ορίζεται ως η μέση αρτηριακή πίεση. Το σημείο στο οποίο το σύστημα ανιχνεύει μια γρήγορη πτώση στην ταλάντωση ορίζεται ως η διαστολική πίεση του αίματος.

Μετά από να αντικαταστήσετε την ενότητα NBP, πρέπει να επαναρυθμίσετε την αρίθμηση κύκλων NBP και να τρέξετε τη δοκιμή NBP.

Συνέλευση και κυκλώματα NBP

Τα τμήματα και τα κυκλώματα NBP περιλαμβάνουν τα ακόλουθα στοιχεία:
1. αντλία
2. Βαλβίδες (σύστημα 2 βαλβίδων για την ανακούφιση και την ανακούφιση)

3. Πολλαπλή
4. Φίλτρο
5. Κύκλωμα μέτρησης και ελέγχου πίεσης
Το στοιχείο πίεσης μετατρέπεται σε ένα ψηφιακό σχήμα και στέλνεται στον επεξεργαστή. Η αντλία NBP χρησιμοποιεί την παλμογραφική μέθοδο σταδιακής απαλλαγής πίεσης. Το λογισμικό αντλιών αποβάλλει την περισσότερη παρέμβαση περιβαλλοντικού θορύβου και κινήσεων. Κατάλληλος για τα νεογνά, τα παιδιά και τους ενήλικους ασθενείς. Οι σειρές πίεσης του αίματος είναι: συστολικός, 30-255 mmHg και διαστολικός, 15-220 mmHg. Η ακρίβεια είναι ±5 mmHg, η σταθερή απόκλιση δεν είναι μεγαλύτερη από 8 mmHg.

Ενότητα 453564196911 αντλιών NBP οργάνων ελέγχου της Philip VS2+ ιατρικού εξοπλισμού νοσοκομείων 0

Προδιαγραφές NBP

  – Oscillometric χρησιμοποιώντας τη σταδιακή πίεση αντιπληθωρισμού
Ενήλικη σειρά μέτρησης: – Συστολικός: 30-270 mmHg (kPa του 4.0-36.0)
– Διαστολικός: 10-245 mmHg (kPa του 1.3-32.7)
– ΧΑΡΤΗΣ: 20 – 255 mmHg (kPa του 2.7-34.0)
Παιδιατρική σειρά μέτρησης: – Συστολικός: 30-180 mmHg (kPa του 4.0-24.0)
– Διαστολικός: 10-150 mmHg (kPa του 1.3-20.0)
– ΧΑΡΤΗΣ: 20-160 mmHg (kPa του 2.7-21.3)
Neonatal σειρά μέτρησης: – Συστολικός: 30-130 mmHg (kPa 4.0-17.0)
– Διαστολικός: 10-100 mmHg (kPa 1.3-13.3)
– ΧΑΡΤΗΣ: 20-120 mmHg (kPa 2.7-16.0)
Διαστήματα NBP: – Αυτόματες μετρήσεις σε διαστήματα 1, 2, 3, 5, 10, 15, 30, 60, 90 ή 120 λεπτών
– Μέχρι 1 διάστημα μπορεί να καθοριστεί

Συσκευασία και παράδοσηΡυθμίσεις

Όλες οι μηχανές και οι μονάδες παραδίδονται στις παλέτες ή το χαρτοκιβώτιο ώστε να σιγουρευτεί η ασφάλεια στην πλήρη έκταση κατά τη διάρκεια της μετάδοσης. Σαν διεθνή κατασκευαστή, παραδίδουμε το ιατρικό εξοπλισμό σε όλο τον κόσμο, ασφαλισμένοι και ακολουθημένος ως πρότυπα χρησιμοποιώντας τους εμπιστευμένους αγγελιαφόρους. Είναι ζωτικώς σημαντικό για μας στην παράδοση τα στοιχεία σας σε σας ακριβώς, γρήγορα και ακίνδυνα. Έχουμε κάνει πάντα τις μεγάλες προσπάθειες να παρέχουμε την καλύτερη υπηρεσία αποστολών. Το φορτίο κόστισε κατά ένα μεγάλο μέρος στη θέση σας, τι έχετε διατάξει και πόσο γρήγορα θα επιθυμούσατε τη συσκευασία σας για να παραδοθείτε. Εάν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με ανά πάσα στιγμή. Θα αποκριθούμε εσείς το συντομότερο δυνατό.

Αποκήρυξη

Για να σιγουρεύεστε τα τρεξίματα διαπραγμάτευσης επιτυχώς και αποτελεσματικά, παρακαλώ μάθετε για και συμφωνήστε με τις ακόλουθους προτάσεις και τους όρους. Υπάρχουν δύο πράγματα που πρέπει να ξέρετε καλά. Το πρώτο πράγμα είναι ότι πρέπει να σημειώσετε για να κοιτάξετε μέσω όλων των εικόνων προϊόντων με την υπομονή όταν η αγορά έτσι ώστε μπορείτε να επιβεβαιώσετε το στοιχείο που βλέπετε είναι ακριβώς τι ψάχνετε και πρέπει να αγοράσετε. Είναι απολύτως απαραίτητο να κάνει έτσι δεδομένου ότι οι εικόνες προϊόντων διαδραματίζουν επίσης τους ουσιαστικούς ρόλους στην περιγραφή προϊόντων, η οποία σας βοηθά να καταλάβετε το προϊόν πιό διαισθητικά και detailedly. Το δεύτερο πράγμα έρχεται στις τελωνειακές αμοιβές. Παρακαλώ ευγενικά ξέρτε ότι ο αγοραστής είναι αρμόδιος για τις τελωνειακές αμοιβές όπως όλοι οι φόροι και οι δασμοί. Συνεπώς, πρίν πληρώνετε για τις διαταγές πρέπει να ελέγξετε έξω ότι ο εξοπλισμός σας διατάζει επιτρέπεται εισαγόμενος στη χώρα σας. Δηλαδή, θυμηθείτε να διαβάσετε όλη τη σχετική πληροφορία πρίν διατάζει.

Πολιτική εξουσιοδότησης

Παρακαλώ ευγενικά σημειώστε ότι και η νέα και μεταχειρισμένη ιατρική μηχανή αποστέλλεται με τουλάχιστον την περίοδο εξουσιοδότησης 90 ημερών και δεν επιτρέπονται για να αποχωρήσουν από τα εργαστήριά μας πριν από εντελώς να εξεταστούν από τους μηχανικούς μας που θα μεταχειριστούν κάθε μηχανή και η μονάδα με την περισσότερη προσοχή που εξασφαλίζει αυτές είναι όλος ο αποδοτικός εξοπλισμός 100%. Φυσικά, είμαστε βέβαιοι για να σας αφήσουμε να ικανοποιήσετε με τα προϊόντα και την υπηρεσία μας. Αλλά εάν δεν είστε, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με μόλις βρίσκετε οποιοδήποτε πρόβλημα. Ο τελικός σκοπός μας είναι να προσπαθήσει να αναπτύξει και να πωλήσει τα καλύτερα προϊόντα στους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Η ικανοποίηση του πελάτη είναι η μέγιστη αναζήτησή μας.

Πολιτική επισκευής

Εκτός από την εξειδίκευση να πωλήσουμε τις ιατρικές συσκευές, τα εξαρτήματα και τα μέρη επισκευής όπως το υπομονετικό όργανο ελέγχου, defibrillator μηχανή, υπομονετικός εκτυπωτής οργάνων ελέγχου, μηχανή ECG, μηχανή EKG, κύριος πίνακας, μπαταρίες και ούτω καθεξής, συμμετέχουμε επίσης στην παροχή της ιατρικής υπηρεσίας επισκευής εξοπλισμών ή ενοτήτων. Έτσι εάν έχετε οποιους δήποτε που είδος της μηχανής ή των ενοτήτων που που έχει ανάγκη από επισκευή, παρακαλώ αισθάνονται ελεύθερες να μας έρθουν σε επαφή με ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, ποια ανάγκη να δοθεί προσοχή είναι ότι πρέπει να σιγουρευτείτε ότι το στοιχείο επισκευής είναι κλειστό και δεν έχει επισκευαστεί ποτέ πριν. Και η έλλειψη στοιχείων συστατικού είναι απαράδεκτη. Συνεπώς, ελέγξτε έξω το στοιχείο σας πρίν στέλνει.

Περισσότεροι για σας

Υπό τους κανονικούς όρους, εάν τα νέα ή χρησιμοποιημένα στοιχεία μας έρχονται συνήθως με μια τρίμηνη περίοδο εξουσιοδότησης. Δηλαδή έχετε την άδεια για να αλλάξετε ή να πάρετε τις μηχανές επισκευασμένες κάτω από την εγγύηση εάν βρίσκετε υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα για το προϊόν αγοράσατε. Εντούτοις, το πάρτε εύκολο παρακαλώ. Ελπίζουμε ότι θα είστε ευτυχείς με τα προϊόντα και την υπηρεσία μας κάτω στο έδαφος. Επιπλέον, έχουμε πολλή εμπιστοσύνη για να σας ικανοποιήσουμε δεδομένου ότι τα αγαθά μας είναι όλα μέσα τέλεια υψηλά - ποιότητα. Τα έτη εμπειρίας πωλήσεων μας κάνουν να χειριστούμε αυτό το είδος των ζητημάτων skillfully. Η ικανοποίηση των πελατών είναι ο στόχος που ακολουθούμε πάντα.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις για την ενότητα 453564196911 αντλιών NBP οργάνων ελέγχου της Philipilip VS2+, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με ανά πάσα στιγμή, είμαστε ευτυχείς να απαντήσουμε σε τους. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Στοιχεία επικοινωνίας
China World Technology Medical Equipment Service Group

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Rita

Τηλ.:: 8618279091952

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
China World Technology Medical Equipment Service Group
Περιοχή TianHe, GuangZhou, GuangDong
Τηλ.::86-198-5481-5217
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | ΚΙΝΑ καλός ποιότητας Χρησιμοποιημένο υπομονετικό όργανο ελέγχου προμηθευτής. © 2021 - 2024 patients-monitor.com. All Rights Reserved.