Να στείλετε μήνυμα
Τηλ.::
China World Technology Medical Equipment Service Group
China World Technology Medical Equipment Service Group

Ομάδα υπηρεσιών ιατρικού εξοπλισμού παγκόσμιας τεχνολογίας της Κίνας

Win-win από κοινού!

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΥπομονετική επισκευή οργάνων ελέγχου

Υπομονετικό όργανο ελέγχου του Philip IntelliVue MP60 επισκευής οργάνων ελέγχου ICU υπομονετικό

Υπομονετικό όργανο ελέγχου του Philip IntelliVue MP60 επισκευής οργάνων ελέγχου ICU υπομονετικό

  • Υπομονετικό όργανο ελέγχου του Philip IntelliVue MP60 επισκευής οργάνων ελέγχου ICU υπομονετικό
  • Υπομονετικό όργανο ελέγχου του Philip IntelliVue MP60 επισκευής οργάνων ελέγχου ICU υπομονετικό
  • Υπομονετικό όργανο ελέγχου του Philip IntelliVue MP60 επισκευής οργάνων ελέγχου ICU υπομονετικό
  • Υπομονετικό όργανο ελέγχου του Philip IntelliVue MP60 επισκευής οργάνων ελέγχου ICU υπομονετικό
  • Υπομονετικό όργανο ελέγχου του Philip IntelliVue MP60 επισκευής οργάνων ελέγχου ICU υπομονετικό
Υπομονετικό όργανο ελέγχου του Philip IntelliVue MP60 επισκευής οργάνων ελέγχου ICU υπομονετικό
Λεπτομέρειες:
Μάρκα: Philip
Αριθμό μοντέλου: MP60
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Χρόνος παράδοσης: 3-5 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, Paypal
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα προϊόντων: Υπομονετικό όργανο ελέγχου του Philip MP60 Τύπος: MP60
Εφαρμογή: ιατρικός εξοπλισμός, ICU, συσκευή νοσοκομείων Εξουσιοδότηση: 90days
Χρώμα: Άσπρος Όρος προϊόντων: Να τρέξει γλυκά
Υποστηριγμένη γλώσσα: Αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, ισπανικά, ιαπωνικά, Hindi, πορτογαλικά, κ.λπ. παράμετροι: ECG, TEMP, RESP, NIBP, SPO2
Πηγή ισχύος: Ηλεκτρικός Ονομαστική σφυρηλάτηση τάσης: 110V-240v
Τρόπος μεταφορών: Expressage Ποσότητα παραγγελίας min: 1pcs
Τύπος προϊόντων: Εξοπλισμοί θεραπείας εξέτασης Πλαίσιο εφαρμογής: Νοσοκομείο, κλινική, δωμάτιο νοσοκομείων, ICU, κ.λπ.
Λειτουργία: Συνθήκη υγιεινής του ασθενή ελέγχου
Υψηλό φως:

Υπομονετική επισκευή οργάνων ελέγχου της Philip MP60

,

Υπομονετική επισκευή οργάνων ελέγχου ICU Philip

,

χρησιμοποιημένο όργανο ελέγχου icu MP60 Philip

Υπομονετικό όργανο ελέγχου του Philip IntelliVue MP60 ιατρικού εξοπλισμού νοσοκομείων

Συνοπτική εισαγωγή

Ένα ιατρικό υπομονετικό όργανο ελέγχου είναι μια συσκευή ή ένα σύστημα ότι μέτρα και ελέγχει τις παραμέτρους Philipilipysiological ενός ασθενή, και μπορεί να συγκρίνει με τη γνωστή καθορισμένη αξία, και εάν υπερβαίνει τα πρότυπα, μπορεί να στείλει μια συσκευή ή ένα σύστημα συναγερμών.

Το υπομονετικό όργανο ελέγχου πρέπει συνεχώς να ελέγξει τις παραμέτρους Philipilipysiological του ασθενή για 24 ώρες, να ανιχνεύσουν την τάση της αλλαγής, να επισημάνει την κρίσιμη κατάσταση, και να παρέχει τη βάση για τη θεραπεία έκτακτης ανάγκης του γιατρού και τη θεραπεία, ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι περιπλοκές και να επιτύχει το σκοπό και τον όρο.

Εκτός από τη μέτρηση και τον έλεγχο των παραμέτρων Philipilipysiological, η χρήση των οργάνων ελέγχου περιλαμβάνει επίσης τον έλεγχο και την επεξεργασία των φαρμάκων και των όρων πριν και μετά από τη χειρουργική επέμβαση.

Γρήγορες λεπτομέρειες

Εμπορικό σήμα

Philipilip

Τύπος MP60
Εξουσιοδότηση 90 ημέρες
Ημερομηνία ναυτιλίας 3-5 εργάσιμες ημέρες
Εφαρμογή Συσκευές νοσοκομείων Ιατρική φροντίδα ICU Ιατρικοί εξοπλισμοί και εξαρτήματα

Ψήφισμα εικόνων 1280×720
Διάσταση συσκευών 25*28*32cm
Τεχνική προδιαγραφή

ECG, TEMP, RESP, NIBP, SPO2, Κ.ΛΠ.

Στέλνοντας σημάδι

Μην ρίξτε κάτω

Ευγενικά υπενθύμιση

Οι αγαπητοί πελάτες, για να σιγουρευτούν τα τρεξίματα διαπραγμάτευσης επιτυχώς και αποτελεσματικά, παρακαλώ μαθαίνουν για και συμφωνούν με τις ακόλουθους προτάσεις και τους όρους. Υπάρχουν κυρίως δύο σημαντικά πράγματα που πρέπει να ξέρετε καλά. Το πρώτο πράγμα είναι ότι πρέπει να σημειώσετε για να κοιτάξετε μέσω όλων των εικόνων προϊόντων με την υπομονή όταν η αγορά έτσι ώστε μπορείτε να επιβεβαιώσετε το στοιχείο που βλέπετε είναι ακριβώς τι ψάχνετε και πρέπει να αγοράσετε.

Είναι απολύτως απαραίτητο να κάνει έτσι δεδομένου ότι οι εικόνες προϊόντων διαδραματίζουν επίσης τους ουσιαστικούς ρόλους στην περιγραφή προϊόντων, η οποία σας βοηθά να καταλάβετε το προϊόν πιό διαισθητικά και detailedly. Το δεύτερο πράγμα έρχεται στις τελωνειακές αμοιβές. Παρακαλώ ευγενικά ξέρτε ότι ο αγοραστής είναι αρμόδιος για τις τελωνειακές αμοιβές όπως όλοι οι φόροι και οι δασμοί. Συνεπώς, πρίν πληρώνετε για τις διαταγές πρέπει να ελέγξετε έξω ότι ο εξοπλισμός σας διατάζει επιτρέπεται εισαγόμενος στη χώρα σας. Δηλαδή, θυμηθείτε να διαβάσετε όλη τη σχετική πληροφορία πρίν διατάζει.

Περίπου εμείς

Είμαστε αξιόπιστος ιατρικός προμηθευτής εξοπλισμών δεδομένου ότι έχουμε ασχοληθεί με αυτήν την βιομηχανία για πολλά χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών μάρκετινγκ και να επεκταθούμε, έχουμε συσσωρεύσει έναν μεγάλο πλούτο της εμπειρίας και στη διανομή και τη εξυπηρέτηση πελατών προϊόντων. Επομένως, παρακαλώ στηριχτείτε άνετα, θα λάβετε τα ικανοποιητικά αγαθά εάν επιλέξετε τα προϊόντα μας.

Έχουμε επικεντρωθεί στην παραγωγή και την παροχή των στοιχείων κορυφαίας ποιότητας και της πρώτης τάξεως υπηρεσίας. Συμμορφωνόμαστε σταθερά με την πεποίθηση εκείνοι οι πελάτες και γόητρο πρώτα. Εάν θέλετε να εξερευνήσετε περισσότερων ή να έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις για μας, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με.

Υπομονετικό όργανο ελέγχου του Philip IntelliVue MP60 επισκευής οργάνων ελέγχου ICU υπομονετικό 0

Ρυθμίσεις ναυτιλίας

Κατά γενικό κανόνα, όλες οι διαταγές πρόκειται να σταλούν μέσα σε 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες και να παραδοθούν εγκαίρως. Φυσικά μερικές φορές υπάρχουν μερικές ειδικές περιστάσεις. Για παράδειγμα, τις πολυάσχολες ημέρες η αποστολή θα αναβληθεί. Αλλά καμία ανησυχία, όλες οι διαταγές δεν θα αποσταλεί τελικά. Θα κάνουμε τις μεγάλες προσπάθειες να επεξεργαστούμε τις παραγγελίες και να τις στείλουμε έξω το συντομότερο δυνατό.

Παρακαλώ μείνετε υπομονετικός και διατηρήστε επαφή με μας. Εάν χρειάζεστε το προϊόν που στέλνεται επειγόντως, παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι μιλάτε σε μας εκ των προτέρων πρίν τοποθετείτε τις διαταγές σας. Προκειμένου να γίνουν τα τρεξίματα διαπραγμάτευσης επιτυχώς, παρακαλώ το κάνετε ένα σημείο και διαχειριστείτε το χρόνο σας τοποθέτησης των διαταγών βάσει των επιχειρησιακών αναγκών σας. Εάν να έχοντας οποιεσδήποτε ερωτήσεις όπως η διαταγή σας παίρνουν τον πολύ περισσότερο χρόνο από το αναμενόμενο ή πρέπει να ξέρετε πότε η διαταγή σας θα φθάσει, μπορείτε να μας έρθετε σε επαφή με οποιαδήποτε στιγμή. Θα απαντήσουμε εσείς το συντομότερο δυνατό. Η ικανοποίησή σας είναι η μεγαλύτερη επιθυμία μας.

Λεπτομέρειες εξουσιοδότησης

Υπό τους κανονικούς όρους, εάν τα νέα ή χρησιμοποιημένα στοιχεία μας έρχονται συνήθως με μια τρίμηνη περίοδο εξουσιοδότησης. Δηλαδή έχετε την άδεια για να αλλάξετε ή να πάρετε τις μηχανές επισκευασμένες κάτω από την εγγύηση εάν βρίσκετε υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα για το προϊόν αγοράσατε. Εντούτοις, το πάρτε εύκολο παρακαλώ. Ελπίζουμε ότι θα είστε ευτυχείς με τα προϊόντα και την υπηρεσία μας κάτω στο έδαφος.

Επιπλέον, έχουμε πολλή εμπιστοσύνη για να σας ικανοποιήσουμε δεδομένου ότι τα αγαθά μας είναι όλα μέσα τέλεια υψηλά - ποιότητα. Τα έτη εμπειρίας πωλήσεων μας κάνουν να χειριστούμε αυτό το είδος των ζητημάτων skillfully. Η ικανοποίηση των πελατών είναι ο στόχος που ακολουθούμε πάντα.

Διαδικασίες επισκευής

Σαν πεπειραμένο εμπειρογνώμονα βιομηχανίας ιατρικών συσκευών, εκτός από τις επαγγελματικές πωλήσεις των υπομονετικών οργάνων ελέγχου, των defibrillators, των υπομονετικών εκτυπωτών οργάνων ελέγχου, electrocardiograPhilipilips, electrocardiograPhilipilips, μητρικές κάρτες, των μπαταριών και άλλων ιατρικών συσκευών, εξαρτημάτων και μερών επισκευής, παρέχουμε επίσης την ιατρική υπηρεσία επισκευής του εξοπλισμού ή των ενοτήτων.

Επομένως, εάν έχετε οποιεσδήποτε τέτοιεσδήποτε μηχανές ή ενότητες που έχουν ανάγκη από επισκευή, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με. Επιπλέον, πρέπει να σημειωθεί ότι πρέπει να εξασφαλίσετε ότι το στοιχείο επισκευής είναι κλειστό και δεν έχει επισκευαστεί ποτέ πριν. Τα προγράμματα με τα ελλείποντα συστατικά είναι απαράδεκτα. Επομένως, παρακαλώ ελέγξτε τα εμπορεύματά σας πρίν στέλνει.

* FAQ

Q1 Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητά σας της διαταγής;
Α1

Ένα κομμάτι.

Q2

Είναι τα προϊόντα σας αρχικά;

A2

Ναι.

Q3 Ποια είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των προϊόντων σας;
A3 Τα προϊόντα μας καλά-κατασκευάζονται και χτίζονται για να διαρκέσουν.
Q4

Ποιος είναι ο όρος των μηχανών σας;

A4

Όλα τα προϊόντα στην πώληση είναι σε καλή λειτουργία.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις για το υπομονετικό όργανο ελέγχου του Philip IntelliVue MP60, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με ανά πάσα στιγμή, είμαστε ευτυχείς να απαντήσουμε σε τους. Σας ευχαριστώ για το χρόνο και το ενδιαφέρον σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
China World Technology Medical Equipment Service Group

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Rita

Τηλ.:: 8618279091952

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
China World Technology Medical Equipment Service Group
Περιοχή TianHe, GuangZhou, GuangDong
Τηλ.::86-198-5481-5217
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | ΚΙΝΑ καλός ποιότητας Χρησιμοποιημένο υπομονετικό όργανο ελέγχου προμηθευτής. © 2021 - 2024 patients-monitor.com. All Rights Reserved.