Να στείλετε μήνυμα
Τηλ.::
China World Technology Medical Equipment Service Group
China World Technology Medical Equipment Service Group

Ομάδα υπηρεσιών ιατρικού εξοπλισμού παγκόσμιας τεχνολογίας της Κίνας

Win-win από κοινού!

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΥπομονετικά μέρη οργάνων ελέγχου

MP60 υπομονετικές προμήθειες ηλεκτρικής δύναμης μερών 50mm/S οργάνων ελέγχου

MP60 υπομονετικές προμήθειες ηλεκτρικής δύναμης μερών 50mm/S οργάνων ελέγχου

  • MP60 υπομονετικές προμήθειες ηλεκτρικής δύναμης μερών 50mm/S οργάνων ελέγχου
  • MP60 υπομονετικές προμήθειες ηλεκτρικής δύναμης μερών 50mm/S οργάνων ελέγχου
  • MP60 υπομονετικές προμήθειες ηλεκτρικής δύναμης μερών 50mm/S οργάνων ελέγχου
  • MP60 υπομονετικές προμήθειες ηλεκτρικής δύναμης μερών 50mm/S οργάνων ελέγχου
MP60 υπομονετικές προμήθειες ηλεκτρικής δύναμης μερών 50mm/S οργάνων ελέγχου
Λεπτομέρειες:
Μάρκα: Philip
Αριθμό μοντέλου: MP60
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Χρόνος παράδοσης: 3-5 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, Paypal
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα προϊόντων: Υπομονετική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος οργάνων ελέγχου της Philip MP60 Τύπος: MP60
Εφαρμογή: ιατρικός εξοπλισμός, ICU, συσκευή νοσοκομείων Εξουσιοδότηση: 90days
χρώμα: άσπρος Πλαίσιο εφαρμογής: Λειτουργούν δωμάτιο, λειτουργούν δωμάτιο εξωτερικών ασθενών, κλινική, δωμάτιο νοσοκομείων, ICU, κ.λπ
Λειτουργικότητα: Προβλέψτε την εξουσία για το υπομονετικό όργανο ελέγχου Καλοσύνη: Επαγγελματικοί μηχανικοί με 12 έτη εμπειρίας
Υπηρεσία μεταπώλησης: Θα ήμαστε αρμόδιοι για οποιεσδήποτε ες ανθρώπινος ζημίες κατά τη διάρκεια της περιόδου εξουσιοδότηση Υποστηριγμένη γλώσσα: Πολύγλωσση υποστήριξη
Όρος: Στην καλή διαταγή Εκτίμηση τάσης: 110V-240v
χαρακτηριστικό γνώρισμα: Ανθεκτικός τρόπος μεταφορών: Εκφράστε
Ποσότητα παραγγελίας min: 1UNIT
Υψηλό φως:

MP60 υπομονετικά μέρη οργάνων ελέγχου

,

MP60 προμήθειες ηλεκτρικής δύναμης

,

50mm/s προμήθειες ηλεκτρικής δύναμης

Υπομονετική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος οργάνων ελέγχου της Philipilip MP60 ιατρικού εξοπλισμού νοσοκομείων

Συνοπτική εισαγωγή

Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος για τον υπομονετικό εξοπλισμό οργάνων ελέγχου της Philipilip MP60 σε καλή λειτουργία. Και έχουμε επίσης άλλα μέρη του υπομονετικού οργάνου ελέγχου της Philipilip MP60.

Η ομάδα υπηρεσιών ιατρικού εξοπλισμού παγκόσμιας τεχνολογίας της Κίνας είναι ένας κατασκευαστής και ένας έμπορος ειδικευμένοι στην έρευνα, την ανάπτυξη και την παραγωγή των μερών ιατρικού εξοπλισμού.

Βρισκόμαστε σε Guangzhou, με την κατάλληλη πρόσβαση μεταφορών. Τα όλα προϊόντα μας συμμορφώνονται με τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα και εκτιμώνται πολύ στην ποικιλία των διαφορετικών αγορών σε όλο τον κόσμο.

Έχουμε επικεντρωθεί στην παραγωγή και την παροχή των στοιχείων κορυφαίας ποιότητας και της πρώτης τάξεως υπηρεσίας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με. Πρόκειται πάντα εδώ να σας βοηθήσουμε αυτό. Να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις όλων των πελατών είναι η μόνιμη αναζήτησή μας.

Γρήγορες λεπτομέρειες

Εμπορικό σήμα

Philipilip

Τύπος MP60
Εξουσιοδότηση 90 ημέρες
Ημερομηνία ναυτιλίας 3-5 εργάσιμες ημέρες
Εφαρμογή Συσκευές νοσοκομείων Ιατρική φροντίδα ICU Ιατρικοί εξοπλισμοί και εξαρτήματα

Διάσταση συσκευασίας 20*24*26cm
Ταχύτητα σκουπισμάτων 6,25,12.5, 25,50mm/s
Βάρος κουλουριών 0.63KG
Δραστηριότητα 100~240V εναλλασσόμενο ρεύμα

Εξασφάλιση ποιότητας

Βάσει της ειδίκευσης, η επιχείρησή μας έχει ένα τμήμα της εργασίας, της ιδιαίτερα συνεταιριστικής ομάδας και της πλούσιας τεχνικής δύναμης στην ανάπτυξη ιατρικών συσκευών. Η ειδική ομάδα μας παρέχει τις γρήγορες και αξιόπιστες λύσεις για τις πωλήσεις και τη συντήρηση των υπομονετικών οργάνων ελέγχου, των defibrillator μηχανών, των μηχανών ECG/EKG και άλλων εξαρτημάτων ή μερών επισκευής.

Εστιάζουμε πάντα στην παραγωγή υψηλή - ποιοτικά προϊόντα και την παροχή της πρώτης τάξεως εξυπηρέτησης πελατών. Προτού να αγοράσετε, παρακαλώ προσεκτικά εξετάστε ποιο προϊόν θέλετε, νέο προϊόν ή μεταχειρισμένο προϊόν. Παρακαλώ να είστε σίγουρος ότι οι επικυρωμένοι μηχανικοί μας θα επιθεωρήσουν λεπτομερώς τον παλαιό και νέο ιατρικό εξοπλισμό για να εξασφαλίσουν τη λειτουργική ακεραιότητά του, παρακαλώ είναι σίγουρος στην αγορά.

Όλα τα προϊόντα μας για την πώληση είναι στις καλές συνθήκες εργασίας. Στο τέλος, οι πελάτες θα πάρουν τον υψηλής ποιότητας ανανεωμένο εξοπλισμό ή το νέο ιατρικό εξοπλισμό, και μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν αμέσως, που είναι πολύ κατάλληλος και μπορούν να βελτιώσουν την αποδοτικότητα εργασίας σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις για την ποιότητα των προϊόντων, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με.

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Σαν εμπειρογνώμονα στους ιατρικούς εξοπλισμούς, πωλούμε τα διαφορετικά είδη ιατρικών εξοπλισμών, εξαρτημάτων και μερών επισκευής συμπεριλαμβανομένου του υπομονετικού οργάνου ελέγχου, defibrillator μηχανή, υπομονετικός εκτυπωτής οργάνων ελέγχου, μηχανή ECG, μηχανή EKG, κύριος πίνακας, μπαταρίες και ούτω καθεξής. Τα προϊόντα μας είναι όλα υψηλά - ποιότητα και πάντα έχουν κερδίσει τον υψηλό έπαινο από τους πελάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Όντας ικανοί στην ιατρική τεχνολογία επισκευής μηχανών, είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή της ανάπτυξης της πιό προηγμένοτης όλα τα είδη των ιατρικών εξοπλισμών και των εξαρτημάτων προκειμένου να παρασχεθεί η ανώτερη υπηρεσία για τους πελάτες και ολόκληρη την κοινωνία. Στηργμένος στην ανώτερη ποιότητα των προϊόντων και τη λογική τιμή, οι πωλήσεις μας έχουν αυξηθεί σταθερά με κάθε περνώντας έτος. Είμαστε ένας αξιόπιστος κατασκευαστής που παρέχουν τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες για τους σφαιρικούς πελάτες. Να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις όλων των πελατών είναι η μόνιμη αναζήτησή μας.

MP60 υπομονετικές προμήθειες ηλεκτρικής δύναμης μερών 50mm/S οργάνων ελέγχου 0

Όροι συσκευασίας και παράδοσης

Όσον αφορά στο χρόνο παράδοσης, θα κάνουμε τις μεγάλες προσπάθειες να επεξεργαστούμε τις παραγγελίες και να τις στείλουμε έξω το συντομότερο δυνατό. Παρακαλώ μείνετε υπομονετικός και διατηρήστε επαφή με μας. Κατά γενικό κανόνα, όλες οι διαταγές πρόκειται να σταλούν μέσα σε 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες και να παραδοθούν εγκαίρως. Φυσικά μερικές φορές υπάρχουν μερικές ειδικές περιστάσεις. Για παράδειγμα, τις πολυάσχολες ημέρες η αποστολή θα αναβληθεί. Αλλά καμία ανησυχία, όλες οι διαταγές δεν θα αποσταλεί τελικά. Εάν χρειάζεστε το προϊόν που στέλνεται επειγόντως, παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι μιλάτε σε μας εκ των προτέρων πρίν τοποθετείτε τις διαταγές σας.

Όλες οι μηχανές και οι μονάδες παραδίδονται στις παλέτες ή το χαρτοκιβώτιο ώστε να σιγουρευτεί η ασφάλεια στην πλήρη έκταση κατά τη διάρκεια της μετάδοσης. Σαν διεθνή κατασκευαστή, παραδίδουμε το ιατρικό εξοπλισμό σε όλο τον κόσμο, ασφαλισμένοι και ακολουθημένος ως πρότυπα χρησιμοποιώντας τους εμπιστευμένους αγγελιαφόρους. Είναι ζωτικώς σημαντικό για μας στην παράδοση τα στοιχεία σας σε σας ακριβώς, γρήγορα και ακίνδυνα.

Έχουμε κάνει πάντα τις μεγάλες προσπάθειες να παρέχουμε την καλύτερη υπηρεσία αποστολών. Το φορτίο κόστισε κατά ένα μεγάλο μέρος στη θέση σας, τι έχετε διατάξει και πόσο γρήγορα θα επιθυμούσατε τη συσκευασία σας για να παραδοθείτε. Εάν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με ανά πάσα στιγμή. Είμαστε ευτυχείς να σας εξυπηρετήσουμε.

Θερμές άκρες

Προκειμένου να αποφύγετε το περιττό πρόβλημα, παρακαλώ διαβάστε τον ακόλουθο προσεκτικά.

Παρακαλώ κοιτάξτε μέσω όλων των εικόνων με την υπομονή πρίν τοποθετεί τις διαταγές να επιβεβαιώσει ότι το προϊόν είναι ακριβώς εσείς θέλει ή όχι όπως αυτοί είναι επίσης ένα σημαντικό μέρος της περιγραφής προϊόντων.

Το δεύτερο πράγμα έρχεται στις τελωνειακές αμοιβές. Παρακαλώ ευγενικά ξέρτε ότι ο αγοραστής είναι αρμόδιος για τις τελωνειακές αμοιβές όπως όλοι οι φόροι και οι δασμοί. Συνεπώς, πρίν πληρώνετε για τις διαταγές πρέπει να ελέγξετε έξω ότι ο εξοπλισμός σας διατάζει επιτρέπεται εισαγόμενος στη χώρα σας. Δηλαδή, θυμηθείτε να διαβάσετε όλη τη σχετική πληροφορία πρίν διατάζει.

Επιχείρηση επισκευής

Σαν πεπειραμένο εμπειρογνώμονα βιομηχανίας ιατρικών συσκευών, εκτός από τις επαγγελματικές πωλήσεις των υπομονετικών οργάνων ελέγχου, των defibrillators, των υπομονετικών εκτυπωτών οργάνων ελέγχου, των ηλεκτροκαρδιογράφων, των ηλεκτροκαρδιογράφων, των μητρικών καρτών, των μπαταριών και άλλων ιατρικών συσκευών, εξαρτημάτων και μερών επισκευής, παρέχουμε επίσης την ιατρική υπηρεσία επισκευής του εξοπλισμού ή των ενοτήτων.

Επομένως, εάν έχετε οποιεσδήποτε τέτοιεσδήποτε μηχανές ή ενότητες που έχουν ανάγκη από επισκευή, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με. Επιπλέον, πρέπει να σημειωθεί ότι πρέπει να εξασφαλίσετε ότι το στοιχείο επισκευής είναι κλειστό και δεν έχει επισκευαστεί ποτέ πριν. Τα προγράμματα με τα ελλείποντα συστατικά είναι απαράδεκτα. Επομένως, παρακαλώ ελέγξτε τα εμπορεύματά σας πρίν στέλνει.

FAQ

Q1

Ποιος είναι ο όρος των μηχανών σας;

Α1 Όλα τα προϊόντα στην πώληση είναι στη καλή φόρμα.
Q2 Ποια είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των προϊόντων σας;
A2

Τα προϊόντα μας καλά-κατασκευάζονται και χτίζονται για να διαρκέσουν.

Q3 Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα αγορών;
A3

Μια μονάδα.

Q4

Πώς να σας έρθει σε επαφή με για περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες;

A4 Η Nicole θα είναι ευτυχής να σας βοηθήσει σε WhatAPP/το τηλέφωνο/Skype/WeChat:

Η «εξασφάλιση ποιότητας» είναι η αιώνιες αναζήτηση και η υπόσχεσή μας. Να μην είστε διστακτικός να μας έρθει σε επαφή με! Καλωσορίστε για να τοποθετήσετε τις διαταγές σας. Οποιαδήποτε έρευνα θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα και ευχαριστίες για την υποστήριξή σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
China World Technology Medical Equipment Service Group

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Rita

Τηλ.:: 8618279091952

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
China World Technology Medical Equipment Service Group
Περιοχή TianHe, GuangZhou, GuangDong
Τηλ.::86-198-5481-5217
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | ΚΙΝΑ καλός ποιότητας Χρησιμοποιημένο υπομονετικό όργανο ελέγχου προμηθευτής. © 2021 - 2024 patients-monitor.com. All Rights Reserved.