Να στείλετε μήνυμα
Τηλ.::
China World Technology Medical Equipment Service Group
China World Technology Medical Equipment Service Group

Ομάδα υπηρεσιών ιατρικού εξοπλισμού παγκόσμιας τεχνολογίας της Κίνας

Win-win από κοινού!

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΥπομονετικά μέρη οργάνων ελέγχου

Μέρη ιατρικού εξοπλισμού ECG, επισκευή μητρικών καρτών οργάνων ελέγχου MP70

Μέρη ιατρικού εξοπλισμού ECG, επισκευή μητρικών καρτών οργάνων ελέγχου MP70

  • Μέρη ιατρικού εξοπλισμού ECG, επισκευή μητρικών καρτών οργάνων ελέγχου MP70
  • Μέρη ιατρικού εξοπλισμού ECG, επισκευή μητρικών καρτών οργάνων ελέγχου MP70
  • Μέρη ιατρικού εξοπλισμού ECG, επισκευή μητρικών καρτών οργάνων ελέγχου MP70
  • Μέρη ιατρικού εξοπλισμού ECG, επισκευή μητρικών καρτών οργάνων ελέγχου MP70
Μέρη ιατρικού εξοπλισμού ECG, επισκευή μητρικών καρτών οργάνων ελέγχου MP70
Λεπτομέρειες:
Μάρκα: Philip
Αριθμό μοντέλου: MP70
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Χρόνος παράδοσης: 3-5 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, Paypal
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα προϊόντων: Κύριος πίνακας οργάνων ελέγχου της Philip MP70 υπομονετικός Τύπος: MP70
Εφαρμογή: ιατρικός εξοπλισμός, ICU, συσκευή νοσοκομείων Εξουσιοδότηση: 90days
χρώμα: άσπρος Υλικά: Πλαστικό, PCB
Γλώσσα: πολυ γλωσσική υποστήριξη Όροι αναζήτησης: υπομονετικός κύριος πίνακας οργάνων ελέγχου
Ισχύστε για: Υπομονετικό όργανο ελέγχου Παράμετροι: ECG, TEMP, RESP, NIBP, SPO2, Κ.ΛΠ.
Χαρακτηριστικά προϊόντων: Χρησιμότητα, επαγγελματικός, αξιόπιστη Η εκτιμημένη τάση σφυρηλατεί: 110V-240v
Θέση προϊόντων: Εργασία καλά πλεονέκτημα: Αρχικός
Μέθοδος μεταφοράς: Εκφράστε
Υψηλό φως:

Μέρη ιατρικού εξοπλισμού ECG

,

MP70 μέρη ιατρικού εξοπλισμού

,

Επισκευή μητρικών καρτών οργάνων ελέγχου MP70

Νοσοκομείων ιατρικού εξοπλισμού κύριος πίνακας οργάνων ελέγχου της Philipilip MP70 υπομονετικός

Συνοπτική εισαγωγή

Αυτός ο κύριος πίνακας εργάζεται για τον υπομονετικό εξοπλισμό οργάνων ελέγχου της Philipilip MP70. Και έχουμε επίσης άλλα μέρη της Philipilip MP70 για να πωλήσουν.

Η ομάδα υπηρεσιών ιατρικού εξοπλισμού παγκόσμιας τεχνολογίας της Κίνας είναι διαφορετικά εξαρτήματα ανεφοδιασμού, ιατρικοί εξοπλισμοί και μέρος επισκευής, όπως το υπομονετικό όργανο ελέγχου, ο υπομονετικός εκτυπωτής οργάνων ελέγχου, η defibrillator μηχανή, η μηχανή ECG, η μηχανή EKG, η επίδειξη, ο κύριος πίνακας, οι μπαταρίες κ.λπ.,

Είμαστε αξιόπιστος ιατρικός προμηθευτής εξοπλισμών δεδομένου ότι έχουμε ασχοληθεί με αυτήν την βιομηχανία για πολλά χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών μάρκετινγκ και να επεκταθούμε, έχουμε συσσωρεύσει έναν μεγάλο πλούτο της εμπειρίας και στη διανομή και τη εξυπηρέτηση πελατών προϊόντων.

Ανυπομονούμε να διαμορφώσουμε τις επιτυχείς επιχειρησιακές σχέσεις με τους πελάτες σε όλο τον κόσμο στο μέλλον.

Γρήγορες λεπτομέρειες

Εμπορικό σήμα

Philipilip

Τύπος MP70
Εξουσιοδότηση 90 ημέρες
Ημερομηνία ναυτιλίας 3-5 εργάσιμες ημέρες
Εφαρμογή Συσκευές νοσοκομείων Ιατρική φροντίδα ICU Ιατρικοί εξοπλισμοί και εξαρτήματα

Στέλνοντας ζητήματα

Κατά γενική ομολογία, όλες οι διαταγές πρέπει να σταλούν μέσα σε 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες και να παραδοθούν εγκαίρως. Φυσικά, μερικές φορές υπάρχουν μερικές ειδικές περιστάσεις. Παραδείγματος χάριν, τις αποστολές θα καθυστερήσουν τις πολυάσχολες ημέρες. Αλλά μην ανησυχήστε, όλες οι διαταγές θα σταλούν τελικά. Θα δουλεψουμε σκληρά για να επεξεργαστούμε την παραγγελία και να την στείλουμε το συντομότερο δυνατό. Παρακαλώ να είστε υπομονετικός και διατηρήστε επαφή με μας. Εάν χρειάζεστε την επείγουσα αποστολή, παρακαλώ να είστε βέβαιος να μας έρθει σε επαφή με πρίν τοποθετεί μια διαταγή. Προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή πρόοδος της επιχείρησης, παρακαλώ πληρώστε τη ειδική προσοχή και τακτοποιήστε προσεκτικά το χρόνο διαταγής σύμφωνα με τις προσωπικές ανάγκες σας. Εάν η διαταγή σας πάρει περισσότερο από το αναμενόμενο, ή θέλετε να ξέρετε πότε θα φθάσει, παρακαλώ να αισθανθεί ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με. Πρόκειται πάντα εδώ να σας βοηθήσουμε.

Λεπτομέρειες επιχείρησης

Σαν εμπειρογνώμονα στους ιατρικούς εξοπλισμούς, έχουμε ήδη τα έτη εμπειρίας στην κατασκευή και την πώληση των ιατρικών συσκευών και των οργάνων. Πωλούμε τα διαφορετικά είδη ιατρικών εξοπλισμών, εξαρτημάτων και μερών επισκευής συμπεριλαμβανομένου του υπομονετικού οργάνου ελέγχου, defibrillator μηχανή, υπομονετικός εκτυπωτής οργάνων ελέγχου, μηχανή ECG, μηχανή EKG, κύριος πίνακας, μπαταρίες και ούτω καθεξής. Μετά από πολλά έτη μάρκετινγκ και να αναπτυχθούμε, είμαστε ήρεμος ειδικός στην ιατρική τεχνολογία μηχανών. Τα προϊόντα μας είναι όλο και περισσότερο δημοφιλή και απολαμβάνουν την καλή φήμη στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Στηργμένος στην ανώτερη ποιότητα των προϊόντων και τη λογική τιμή, οι πωλήσεις μας έχουν αυξηθεί σταθερά με κάθε περνώντας έτος. Είμαστε ένας αξιόπιστος κατασκευαστής που παρέχουν τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες για τους σφαιρικούς πελάτες. Να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις όλων των πελατών είναι η μόνιμη αναζήτησή μας.

Μέρη ιατρικού εξοπλισμού ECG, επισκευή μητρικών καρτών οργάνων ελέγχου MP70 0

Προσοχές

Πρίν τοποθετούν τις διαταγές, υπάρχουν μερικά σημαντικά ζητήματα που πρέπει να δοθούν προσοχή. Με σκοπό την προώθηση της επιχείρησης, παρακαλώ διαβάστε τα ακόλουθα στοιχεία με την υπομονή και προσεκτικά. Αρχικά, παρακαλώ να είστε βέβαιος να λάβει υπόψη για να κοιτάξει σε όλες τις εικόνες υπομονετικά πρίν αγοράζει που εξασφαλίζει το προϊόν κοιτάζετε βιαστικά είναι ακριβώς αυτό που θέλετε να αγοράσετε. Είναι ζωτικής σημασίας σπουδαιότητας για να κάνει έτσι επειδή οι εικόνες είναι επίσης σημαντικές αναφορές της περιγραφής προϊόντων. Αυτό που είναι περισσότερος, αυτό είναι ευθύνη του αγοραστή να πληρώσει για όλες τις τελωνειακές αμοιβές συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και των δασμών. Έτσι είναι μεγάλης ανάγκης για σας να επιβεβαιώσετε ότι ο εξοπλισμός που διατάζετε μπορεί να εισαχθεί μέσα στη χώρα σας. Μόλις αφήσει η συσκευασία το εργοστάσιό μας, ο ναυλωτής δεν είναι αρμόδιος για οποιεσδήποτε καθυστερήσεις άλλα. Παρακαλώ το λάβετε υπόψη που είναι σίγουρη να ελέγξει έξω όλη τη σχετική πληροφορία πρίν τοποθετεί τις διαταγές σας.

Επιχείρηση συντήρησης

Σαν πεπειραμένο ειδικό στη βιομηχανία ιατρικών συσκευών, εκτός από τις εξειδικευμένες πωλήσεις των ιατρικών συσκευών, εξαρτήματα και εξαρτήματα επισκευής, όπως το υπομονετικό όργανο ελέγχου, ο defibrillator, υπομονετικός εκτυπωτής οργάνων ελέγχου, η μηχανή ECG, η μηχανή EKG, η μητρική κάρτα, η μπαταρία, κ.λπ., συμμετέχουμε επίσης στην παροχή των υπηρεσιών επισκευής ιατρικού εξοπλισμού ή ενότητας. Επομένως, εάν έχετε τις μηχανές ή τις ενότητες που έχουν ανάγκη από επισκευή, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με. Επίσης, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι πρέπει να εξασφαλίσετε ότι το στοιχείο επισκευής δεν είναι ανοικτό και δεν έχει επισκευαστεί ποτέ πριν. Και μια έλλειψη συστατικών σε ένα πρόγραμμα είναι απαράδεκτη. Επομένως, παρακαλώ ελέγξτε τα στοιχεία σας πρίν στέλνει.

Περισσότεροι για σας

Υπό τους κανονικούς όρους, εάν τα νέα ή χρησιμοποιημένα στοιχεία μας έρχονται συνήθως με μια τρίμηνη περίοδο εξουσιοδότησης. Δηλαδή έχετε την άδεια για να αλλάξετε ή να πάρετε τις μηχανές επισκευασμένες κάτω από την εγγύηση εάν βρίσκετε υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα για το προϊόν αγοράσατε. Εντούτοις, το πάρτε εύκολο παρακαλώ. Ελπίζουμε ότι θα είστε ευτυχείς με τα προϊόντα και την υπηρεσία μας κάτω στο έδαφος. Επιπλέον, έχουμε πολλή εμπιστοσύνη για να σας ικανοποιήσουμε δεδομένου ότι τα αγαθά μας είναι όλα μέσα τέλεια υψηλά - ποιότητα. Τα έτη εμπειρίας πωλήσεων μας κάνουν να χειριστούμε αυτό το είδος των ζητημάτων skillfully. Η ικανοποίηση των πελατών είναι ο στόχος που ακολουθούμε πάντα. Σας ευχαριστώ για την ευγενική συνεργασία σας.

Να ανυπομονήσει να παραληφθεί η πρόωρη έρευνά σας. Σας ευχαριστώ για το χρόνο και το ενδιαφέρον σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
China World Technology Medical Equipment Service Group

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Rita

Τηλ.:: 8618279091952

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
China World Technology Medical Equipment Service Group
Περιοχή TianHe, GuangZhou, GuangDong
Τηλ.::86-198-5481-5217
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | ΚΙΝΑ καλός ποιότητας Χρησιμοποιημένο υπομονετικό όργανο ελέγχου προμηθευτής. © 2021 - 2024 patients-monitor.com. All Rights Reserved.