Να στείλετε μήνυμα
Τηλ.::
China World Technology Medical Equipment Service Group
China World Technology Medical Equipment Service Group

Ομάδα υπηρεσιών ιατρικού εξοπλισμού παγκόσμιας τεχνολογίας της Κίνας

Win-win από κοινού!

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΥπομονετική επίδειξη οργάνων ελέγχου

3 οθόνη αφής ιατρικού βαθμού παραμέτρων, έξυπνο σύστημα παρακολούθησης υγειονομικής περίθαλψης 2560×1440

3 οθόνη αφής ιατρικού βαθμού παραμέτρων, έξυπνο σύστημα παρακολούθησης υγειονομικής περίθαλψης 2560×1440

  • 3 οθόνη αφής ιατρικού βαθμού παραμέτρων, έξυπνο σύστημα παρακολούθησης υγειονομικής περίθαλψης 2560×1440
  • 3 οθόνη αφής ιατρικού βαθμού παραμέτρων, έξυπνο σύστημα παρακολούθησης υγειονομικής περίθαλψης 2560×1440
  • 3 οθόνη αφής ιατρικού βαθμού παραμέτρων, έξυπνο σύστημα παρακολούθησης υγειονομικής περίθαλψης 2560×1440
  • 3 οθόνη αφής ιατρικού βαθμού παραμέτρων, έξυπνο σύστημα παρακολούθησης υγειονομικής περίθαλψης 2560×1440
3 οθόνη αφής ιατρικού βαθμού παραμέτρων, έξυπνο σύστημα παρακολούθησης υγειονομικής περίθαλψης 2560×1440
Λεπτομέρειες:
Μάρκα: Philip
Αριθμό μοντέλου: MP70
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Χρόνος παράδοσης: 3-5 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, Paypal
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα προϊόντων: Η υπομονετική επιτροπή επίδειξης οργάνων ελέγχου της Philip MP70 συγκεντρώνει Τύπος: MP70
Εφαρμογή: ιατρικός εξοπλισμός, ICU, συσκευή νοσοκομείων Εξουσιοδότηση: 90days
χρώμα: άσπρος Πλαίσιο της χρήσης: Sickroom, θάλαμος, κρεβάτι-θάλαμος, θάλαμος ασθενών, κ.λπ.
Ισχύστε για: Υπομονετικό όργανο ελέγχου Ανωτερότητα: Προηγμένος εξοπλισμός, ειδικευμένοι μηχανικοί με 12 έτη εμπειρίας
υπηρεσία μετα-πωλήσεων: Στην εξουσιοδότηση η περίοδος και η η ανθρώπινος ζημία μπορούν να πάνε στην πώληση δωρεάν για νέο Γλωσσική υποστήριξη: Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Ιαπωνικά, Χίντι, Πορτογαλικά κ.λπ.
Κράτος προϊόντων: Εργασία καλά Χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων: Φιλικός προς το χρήστη, ανθεκτικός, λειτουργικός
Εταιρική φιλοσοφία επιχείρησης: Ποιότητα πρώτα, αποδοτικότητα πρώτα, φήμη πρώτα, υπηρεσία πρώτα Κατάλογος: Διαθέσιμος τώρα
Τρόπος μεταφοράς: Εκφράστε την παράδοση
Υψηλό φως:

2560×1440 οθόνη αφής ιατρικού βαθμού

,

3 οθόνη αφής ιατρικού βαθμού παραμέτρων

,

3 έξυπνο σύστημα παρακολούθησης υγειονομικής περίθαλψης παραμέτρων

Η υπομονετική επιτροπή επίδειξης οργάνων ελέγχου της Philipilip MP70 ιατρικού εξοπλισμού νοσοκομείων συγκεντρώνει

Συνοπτική εισαγωγή

Η επιτροπή επίδειξης συγκεντρώνει για τον υπομονετικό εξοπλισμό οργάνων ελέγχου της Philipilip MP70, είναι σε καλή κατάσταση και εργασία καλά. Θα σιγουρευτούμε ότι τα μέρη θα ολοκληρώσουν τη λειτουργία που επιθεωρείται από τους μηχανικούς μας. Έχουμε επίσης άλλα μέρη του εξοπλισμού οργάνων ελέγχου της Philipilip MP70 για να πωλήσουν.

Η επιχείρησή μας: Ομάδα υπηρεσιών ιατρικού εξοπλισμού παγκόσμιας τεχνολογίας της Κίνας, πωλούμε κυρίως το είδος ιατρικών εξοπλισμών και μερών, και παρέχουμε επίσης την υπηρεσία επισκευής. Ανυπομονούμε να καθιερώσουμε μια μακροπρόθεσμη συνεταιριστική σχέση.

Εάν θέλετε να εξερευνήσετε περισσότερων ή να έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις για μας, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με. Θα απαντήσουμε εσείς το συντομότερο δυνατό. Η ικανοποίησή σας είναι η μεγαλύτερη επιθυμία μας.

Γρήγορες λεπτομέρειες

Εμπορικό σήμα

Philipilip

Τύπος MP70
Εξουσιοδότηση 90 ημέρες
Ημερομηνία ναυτιλίας 3-5 εργάσιμες ημέρες
Εφαρμογή Συσκευές νοσοκομείων Ιατρική φροντίδα ICU Ιατρικοί εξοπλισμοί και εξαρτήματα

Υψηλή ανάλυση 2560×1440
Παράμετρος 3 παράμετροι
Στέλνοντας σημάδι Λαβή με προσοχή
Περίπου βάρος 0.64kg

Αποκήρυξη

Ο αγαπητός πελάτης, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή και αποτελεσματική συναλλαγή, παρακαλώ καταλαβαίνει και συμφωνεί με τους ακόλουθους όρους. Υπάρχουν δύο σημαντικά πράγματα που πρέπει να καταλάβετε σαφώς.

Το πρώτο πράγμα είναι ότι πρέπει να θυμηθείτε να κοιτάξετε βιαστικά υπομονετικά όλες τις εικόνες προϊόντων κατά το παραγωγή μιας αγοράς, έτσι ώστε μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι το προϊόν που εξετάζετε είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε και πρέπει να αγοράσετε. Αυτό είναι απολύτως απαραίτητο, επειδή οι εικόνες προϊόντων διαδραματίζουν επίσης έναν ζωτικής σημασίας ρόλο στην περιγραφή προϊόντων, η οποία σας βοηθά να καταλάβετε το προϊόν πιό διαισθητικά και με περισσότερες λεπτομέρειες.

Το δεύτερο πράγμα είναι δασμολόγια. Παρακαλώ σημειώστε ότι ο αγοραστής είναι αρμόδιος για όλες τις τελωνειακές αμοιβές όπως οι φόροι και τις αμοιβές. Επομένως, πρίν πληρώνετε για τη διαταγή, πρέπει να ελέγξετε εάν ο εξοπλισμός που διατάξατε επιτρέπεται για να εισαχθεί στη χώρα σας. Με άλλα λόγια, παρακαλώ θυμηθείτε να διαβάσετε όλη τη σχετική πληροφορία πρίν διατάζει. Σας ευχαριστώ για την ευγενική συνεργασία σας.

Ρυθμίσεις αποστολών

Προκειμένου να γίνουν τα τρεξίματα διαπραγμάτευσης επιτυχώς, παρακαλώ το κάνετε ένα σημείο και διαχειριστείτε το χρόνο σας τοποθέτησης των διαταγών βάσει των επιχειρησιακών αναγκών σας. Εάν να έχοντας οποιεσδήποτε ερωτήσεις όπως η διαταγή σας παίρνουν τον πολύ περισσότερο χρόνο από το αναμενόμενο ή πρέπει να ξέρετε πότε η διαταγή σας θα φθάσει, μπορείτε να μας έρθετε σε επαφή με οποιαδήποτε στιγμή. Θα απαντήσουμε εσείς το συντομότερο δυνατό.

Όσον αφορά στο χρόνο παράδοσης, θα δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να επεξεργαστούμε τις παραγγελίες και να τις στείλουμε έξω το συντομότερο δυνατό. Παρακαλώ να είστε υπομονετικός και κρατήστε την επαφή με μας. Κατά γενική ομολογία, οι περισσότερες διαταγές θα σταλούν σε 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες και μπορούν να φθάσουν εγκαίρως. Εντούτοις, κατά τη διάρκεια των πολυάσχολων ημερών την αποστολή μπορεί να καθυστερήσουν πάνω από 5 εργάσιμες ημέρες. Εάν είστε στη επείγουσα ανάγκη του στοιχείου σας, παρακαλώ να είστε βέβαιος να επιβεβαιώσει με μας πρίν τοποθετεί τις διαταγές σας. Ευχαριστίες για συνεργασία.

3 οθόνη αφής ιατρικού βαθμού παραμέτρων, έξυπνο σύστημα παρακολούθησης υγειονομικής περίθαλψης 2560×1440 0

Προστασία μεταπώλησης

Αγαπητή Κυρία, Αγαπητέ Κύριε, παρακαλώ ευγενικά σημειώστε ότι και η νέα και μεταχειρισμένη ιατρική μηχανή αποστέλλεται με τουλάχιστον την περίοδο εξουσιοδότησης 90 ημερών και δεν επιτρέπονται για να αποχωρήσουν από τα εργαστήριά μας πριν από εντελώς να εξεταστούν από τους μηχανικούς μας που θα μεταχειριστούν κάθε μηχανή και η μονάδα με την περισσότερη προσοχή που εξασφαλίζει αυτές είναι όλος ο αποδοτικός εξοπλισμός 100%.

Φυσικά, είμαστε βέβαιοι για να σας αφήσουμε να ικανοποιήσετε με τα προϊόντα και την υπηρεσία μας. Αλλά εάν δεν είστε, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με μόλις βρίσκετε οποιοδήποτε πρόβλημα. Ο τελικός σκοπός μας είναι να προσπαθήσει να αναπτύξει και να πωλήσει τα καλύτερα προϊόντα στους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Η ικανοποίηση του πελάτη είναι η μέγιστη αναζήτησή μας.

Ποιοτικά ζητήματα

Η επιχείρησή μας έχει ένα τμήμα της εργασίας βάσει της ειδίκευσης, ιδιαίτερα συνεταιριστική ομάδα, πλούσια τεχνική δύναμη της ιατρικής ανάπτυξης μηχανών. Η ειδική ομάδα μας παρέχει τις γρήγορες, αξιόπιστες λύσεις για τις πωλήσεις και τις επισκευές στο υπομονετικό όργανο ελέγχου, τη defibrillator μηχανή, τη μηχανή ECG/EKG και άλλα εξαρτήματα ή μέρη επισκευής. Έχουμε εστιάσει πάντα στην παραγωγή των ανώτερων προϊόντων και την παροχή της πρώτης τάξεως εξυπηρέτησης πελατών.

Αυτό που απαιτεί τη ειδική προσοχή είναι ότι υπάρχουν και ολοκαίνουργια και μεταχειρισμένα προϊόντα για πωλούν. Παρακαλώ θυμηθείτε να τους διακρίνετε προσεκτικά κατά την τοποθέτηση των διαταγών σας. Διαφορετικά, θα προκαλέσει τα περιττά προβλήματα. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες για την ποιότητα των προϊόντων, παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με. Θα απαντήσουμε σε σας το γρηγορότερο δυνατό.

Περισσότεροι για σας

Είμαστε αξιόπιστος ιατρικός προμηθευτής εξοπλισμών δεδομένου ότι έχουμε ασχοληθεί με αυτήν την βιομηχανία για πολλά χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών μάρκετινγκ και να επεκταθούμε, έχουμε συσσωρεύσει έναν μεγάλο πλούτο της εμπειρίας και στη διανομή και τη εξυπηρέτηση πελατών προϊόντων. Επομένως, παρακαλώ στηριχτείτε άνετα, θα λάβετε τα ικανοποιητικά αγαθά εάν επιλέξετε τα προϊόντα μας.

Έχουμε επικεντρωθεί στην παραγωγή και την παροχή των στοιχείων κορυφαίας ποιότητας και της πρώτης τάξεως υπηρεσίας. Συμμορφωνόμαστε σταθερά με την πεποίθηση εκείνοι οι πελάτες και γόητρο πρώτα. Εάν θέλετε να εξερευνήσετε περισσότερων ή να έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις για μας, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με.

• FAQ

Q1

Ποιος είναι ο όρος των μηχανών σας;

Α1

Όλα τα προϊόντα στην πώληση είναι σε καλή λειτουργία.

Q2

Η τιμή περιλαμβάνει τη ναυτιλία;

A2

Δεν περιλαμβάνει τις δαπάνες μεταφορών.

Q3

Πώς στέλνετε τα προϊόντα σας;

A3

Εκφράστε τη μεταφορά.

Q4

Τι θα κάνετε εάν βρείτε οποιαδήποτε ποιοτικά προβλήματα εντός της περιόδου εξουσιοδότησης;

A4 Η επισκευή ή αντικαθιστά σύμφωνα με την πραγματική κατάσταση.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο και το ενδιαφέρον σας. Η «εξασφάλιση ποιότητας» είναι η αιώνιες αναζήτηση και η υπόσχεσή μας. Να μην είστε διστακτικός να μας έρθει σε επαφή με εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις! Καλωσορίστε για να τοποθετήσετε τις διαταγές σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
China World Technology Medical Equipment Service Group

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Rita

Τηλ.:: 8618279091952

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
China World Technology Medical Equipment Service Group
Περιοχή TianHe, GuangZhou, GuangDong
Τηλ.::86-198-5481-5217
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | ΚΙΝΑ καλός ποιότητας Χρησιμοποιημένο υπομονετικό όργανο ελέγχου προμηθευτής. © 2021 - 2024 patients-monitor.com. All Rights Reserved.