Να στείλετε μήνυμα
Τηλ.::
China World Technology Medical Equipment Service Group
China World Technology Medical Equipment Service Group

Ομάδα υπηρεσιών ιατρικού εξοπλισμού παγκόσμιας τεχνολογίας της Κίνας

Win-win από κοινού!

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΥπομονετικά μέρη οργάνων ελέγχου

Υπομονετική μητρική κάρτα κύριων πινάκων οργάνων ελέγχου της Philip MP40 MP50 ιατρικού εξοπλισμού νοσοκομείων

Υπομονετική μητρική κάρτα κύριων πινάκων οργάνων ελέγχου της Philip MP40 MP50 ιατρικού εξοπλισμού νοσοκομείων

  • Υπομονετική μητρική κάρτα κύριων πινάκων οργάνων ελέγχου της Philip MP40 MP50 ιατρικού εξοπλισμού νοσοκομείων
  • Υπομονετική μητρική κάρτα κύριων πινάκων οργάνων ελέγχου της Philip MP40 MP50 ιατρικού εξοπλισμού νοσοκομείων
  • Υπομονετική μητρική κάρτα κύριων πινάκων οργάνων ελέγχου της Philip MP40 MP50 ιατρικού εξοπλισμού νοσοκομείων
  • Υπομονετική μητρική κάρτα κύριων πινάκων οργάνων ελέγχου της Philip MP40 MP50 ιατρικού εξοπλισμού νοσοκομείων
Υπομονετική μητρική κάρτα κύριων πινάκων οργάνων ελέγχου της Philip MP40 MP50 ιατρικού εξοπλισμού νοσοκομείων
Λεπτομέρειες:
Μάρκα: Philip
Model Number: MP40 MP50
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Minimum Order Quantity: 1
Delivery Time: 3-5 working days
Payment Terms: T/T, Western Union,PayPal
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα προϊόντων: Κύριος πίνακας οργάνων ελέγχου του Philip MP40 MP50 υπομονετικός Τύπος: MP40 MP50
PN#: 453563499281 Εξουσιοδότηση: 90days
Επιχειρησιακός σκοπός: Προηγμένη τεχνολογία, υψηλής ποιότητας προϊόντα, προσεκτική υπηρεσία Όροι δεικτών: υπομονετικό όργανο ελέγχου mainboard, medicial εξαρτήματα
Δυνάμεις: Αρχικοί, τεχνικοί μηχανικοί με 12 έτη εμπειρίας Χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων: Φιλικός προς το χρήστη, ανθεκτικός σε λειτουργία
Κατάσταση αποθεμάτων: Στην πώληση Πηγή ισχύος: Ηλεκτρική ενέργεια
Υλικό: Πλαστικό, PCB, κ.λπ. Κατανάλωση ισχύος: 110V-240v
Ελάχιστες υποχρεώσεις αγορών: 1 μονάδα Όρος παράδοσης: Εκφράστε
Εφαρμογή: ιατρικός εξοπλισμός, ICU, συσκευή νοσοκομείων
Υψηλό φως:

MP50 υπομονετικός κύριος πίνακας οργάνων ελέγχου

,

Κύριος πίνακας οργάνων ελέγχου του Philip MP40 υπομονετικός

Υπομονετικός πίνακας μητέρων κύριων πινάκων οργάνων ελέγχου Philipilip MP40 MP50 ιατρικού εξοπλισμού νοσοκομείων

Συνοπτική εισαγωγή

Αυτό το κύριο Borad λειτουργεί για Philipilip InterlliVue MP40/MP50.

Το IntelliVue MP40/MP50 (M8003A/M8004A) έχει μια επίδειξη επίπεδων οθονών SVGA 12 «TFT LCD. Η τυποποιημένη συσκευή εισαγωγής του MP50 είναι μια οθόνη αφής και ένα ενσωματωμένο σημείο ναυσιπλοΐας. Το MP40 έρχεται μόνο με ένα ενσωματωμένο σημείο ναυσιπλοΐας. Μέχρι έξι κύματα μπορούν να επιδειχθούν στην οθόνη MP40/MP50, 12 επαγωγή ECG που μπορείτε να επιδείξετε 12 ίχνη ECG στην οθόνη.


Το MP40/το MP50 μπορεί να συνδεθεί με έναν κεντρικό υπολογιστή πολυ-μέτρησης (MMS) και οποιαδήποτε επέκταση κεντρικών υπολογιστών μέτρησης. Η οικογένεια IntelliVue των βυσματωτών ενοτήτων μέτρησης μπορεί να συνδεθεί και να παιχτεί σε τέσσερις ενσωματωμένες βυσματωτές αυλακώσεις ενότητας (η μόνη εξαίρεση είναι η ενότητα M1021A SvO2, η οποία δεν είναι διαθέσιμη στο MP40/το MP50). Ο εύκαμπτος κεντρικός υπολογιστής ενότητας (M8048A) δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το MP40/το MP50.

Εμπορικό σήμα

Philipilip

Τύπος MP40 MP50
Εξουσιοδότηση 90 ημέρες
Ημερομηνία ναυτιλίας 3-5 εργάσιμες ημέρες
Εφαρμογή Συσκευές νοσοκομείων Ιατρική φροντίδα ICU Ιατρικοί εξοπλισμοί και εξαρτήματα

Υποστήριξη τεχνολογίας

Οι μηχανικοί μου είναι όλοι έχουν την εμπειρία 12 ετών στους ιατρικούς εξοπλισμούς.

Παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με, εάν θέλετε οποιαδήποτε υποστήριξη τεχνολογίας του ιατρικού εξοπλισμού, νέους και χρησιμοποιημένος, αναμένεται λεπτομερώς από τους μηχανικούς παραγωγής μας για να εξασφαλίσει πλήρη λειτουργικά.

Σαν εμπειρογνώμονα σε αυτό το ιατρικό όργανο, προσπαθούμε ενάντια σε όλα τα είδη ανταγωνισμών και προκλήσεων. Και ήταν καλά - λαμβανόμενος από πολλούς νέους και παλαιούς πελάτες.

Οδηγίες συσκευασίας

Προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι τα αγαθά παραδίδονται στους πελάτες σε καλή κατάσταση, προσεκτικά και υπομονετικά θα συσκευάσουμε τα προϊόντα.

Κατά γενική ομολογία, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα αγαθά που λαμβάνετε. Αλλά εάν βρίσκετε οποιαδήποτε προβλήματα με τα αγαθά κατά τη διάρκεια της μεταφοράς, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με το συντομότερο δυνατό.

Παρακαλώ να είστε σίγουρος ότι θα χρησιμοποιήσουμε τα υψηλής ποιότητας υλικά συσκευασίας για να συσκευάσουμε τα αγαθά για να αποφύγουμε γρατσούνισμα ή πρόσκρουση κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.

Εν ολίγοις, μετά από την επιθεώρηση από τους μηχανικούς μας και την προσεκτική συσκευασία μας, όλα τα αγαθά θα φθάσουν τελικά στα χέρια σας άθικτα.

Προτάσεις επισκευής

Σαν πεπειραμένο εμπειρογνώμονα βιομηχανίας ιατρικών συσκευών, εκτός από την εξειδίκευση να πωλήσουμε τις ιατρικές συσκευές, τα εξαρτήματα και τα μέρη επισκευής όπως το υπομονετικό όργανο ελέγχου, defibrillator μηχανή, υπομονετικός εκτυπωτής οργάνων ελέγχου, μηχανή ECG, μηχανή EKG, κύριος πίνακας, μπαταρίες και ούτω καθεξής, συμμετέχουμε επίσης στην παροχή της ιατρικής υπηρεσίας επισκευής εξοπλισμών ή ενοτήτων. Έτσι εάν έχετε οποιους δήποτε που είδος της μηχανής ή των ενοτήτων που που έχει ανάγκη από επισκευή, παρακαλώ αισθάνονται ελεύθερες να μας έρθουν σε επαφή με ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, ποια ανάγκη να δοθεί προσοχή είναι ότι πρέπει να σιγουρευτείτε ότι το στοιχείο επισκευής είναι κλειστό και δεν έχει επισκευαστεί ποτέ πριν. Και η έλλειψη στοιχείων συστατικού είναι απαράδεκτη. Συνεπώς, ελέγξτε έξω το στοιχείο σας πρίν στέλνει.

Υπομονετική μητρική κάρτα κύριων πινάκων οργάνων ελέγχου της Philip MP40 MP50 ιατρικού εξοπλισμού νοσοκομείων 0

Περίπου επιχείρηση

Πωλούμε τα διαφορετικά είδη ιατρικών εξοπλισμών, εξαρτημάτων και μερών επισκευής συμπεριλαμβανομένου του υπομονετικού οργάνου ελέγχου, defibrillator μηχανή, υπομονετικός εκτυπωτής οργάνων ελέγχου, μηχανή ECG, μηχανή EKG, κύριος πίνακας, μπαταρίες και ούτω καθεξής. Σαν εμπειρογνώμονα στους ιατρικούς εξοπλισμούς, έχουμε ήδη τα έτη εμπειρίας στην κατασκευή και την πώληση των ιατρικών συσκευών και των οργάνων. Τα προϊόντα μας είναι όλα υψηλά - ποιότητα και πάντα έχουν κερδίσει τον υψηλό έπαινο από τους πελάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Όντας ικανοί στην ιατρική τεχνολογία επισκευής μηχανών, είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή της ανάπτυξης της πιό προηγμένοτης όλα τα είδη των ιατρικών εξοπλισμών και των εξαρτημάτων προκειμένου να παρασχεθεί η ανώτερη υπηρεσία για τους πελάτες και ολόκληρη την κοινωνία. Στηργμένος στην ανώτερη ποιότητα των προϊόντων και τη λογική τιμή, οι πωλήσεις μας έχουν αυξηθεί σταθερά με κάθε περνώντας έτος. Είμαστε ένας αξιόπιστος κατασκευαστής που παρέχουν τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες για τους σφαιρικούς πελάτες. Συμμορφωνόμαστε σταθερά με την πεποίθηση εκείνοι οι πελάτες και γόητρο πρώτα. Εάν θέλετε να εξερευνήσετε περισσότερων ή να έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις για μας, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με.

Ζητήματα εξουσιοδότησης

Αγαπητή Κυρία, Αγαπητέ Κύριε, υπό τους κανονικούς όρους, εάν τα νέα ή χρησιμοποιημένα στοιχεία μας έρχονται συνήθως με μια τρίμηνη περίοδο εξουσιοδότησης. Δηλαδή έχετε την άδεια για να αλλάξετε ή να πάρετε τις μηχανές επισκευασμένες κάτω από την εγγύηση εάν βρίσκετε υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα για το προϊόν αγοράσατε. Εντούτοις, το πάρτε εύκολο παρακαλώ. Ελπίζουμε ότι θα είστε ευτυχείς με τα προϊόντα και την υπηρεσία μας κάτω στο έδαφος. Επιπλέον, έχουμε πολλή εμπιστοσύνη για να σας ικανοποιήσουμε δεδομένου ότι τα αγαθά μας είναι όλα μέσα τέλεια υψηλά - ποιότητα. Τα έτη εμπειρίας πωλήσεων μας κάνουν να χειριστούμε αυτό το είδος των ζητημάτων skillfully. Η ικανοποίηση των πελατών είναι ο στόχος που ακολουθούμε πάντα.

Αποκήρυξη

Οι αγαπητοί πελάτες, για να σιγουρευτούν τα τρεξίματα διαπραγμάτευσης επιτυχώς και αποτελεσματικά, παρακαλώ μαθαίνουν για και συμφωνούν με τις ακόλουθους προτάσεις και τους όρους. Υπάρχουν κυρίως δύο σημαντικά πράγματα που πρέπει να ξέρετε καλά. Το πρώτο πράγμα είναι ότι πρέπει να σημειώσετε για να κοιτάξετε μέσω όλων των εικόνων προϊόντων με την υπομονή όταν η αγορά έτσι ώστε μπορείτε να επιβεβαιώσετε το στοιχείο που βλέπετε είναι ακριβώς τι ψάχνετε και πρέπει να αγοράσετε. Είναι απολύτως απαραίτητο να κάνει έτσι δεδομένου ότι οι εικόνες προϊόντων διαδραματίζουν επίσης τους ουσιαστικούς ρόλους στην περιγραφή προϊόντων, η οποία σας βοηθά να καταλάβετε το προϊόν πιό διαισθητικά και detailedly. Το δεύτερο πράγμα έρχεται στις τελωνειακές αμοιβές. Παρακαλώ ευγενικά ξέρτε ότι ο αγοραστής είναι αρμόδιος για τις τελωνειακές αμοιβές όπως όλοι οι φόροι και οι δασμοί. Συνεπώς, πρίν πληρώνετε για τις διαταγές πρέπει να ελέγξετε έξω ότι ο εξοπλισμός σας διατάζει επιτρέπεται εισαγόμενος στη χώρα σας. Δηλαδή, θυμηθείτε να διαβάσετε όλη τη σχετική πληροφορία πρίν διατάζει.

Q&A

Q: Πώς μπορώ να πληρώσω για το;

Α: T/T, Western Union, PayPal είναι όλα αποδεκτός.

Q: Πόσο καιρό θα πάρει για να λάβει τα αγαθά;

Α: Εξαρτάται από όπου η στέλνοντας διεύθυνσή σας είναι.

Q: Πόσο σύντομα μπορούμε να αναμείνουμε την παράδοση μετά από την πληρωμή;

Α: Συνήθως 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες.

Q: Ποιος είναι ο όρος των μηχανών σας;

Α: Όλες οι μηχανές για την πώληση είναι σε καλή κατάσταση.

Οποιαδήποτε έρευνα της υπομονετικής μητρικής κάρτας κύριων πινάκων οργάνων ελέγχου Philipilip MP40 MP50 θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα και ευχαριστίες για την υποστήριξή σας. Σας ευχαριστώ για το χρόνο και το ενδιαφέρον σας. Να ανυπομονήσει να παραληφθεί η έρευνά σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
China World Technology Medical Equipment Service Group

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Rita

Τηλ.:: 8618279091952

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
China World Technology Medical Equipment Service Group
Περιοχή TianHe, GuangZhou, GuangDong
Τηλ.::86-198-5481-5217
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | ΚΙΝΑ καλός ποιότητας Χρησιμοποιημένο υπομονετικό όργανο ελέγχου προμηθευτής. © 2021 - 2024 patients-monitor.com. All Rights Reserved.