Να στείλετε μήνυμα
Τηλ.::
China World Technology Medical Equipment Service Group
China World Technology Medical Equipment Service Group

Ομάδα υπηρεσιών ιατρικού εξοπλισμού παγκόσμιας τεχνολογίας της Κίνας

Win-win από κοινού!

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΥπομονετικά μέρη οργάνων ελέγχου

Hospital Medical Equipment Philip MP40 MP50 Patient Monitor Battery Board M8067-66401

Hospital Medical Equipment Philip MP40 MP50 Patient Monitor Battery Board M8067-66401

  • Hospital Medical Equipment Philip MP40 MP50 Patient Monitor Battery Board M8067-66401
  • Hospital Medical Equipment Philip MP40 MP50 Patient Monitor Battery Board M8067-66401
  • Hospital Medical Equipment Philip MP40 MP50 Patient Monitor Battery Board M8067-66401
  • Hospital Medical Equipment Philip MP40 MP50 Patient Monitor Battery Board M8067-66401
Hospital Medical Equipment Philip MP40 MP50 Patient Monitor Battery Board M8067-66401
Λεπτομέρειες:
Μάρκα: Philip
Model Number: MP40 MP50
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Minimum Order Quantity: 1
Delivery Time: 3-5 working days
Payment Terms: T/T, Western Union,PayPal
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα προϊόντων: Υπομονετικός πίνακας M8067-66401 μπαταριών οργάνων ελέγχου του Philip MP40 MP50 Τύπος: M8067-66401
Εφαρμογή: ιατρικός εξοπλισμός, ICU, συσκευή νοσοκομείων Εξουσιοδότηση: 90days
χρώμα: Άσπρος Ανωτερότητα προϊόντων: Αρχικός
Όροι προϊόντων: Πρόστιμο εργασίας Ονομαστική τάση: 110V-240v
Όροι δεικτών: υπομονετικός πίνακας μπαταριών οργάνων ελέγχου Υλικό: Πλαστικό, PCB, κ.λπ.
Αρχή λεητουργίας: Προηγμένη τεχνολογία, υψηλής ποιότητας προϊόντα, προσεκτική υπηρεσία Γλωσσική υποστήριξη: Αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, ισπανικά, ιαπωνικά, πορτογαλικά, ρωσικά, κ.λπ.
Υπηρεσία μετα-πωλήσεων: Πάθος στην εξυπηρέτηση του πελάτη μας με την καλύτερη υπηρεσία Εισαγωγή χαρακτηριστικών γνωρισμάτων: Πρακτικός, οικονομικός, ανθεκτικός
Απόθεμα: Στην πώληση
Υψηλό φως:

MP50 υπομονετικός πίνακας μπαταριών οργάνων ελέγχου

,

Υπομονετικός πίνακας M8067-66401 μπαταριών οργάνων ελέγχου

Υπομονετικός πίνακας M8067-66401 μπαταριών οργάνων ελέγχου Philipilip MP40 MP50 ιατρικού εξοπλισμού νοσοκομείων

Συνοπτική εισαγωγή

Υπομονετικό όργανο ελέγχου Philipilip IntelliVue MP40 M8003A Philipilip και υπομονετικοί αριθμοί μερών οργάνων ελέγχου IntelliVue MP50 M8004A: M8067-66401,453563499281

Philipilip IntelliVue MP40/υπομονετικός πίνακας κυκλωμάτων μπαταριών οργάνων ελέγχου MP50. Αυτό το PCA έχει εξεταστεί, καθαρισμένος, από τον εκπαιδευμένο βιοϊατρικό μηχανικό μας που έχουν την εμπειρία 12 ετών για την εγκατάσταση.

Γρήγορες λεπτομέρειες

Εμπορικό σήμα

Philipilip

Τύπος M8067-66401
Εξουσιοδότηση 90 ημέρες
Ημερομηνία ναυτιλίας 3-5 εργάσιμες ημέρες
Εφαρμογή Συσκευές νοσοκομείων Ιατρική φροντίδα ICU Ιατρικοί εξοπλισμοί και εξαρτήματα

Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος

Ο μετατροπέας AC/DC μετασχηματίζει τη δύναμη εναλλασσόμενου ρεύματος που προέρχεται από το βούλωμα δύναμης στη ΣΥΝΕΧΉ πηγή 14 V/80W και απομονώνει το σύστημα παρακολούθησης από τους κεντρικούς αγωγούς δύναμης εναλλασσόμενου ρεύματος. Το 14V διανέμεται μέσω του λεωφορείου δύναμης και παρέχει τη δύναμη σε όλα τα συστατικά του συστήματος: Η ΣΥΝΕΧΉΣ δύναμη 48V που απαιτείται για τη MMS και μέτρησης επέκταση κεντρικών υπολογιστών δημιουργείται από έναν μετατροπέα απομόνωσης DC/DC.

Οι απομονωμένοι πίνακες διεπαφών απαιτούν μια δύναμη του εναλλασσόμενου ρεύματος 10V. Ο μακρινός πίνακας HIF και οι οδηγήσεις παρέχονται τη ΣΥΝΕΧΉ δύναμη 12V. Το ράφι 4 αυλακώσεων χρησιμοποιεί το ΣΥΝΕΧΈΣ 8-14V λεωφορείο για να δημιουργήσει 60 Β (μετατροπέας DC/DC) για να παρέχει τη δύναμη για τις ενότητες. Επιπλέον 3V και 5v απαιτούνται για να λειτουργήσουν τον πίνακα ραφιών 4 αυλακώσεων και τις ενότητες μπροστινών μερών.

Η δύναμη που απαιτείται για τα backlights μετατρέπεται στο συνεχές ρεύμα 12V από το μετατροπέα backlight DC/DC. Η ΚΜΕ και το αριθ. απομόνωσαν τους I/O πίνακες παρέχονται τη ΣΥΝΕΧΉ δύναμη 3,3 Β και 5 Β.

Hospital Medical Equipment Philip MP40 MP50 Patient Monitor Battery Board M8067-66401 0

Ποιοτική περιγραφή

Η επιχείρησή μας έχει ένα τμήμα της εργασίας βάσει της ειδίκευσης, ιδιαίτερα συνεταιριστική ομάδα, πλούσια τεχνική δύναμη της ιατρικής ανάπτυξης μηχανών. Η ειδική ομάδα μας παρέχει τις γρήγορες, αξιόπιστες λύσεις για τις πωλήσεις και τις επισκευές στο υπομονετικό όργανο ελέγχου, τη defibrillator μηχανή, τη μηχανή ECG/EKG και άλλα εξαρτήματα ή μέρη επισκευής. Έχουμε εστιάσει πάντα στην παραγωγή των ανώτερων προϊόντων και την παροχή της πρώτης τάξεως εξυπηρέτησης πελατών. Αυτό που απαιτεί τη ειδική προσοχή είναι ότι υπάρχουν και ολοκαίνουργια και μεταχειρισμένα προϊόντα για πωλούν. Παρακαλώ θυμηθείτε να τους διακρίνετε προσεκτικά κατά την τοποθέτηση των διαταγών σας. Διαφορετικά, θα προκαλέσει τα περιττά προβλήματα. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις για την ποιότητα των προϊόντων, παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με.

Λεπτομέρειες επιχείρησης

Είμαστε αξιόπιστος ιατρικός προμηθευτής εξοπλισμών δεδομένου ότι έχουμε ασχοληθεί με αυτήν την βιομηχανία για πολλά χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών μάρκετινγκ και να επεκταθούμε, έχουμε συσσωρεύσει έναν μεγάλο πλούτο της εμπειρίας και στη διανομή και τη εξυπηρέτηση πελατών προϊόντων. Επομένως, παρακαλώ στηριχτείτε άνετα, θα λάβετε τα ικανοποιητικά αγαθά εάν επιλέξετε τα προϊόντα μας. Έχουμε επικεντρωθεί στην παραγωγή και την παροχή των στοιχείων κορυφαίας ποιότητας και της πρώτης τάξεως υπηρεσίας. Εμμείνετε στην έννοια της win-win συνεργασίας, δεσμευόμαστε να προστατεύσουμε την αγορά ιατρικού εξοπλισμού, προσφέροντας τέλεια την ευνοϊκή τιμή, άριστη ποιότητα, αξιόπιστη υπηρεσία. Συμμορφωνόμαστε σταθερά με την πεποίθηση εκείνοι οι πελάτες και γόητρο πρώτα. Εάν θέλετε να εξερευνήσετε περισσότερων ή να έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις για μας, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με.

Hospital Medical Equipment Philip MP40 MP50 Patient Monitor Battery Board M8067-66401 1

Προτάσεις επισκευής

Σαν πεπειραμένο εμπειρογνώμονα βιομηχανίας ιατρικών συσκευών, εκτός από την εξειδίκευση να πωλήσουμε τις ιατρικές συσκευές, τα εξαρτήματα και τα μέρη επισκευής όπως το υπομονετικό όργανο ελέγχου, defibrillator μηχανή, υπομονετικός εκτυπωτής οργάνων ελέγχου, μηχανή ECG, μηχανή EKG, κύριος πίνακας, μπαταρίες και ούτω καθεξής, συμμετέχουμε επίσης στην παροχή της ιατρικής υπηρεσίας επισκευής εξοπλισμών ή ενοτήτων. Έτσι εάν έχετε οποιους δήποτε που είδος της μηχανής ή των ενοτήτων που που έχει ανάγκη από επισκευή, παρακαλώ αισθάνονται ελεύθερες να μας έρθουν σε επαφή με ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, ποια ανάγκη να δοθεί προσοχή είναι ότι πρέπει να σιγουρευτείτε ότι το στοιχείο επισκευής είναι κλειστό και δεν έχει επισκευαστεί ποτέ πριν. Και η έλλειψη στοιχείων συστατικού είναι απαράδεκτη. Συνεπώς, ελέγξτε έξω το στοιχείο σας πρίν στέλνει.

Αποκήρυξη

Οι αγαπητοί πελάτες, για να σιγουρευτούν τα τρεξίματα διαπραγμάτευσης επιτυχώς και αποτελεσματικά, παρακαλώ μαθαίνουν για και συμφωνούν με τις ακόλουθους προτάσεις και τους όρους. Υπάρχουν κυρίως δύο σημαντικά πράγματα που πρέπει να ξέρετε καλά. Το πρώτο πράγμα είναι ότι πρέπει να σημειώσετε για να κοιτάξετε μέσω όλων των εικόνων προϊόντων με την υπομονή όταν η αγορά έτσι ώστε μπορείτε να επιβεβαιώσετε το στοιχείο που βλέπετε είναι ακριβώς τι ψάχνετε και πρέπει να αγοράσετε. Είναι απολύτως απαραίτητο να κάνει έτσι δεδομένου ότι οι εικόνες προϊόντων διαδραματίζουν επίσης τους ουσιαστικούς ρόλους στην περιγραφή προϊόντων, η οποία σας βοηθά να καταλάβετε το προϊόν πιό διαισθητικά και detailedly. Το δεύτερο πράγμα έρχεται στις τελωνειακές αμοιβές. Παρακαλώ ευγενικά ξέρτε ότι ο αγοραστής είναι αρμόδιος για τις τελωνειακές αμοιβές όπως όλοι οι φόροι και οι δασμοί. Συνεπώς, πρίν πληρώνετε για τις διαταγές πρέπει να ελέγξετε έξω ότι ο εξοπλισμός σας διατάζει επιτρέπεται εισαγόμενος στη χώρα σας. Δηλαδή, θυμηθείτε να διαβάσετε όλη τη σχετική πληροφορία πρίν διατάζει.

Εγγύηση μεταπωλήσεων

Αγαπητή Κυρία, Αγαπητέ Κύριε, παρακαλώ ευγενικά σημειώστε ότι και η νέα και μεταχειρισμένη ιατρική μηχανή αποστέλλεται με τουλάχιστον την περίοδο εξουσιοδότησης 90 ημερών και δεν επιτρέπονται για να αποχωρήσουν από τα εργαστήριά μας πριν από εντελώς να εξεταστούν από τους μηχανικούς μας που θα μεταχειριστούν κάθε μηχανή και η μονάδα με την περισσότερη προσοχή που εξασφαλίζει αυτές είναι όλος ο αποδοτικός εξοπλισμός 100%. Φυσικά, είμαστε βέβαιοι για να σας αφήσουμε να ικανοποιήσετε με τα προϊόντα και την υπηρεσία μας. Αλλά εάν δεν είστε, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με μόλις βρίσκετε οποιοδήποτε πρόβλημα. Ο τελικός σκοπός μας είναι να προσπαθήσει να αναπτύξει και να πωλήσει τα καλύτερα προϊόντα στους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Η ικανοποίηση του πελάτη είναι η μέγιστη αναζήτησή μας.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο και το ενδιαφέρον σας για τον υπομονετικό πίνακα M8067-66401 μπαταριών οργάνων ελέγχου Philipilip MP40 MP50. Εάν θέλετε να ερευνήσετε περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλώ μας ενημερώστε. Οποιαδήποτε έρευνα θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα και ευχαριστίες για την υποστήριξή σας. Να ανυπομονήσει να παραληφθεί η πρόωρη έρευνά σας.

Παρακαλώ ευγενικά μας ελάτε σε επαφή με, εάν ενδιαφέρεστε για τον υπομονετικό πίνακα M8067-66401 μπαταριών οργάνων ελέγχου Philipilip MP40 MP50.

Στοιχεία επικοινωνίας
China World Technology Medical Equipment Service Group

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Rita

Τηλ.:: 8618279091952

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
China World Technology Medical Equipment Service Group
Περιοχή TianHe, GuangZhou, GuangDong
Τηλ.::86-198-5481-5217
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | ΚΙΝΑ καλός ποιότητας Χρησιμοποιημένο υπομονετικό όργανο ελέγχου προμηθευτής. © 2021 - 2024 patients-monitor.com. All Rights Reserved.